Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Balesetbiztosítás⁣Közlekedési balesetbiztosításodat kösd meg online!

Online balesetbiztosítás
/static/assets/xml/label-page.xml10yesUNION24KözlekedésUnionMentaMátrix

UNION Útitárs Extra közlekedési balesetbiztosítás

Összeszámoltad már, hogy hány családtagod és kollégád utazik az autódban egy év alatt? Bármilyen óvatosak is lehetünk, mások figyelmetlenségét szinte lehetetlen kivédeni. Azért viszont tehetünk, hogy közlekedési baleset esetén anyagi segítséghez jussanak a gépjárművünkben utazók.

RÉSZLETEK

OMV Autópálya matrica csoportos balesetbiztosítás

Az autópálya fokozottan veszélyes terep. Ha útnak indul, matrica vásárláskor gondoljon utasaira is, hiszen egy baleset alkalmával a sofőrök, és a mellettük ülő utasok is megsérülhetnek.

RÉSZLETEK

Vállalatoknak UNION Kompakt csoportos élet-, baleset-, és egészségbiztosítás

Számtalan olyan váratlan esemény történhet, amely súlyos terheket róhat a dolgozókra. Biztosításunkkal a munkavállaló azt érezheti, hogy a cég nem hagyta magára, hiszen egyösszegű anyagi segítséget nyújt többek közt balesetekre, betegségekre, kórházi ápolásra, műtétekre, keresőképtelenségre, házastárs halálesetére, sőt, akár még a gyermekszületésre is.

RÉSZLETEK

Telekom Családi balesetbiztosítás

A komolyabb sérülésektől a műtéteken át széleskörű védelem az egész családnak, a világ bármely pontján, a nap 24 órájában. Magyar Telekom előfizetők részére.

RÉSZLETEK

Telekom Gondoskodó balesetbiztosítás

⁣A Magyar Telekom előfizetők és családtagjaik sorban állás nélkül, telefonon köthetnek balesetbiztosítást a Magyar Telekom és az UNION együttműködésének köszönhetően.

RÉSZLETEK

Balesetbiztosításokról általánosan

Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget. További információ a MABISZ oldalán