Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Karrier

Dolgozz velünk!Te is lehetsz az UNION munkatársa Nézd meg, mit kínálunk éppen!

ÁLLÁSAJÁNLATainK

Jó helyen dolgozni jó. Az UNION Biztosító pedig jó hely.

Mi hisszük, hogy az UNION Biztosító egy jó munkahely. Azért, mert itt, egyszerűen, érthetően, emberi hangon kommunikálunk egymással és az ügyfeleinkkel is. Segítjük, támogatjuk egymás munkáját. Ezek nemcsak érzések, ezeket mérhető eredményeink is bizonyítják. A legutóbbi dolgozói felmérésünk szerint az UNION-ban legtöbben a csapatot, a szervezet több szintjén megjelenő rugalmasságot, a sokszínű feladatokat és jó munkahelyi hangulatot értékelték. Ugyanakkor céltudatosak, terhelhetőek is vagyunk és örökösen kíváncsiak az újra.

Neked is itt a helyed!

Azokat várjuk közénk, akik kitartók, képesek és tudnak is több nézőpontból megközelíteni feladatokat, felelősséget vállalnak a munkájukért, értékelik a barátságos környezet és igénylik azt, hogy a munkahelyen is építsenek közösséget. A különféle ügyféligényeket, különféle tapasztalattal és gondolkodásmóddal tudjuk kiszolgálni. Ezért a munkatársaink körében is ezt a színességet keressük. Legyél akár tapasztalt biztosítós vagy pályakezdő, vagy akár más szektorból mutatsz nekünk újat, minket érdekel, mit hozol magaddal.

Dolgozunk irodából és otthonról is!

Irodából szeretsz dolgozni, vagy otthoni környezetből?Van egy jó hírünk: ma már legtöbb pozícióinkban megteheted, hogy ötvözöd a két helyszínt.Mi ezt úgy hívjuk, hogy HIBRID munkavégzés, de nem is a szó a fontos, hanem amit takar. Az irodai napokon kulturált és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető irodákból látjuk el feladatainkat, a közös tereket ilyenkor örömmel használjuk kávézásra, beszélgetésre. A hét többi napján otthonról ugyanolyan erőbevetéssel és koncentráltan oldjuk meg a feladatainkat, vagy veszünk részt online meetingeken, miközben kihasználjuk azt a lehetőséget is, hogy rugalmasabban szervezzük napunkat. Sőt ezek aránya nem is állandó! A HIBRID munkavégzés formáját együtt, közösen alakítjuk ki a vezetőkkel és a kollégákkal. Hallgatunk Rád, hallgatunk egymásra, meghalljuk a Te igényeidet is!

Érdekel az UNION?Nézz körül állásajánlataink között!

ÁLLÁSAJÁNLATainK

Biztos alapokon

Egy nemzetközi nagyvállalat hátterét és folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk munkatársainknak. Anyavállalatunk, a VIG vezető biztosítási szakértő Ausztriában és Közép-Kelet-Európában. 25 országban 50 társaság alkotja a komoly hagyományokra visszatekintő, erős márkákkal rendelkező, ügyfélközpontú vállalatcsoportot. A VIG 190 év tapasztalatára nyugodtan építhet a biztosítási üzletágban.

/static/assets/xml/label-blog.xml3no164163161