Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Fenntarthatóság

Fenntarthatósági politika

Tevékenységünket a kezdetektől a hosszútávú gondolkodás és a felelős cselekvés jellemzi. Olyan, a biztosításhoz kötődő értékekre figyelünk, mint az emberek, a jövő, az előre gondolkodás, a fenntarthatóság és az értékteremtés.

Részletek

Javadalmazási politika

Olyan javadalmazási elveket határoztunk meg, amelyek összhangban vannak a hatékony és eredményes kockázatkezeléssel, a szervezetek üzleti stratégiájával, céljaival, értékeivel és hosszú távú érdekeivel, valamint a Biztosító Fenntarthatósági Politikájával.

Részletek

Átvilágítási politika

A fenntarthatóságra gyakorolt káros hatásokat azonosítani és csökkenteni szükséges. Amennyiben a Biztosító a fenntarthatóság szempontjából káros hatásokat, számottevő vagy növekvő fenntarthatósági kockázatot érzékel, törekszik az érintett befektetést a fenntarthatósági kockázatokat már megfelelően kezelő befektetéssel helyettesíteni.

Részletek

Társadalmi felelősségvállalásPartnereinkkel több mint 10 éve elhivatottan

Az UNION több mint egy évtizede elhivatottan végzi társadalmi felelősségvállalási tevékenységét.Olyan, a biztosításhoz kötődő értékekre figyelünk, mint az emberek, a jövő, az előre gondolkodás, fenntarthatóság és az értékteremtés. Támogatási formáink sokszínűek, a pénzügyi segítségen felül természetbeni, kommunikációs és humán (önkéntes munka) támogatásokat egyaránt nyújtunk partnereinknek és kiemelt szerepet szánunk az edukációnak, a közös programoknak. Fontosnak tartjuk, hogy támogatottjaink és kollégáink között kötődés alakuljon ki.

Esélyt adunk Program

Esélyt adunk! Programunk célcsoportját a beteg és hátrányos helyzetű gyermekek, a fogyatékkal élő és a felnőtt életük elkezdésében nehézséggel küzdő fiatalok alkotják.

Részletek

Zöld Lépések Program

Kiemelt hangsúlyt fordítunk Zöld Lépések Programunk során – a jövő alakításának jegyében – az UNION vállalati működésének környezet- és egészségtudatos alakítására.

Részletek

videóink