Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Lakás & Vagyon
icon-menu-terkep.png
Lakás & vállalkozás

Bízd ránk értékeid, és közben pihenj, alkoss szabadon!

Otthonunk az egyik, ha nem a legnagyobb értékünk. Sokszor hosszú évek vagy egy egész élet munkája van benne, érdemes tehát vigyáznunk rá. Nem is beszélve vállalkozásunk értékeiről, melyek elengedhetetlenek a mindennapi munkavégzéshez.

A Te otthonodLakásbiztosításaink

Otthonbiztosítás

UNION Otthonbiztosítás

Biztosításunk alapvetően akkor nyújt anyagi segítséget, ha otthonunk tűz, vihar, beázás vagy más rendkívüli esemény miatt megsérül. Azonban még ennél is több, hiszen védelmet nyújt lakói számára, akkor is, ha épp nem otthon tartózkodnak.

Nyerj 50.000 Ft értékű JYSK-utalványt

Részletek
UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás

UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás

Ahogy mi magunk, úgy otthonaink sem egyformák. Érdemes olyan védelmet választani, mely nem csak hozzánk, a mi elképzelésünkhöz, de otthonunkhoz a leginkább illik. A Kandalló Extra rugalmasan összeállítható biztosítás: az alapbiztosítást kiegészítő szolgáltatásokkal bővítve mindenki saját igényeire szabhatja.

Részletek

vállalkozóknakÉrték- és ingatlanbiztosításaink

Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

Egy vállalkozás felépítése, működtetése komoly feladat. Ráadásul a vállalkozás részét képezik a kollégák, a helyszín, ahol dolgozunk, a tevékenységünk és a termék is. Nem árt tehát körültekintőnek lenni, és a vállalkozás minden elemének biztonságáról gondoskodni.

Részletek
Vállalati felelősségbiztosítások

Vállalkozói biztosítások egyedi igényekre

Egy működő vállalkozás életében örömteli lehet, amikor a meglevő épületeket felújítani, vagy bővíteni kell, új berendezéseket kell beszerelni, beüzemelni, új épületet vagy gépsort kialakítani. A vagyonbiztosítás a „normál” üzemmenet állapotára ad fedezetet.

Részletek