Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Jó hírünk van!

Online is lehet orvosi időpontot foglalni az UNION Biztosító ellátásszervező felületén. Emellett egy sor további online újdonsággal is találkozhatsz.

Ez mind online

1. A Szerződéses adatok menüpontban megtekinthetők a szerződések fő paraméterei, illetve az elérhető biztosítási szolgáltatások.

2. A Rizikófelmérés szolgáltatás segít meghatározni a legfőbb egészségi kockázatokat, illetve az azonosított kockázatok alapján a javasolt szűrővizsgálatok körét.

3. Utólagos térítéshez immár lehetséges számlát feltölteni, de a már korábban feltöltött számlák térítésének státuszát is nyomon lehet követni. Fontos, hogy utólagos térítésre kizárólag akkor van lehetőség, ha az ellátás igénybevétele előtt az ügyfél jelezte igényét.

4. Időpontfoglalást lehet kezdeményezni járóbeteg szakellátásra:

Az orvosi javaslat nem beutaló. Orvosi javaslatnak minősül bármilyen orvosi dokumentum, amely leírja a panaszhoz kapcsolódó előzményeket (szakorvosi vagy diagnosztikai vizsgálatokat), illetve szakorvosi véleményt. Erre azért van szükség, mert bizonyos panaszok esetén nehéz eldönteni az előzmények ismerete nélkül, hogy melyik orvos-szakma kompetenciájába tartozik az adott egészségügyi probléma, és a rosszul megválasztott orvos-szakma késlelteti a megfelelő diagnózis felállítását és a beteg gyógyulását.

Az orvosi dokumentumok feltöltése után munkatársunk e-mail-ben jelez vissza. Ha jóváhagytuk az igényt, a foglalás folytatható az időpont és a szolgáltató kiválasztásával.

Nem jelent gondot, ha valakinek nincs orvosi javaslata, azaz nincs semmilyen egészségügyi dokumentuma panaszáról, ám ebben az esetben a foglalás telefonon folytatódik: orvosunk telefonon méri fel az igényt és ennek megfelelően irányítja orvoshoz.

Szűrővizsgálatokra, diagnosztikai és nagyértékű diagnosztikai vizsgálatokra, valamint az egynapos sebészeti ellátásokra továbbra is telefonon, illetve e-mailen keresztül lehet időpontot foglalni.

Hogyan működik?

Az online időpontfoglalás első lépése a regisztráció az unionerted.hu-n. A https://unionerted.hu/gyik linken elérhető az útmutató, amely segítséget nyújt a regisztráció, illetve az online felület különböző funkciói kapcsán felmerülő kérdésekben.

Segítünk, ha kell

Ha bármilyen technikai probléma merül fel, írj bátran, segítünk!

online@unionerted.hu

Célunk, hogy felhasználóbarát felületet fejlesszünk gyors és egyszerű folyamatokkal, ezért örömmel fogadunk minden visszajelzést.

Köszönjük!

Jó egészséget kíván: az UNION Biztosító

megnézem

www.unionerted.hu

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlunionertedyes