Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Megújul az UNION!

Megújul az UNION!Új arculat, új szlogen, új célok.
Érted

Casco biztosítás

Nagy hírünk van!

Az UNION újabb fontos állomáshoz érkezett: megújulunk. Amivel a leghamarabb találkozni fogsz: új logónk és új szlogenünk. Látni fogod, hogy a logónk egyszerűbb és modernebb lett. De számodra az az igazán fontos, hogy új szlogenünk – az „érted” – hogyan telik majd meg napról-napra valódi tartalommal.

Casco biztosítás

Ügyfelünk vagy? Nincs teendőd

A változás szerződésedet természetesen nem érinti. A következő időszakban lépésenként történik meg az átállás – ezért megeshet, hogy átmenetileg régi és új logónkkal is találkozni fogsz. Köszönjük, hogy minket választottál és reméljük, hamarosan egyre inkább érezni fogod: érted dolgozunk.

Casco biztosítás

Mit jelent az „érted”?

Azt, hogy nekünk fontos, hogy értsd, amit mondunk és érezd, hogy valóban érted vagyunk. Stabil és megbízható hátterünkkel mostantól még inkább azért dolgozunk, hogy minden élethelyzetben a leginkább megfelelő megoldást kínáljuk neked. Egyszerűen, érthetően.

Casco biztosítás

Milyen lesz az új UNION?

Megmutatjuk, nézz bele! Az „érted” szlogen mellett minden anyagunkon találkozni fogsz a világ legegyszerűbb vizuális elemével: a vonallal. Egyszerűsége mellett azért választottuk a vonalat, mert apróbb „gubancaival” arra is felhívja a figyelmet, hogy egy ember „életvonala” sem mindig egyenes. És persze azt se felejtsünk, hogy egy vonal össze is köt…

Nézz bele!
Casco biztosítás

Minden élethelyzetben

Legyen szó autód, otthonod védelméről, külföldi utazásról, családod egészségéről vagy biztonságáról, számíthatsz ránk. Sőt, vállalkozásod is jó kezekben tudhatod nálunk. Nézd meg, miben tudunk segíteni neked!

Nekedmiben segíthetünk?

Autóicon-menu-jarmu.pngAutóLakásicon-menu-ingatlan.pngOtthonUtazásicon-menu-utazas.pngutazásÉlet és baleseticon-menu-baleset.png balesetEgészségicon-menu-egeszseg.pngEgészségNyugdíjicon-menu-eletnyugdij.pngÉlet & NyugdíjVállalkozásintranet-ikonok-vallalat.pngVállalkozás
Casco biztosítás

Online, a kényelmedért

Számos szolgáltatásunkat elérheted online. Online köthetsz például biztosítást autódra, otthonodra, utazáshoz vagy baleset esetére. Ügyfélportálunkon gyorsan és kényelmesen intézheted biztosítási ügyeidet! Ha pedig eszközalapjaink teljesítményére lennél kíváncsi, mert megtakarításodat bíztad ránk, azt is online követheted.

Casco biztosítás

A bajban is veled!

Ha kár érne, honlapunkon online bejelentheted, sőt lakásbiztosítás esetén bizonyos esetekben arra is lehetőséged van, hogy videón mutasd be, mi és mennyire sérült, anélkül, hogy be kellene jönnöd, vagy nekünk kellene kimennünk hozzád.

Casco biztosítás

Érthetően, érdekesen

Olvastad már blogunkat? Itt fontos és érdekes témákat találsz: pénzről, egészségről, utazásról és sok minden másról, egyedi stílusban. Ezzel is segítünk abban, hogy senkit se érjen váratlanul az élet.

Olvass bele!
Casco biztosítás

Stabil háttérrel

Tulajdonosunk a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, közel 200 éves tapasztalattal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP (VIG). A VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Casco biztosítás

Mások is elismerik munkánkat

Számos elismerés bizonyítja, hogy jó úton járunk. Utasbiztosításunk a Netrisk.hu „Év Utasbiztosítója Díj 2017” versenyében 2. helyen végzett. Társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk második alkalommal nyerte el tulajdonosunk, a Vienna Insurance Group (VIG) által meghirdetett Günter Geyer-díj második helyezését. És immár 10. alkalommal nyertük el a Superbrands díjak valamelyikét.