Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

Biztonságban az üzlet A sikerhez védelem is kell Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításvállalat

A vállalkozás a mindenünk

Egy vállalkozás felépítése, működtetése komoly feladat. Ráadásul a vállalkozás részét képezik a kollégák, a helyszín, ahol dolgozunk, a tevékenységünk és a termék is. Nem árt tehát körültekintőnek lenni, és a vállalkozás minden elemének biztonságáról gondoskodni.

Tűz- és elemi károk, a legnagyobb veszélyforrások

Legnagyobb veszélyt vállalkozásunknak a tűz és az elemi károk jelenthetik, melyek az épületben, berendezésekben, termékekben végzetes károkat okozhatnak. Ilyenkor a biztosítás olyan anyagi segítséget jelent, mely lehetővé teszi a károk helyreállítását.

Ha a csővezetékek sérülnek

Az épületben, legyen az saját, vagy bérelt, szükségszerűen futnak vízvezetékek, de lehetnek technológiai vezetékek is. Ezek törése, sérülése, illetve a belőlük kiáramló anyag nem csak az épületet, de  a berendezést, a gépeket is károsíthatja.  Egy kulcsfontosságú gép sérülése nem csak leállást okozhat, de javítása vagy újra beszerzése komoly anyagi terhet is jelenthet. Ezek pótlásának költségeit is fedezi a megfelelő biztosítás.

Nem jelenthetnek gondot az időjárás viszontagságai

Az időjárási szélsőségek (villám, jégverés, szélvihar, heves záporok, árvizek és hasonlóak) nagyban károsíthatják a hosszú évek munkájával felfuttatott vállalkozást. Egy a vihar által letépett tető, és a zivatarban elázott berendezések, készletek komoly anyagi terhet jelenthetnek.

Ebben is segítséget nyújthat egy megfelelően megkötött biztosítás.

Amikor mi okozunk kárt

Az élet teremthet olyan helyzeteket, amikor nem minket ér kár, hanem mi válunk károkozókká. Hányszor felejtjük el lesöpörni a járdát hóesésben, melyen könnyű megcsúszni? Esetleg csőtörés miatt eláztatjuk a szomszédot. Előfordulhat egy hirtelen mozdulat, egy nyitva hagyott fiók, egy mulasztás, mellyel kárt okozhatunk. Mivel mi vagyunk érte a felelősek, a kárt ilyen esetekben saját magunknak illetve vállalkozásunknak kell megtéríteni. Ez olyan rendkívüli kiadást okozhat, mellyel nem terveztünk előre. A biztosítás ilyen esetekben is enyhíti a vállalkozás költségeit.

Betöréses lopás és rablás

Betöréses lopás és rablás esetén is segítséget nyújtunk vállalkozásának. Nem csak az eltulajdonított berendezések, de készpénz, értékes dokumentumok illetve a behatolás vagy annak kísérlete következtében, az épületben keletkezett károk helyreállításnak költségségeit is fedezi biztosításunk.

Üzemszünet, persze a legrosszabbkor

Kiemelten kritikus helyzet adódhat egy vállalkozás életében, amikor váratlanul valamelyik biztosított kockázat (tűz, elemi kár, vagy a kiegészítők) bekövetkezik, és a károk elhárításáig, a helyreállításig nem folytatható a munka. Ez nagy gondot okozhat, ha épp szűk határidővel kell dolgoznunk, szállítanunk. Adott esetben egy huzamosabb idejű leállás komoly pénzügyi veszteséget jelenthet a gazdálkodó szervezet számára, Az ilyen esetekben a helyzetet megoldani ugyan nem tudjuk, de a kiesett bevétel jelentős részét pótolni tudja biztosításunkkal.

Üvegfelületek kívül, belül

Az épületek, legyen az iroda vagy üzem, legsérülékenyebb pontjai az üvegfelületek. Legyen szó ajtóról vagy ablakról, üvegfalról,  üvegpultról, vagy vitrinről. Az erre kötött biztosítás azok törése, repedése esetén is megtéríti a javítás, csere felmerülő költségeit.

A gépekre, elektromos berendezésekre is gondoltunk

A gépek, akár a gyártáshoz szükséges termelő berendezésekről, akár diagnosztikai műszerekről, vagy a számítógépeinkről beszélünk, a folyamatos munka alapjául szolgálnak. Ha például egy hirtelen meghibásodás, kezelői hiba, elektromos rövidzárlat, a tartószerkezet összeomlása, túlfeszültség is a probléma, károsíthatja az adott gépeket, és ezek nélkül megáll vagy szünetel a munka. Ezek mielőbbi pótlásának, javításának költségeit is átvállaljuk a szerződés alapján. Az alap kockázatok kiegészítéseként megkötött biztosítás alapján segítséget tudunk adni ilyen károk esetén is.

Kiknek ajánljuk?

A körültekintően megkötött biztosítás minden működő vállalkozás részére ajánlott. A folyamatos üzemmenet, vagy egy felújítás, bővítés során olyan akár új kockázatok is jelentkezhetnek, melyek biztosítási fedezete, a lehetséges kárhoz viszonyítva alacsony költséggel megoldható, és egy váratlan esemény bekövetkezése alkalmával, nem veszélyezteti a folyamatos üzemmenetet, illetve anyagi segítséget nyújt a károk elhárításában.

Dokumentumok

UNION-Business Class biztosítás

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION-Business Class vagyon- és felelősségbiztosításSmartCubeyes

UNION-Üzlettárs biztosítás

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION-Üzlettárs vagyon- és felelősségbiztosításSmartCubeyes

Mi a teendő kár esetén?

Kár esetén a bejelentés alábbi címeink bármelyikén megtehető:

Felelősségi kárnál csak a biztosított bejelentése fogadható be, ha a károsult jelenti be, akkor rögzítjük a kárt, és megkezdjük a kárrendezést, de kifizetésre nem kerül sor addig amíg a biztosított nem igazolja vissza a bejelentést. A kárbejelentés alapján a kár rögzítésére, és a kárrendezés megkezdésére akkor van lehetőségünk, ha minden nélkülözhetetlen adat rendelkezésünkre áll.

Szakértő kollégánk 3 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Biztosításaink

/static/assets/xml/label-page.xml3noBiztosításokVállalkozásokPrivateMedProCsoportosVállalatiUtas

blog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noblog