Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Egészségbiztosítások
icon-menu-egeszseg.png
Egészségbiztosítások

A gyógyulás még sosem volt ilyen könnyű

A betegség mindig váratlan esemény, különösen, ha súlyos és hosszan tartó. Egészségbiztosításunk megteremti a lehetőséget, hogy csak a gyógyulására koncentrálj, megkímélve téged a komoly anyagi terhektől és hosszú várakozási időtől.

A Te egészségedBiztosítsd!

PrivateMed Pro egészségbiztosítás

PrivateMed Next egészségbiztosítás

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, és így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhatsz.

Részletek

vállalatokdolgozóinak

PrivateMed Pro csoportos egészségbiztosítás

PrivateMed Next egészségbiztosítás

A munkavállalók minden cég számára egyre fontosabbak, senki sem lehet sikeres a dolgozói nélkül. Jó munkaerőből azonban hiány van, ezért már nemcsak megtalálásukért, de megtartásukért is komoly verseny folyik. Miért ne jutalmazhatnánk kollégáinkat a legfontosabbal? Egészségük megőrzésével.

Részletek
Munkavállalói egészségfejlesztési program

Munkavállalói egészségfejlesztési program

Biztosítóként hiszünk abban, hogy az egészségtudatos életvitellel, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokkal a betegségek nagy része megelőzhető. Célunk, hogy a vállalatok közreműködésével az embereket az egészségesebb életvitel, a helyes életmód felé tereljük.

Részletek

E.On Ügyfeleinek

E.ON ÉletEnergia egészségbiztosítás

E.ON ÉletEnergia egészségbiztosítás

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Az E.ON ÉletEnergia egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhatsz. A biztosítás családtagokra is kiterjeszthető családi csomagban.

Részletek

magyar Telekom termékekBaleset-, élet- és egészségbiztosításaink

Telekom Biztonság program egészségbiztosítás

Telekom Biztonság program egészségbiztosítás

Gyors anyagi segítséget nyújtunk kritikus egészségügyi helyzetekben, olyankor, amikor a legnagyobb szükség lehet rá: kórházi kezelés, műtét, illetve súlyos betegségek diagnosztizálása esetén.

Részletek