Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Jó helyen jársz!

Jó helyen jársz ! Megújult az UNION Az ERSTE Biztosító, az UNION Biztosító és a Vienna Life Biztosító 2018. március 31-én egyesült

összegyűjtöttük a részleteketVálaszd ki, melyik biztosító ügyfele voltál 2018. március 31. előtt!

ERSTE biztosítóunion biztosítóvienna lifeügyfélportál

Itt tudsz belépni az iBiztosító és Ügyfélportál felületekre

neked & családodnakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

Járműicon-menu-jarmu.pngJárműLakásicon-menu-ingatlan.pngLakásNyugdíjicon-menu-eletnyugdij.pngÉlet & NyugdíjÉlet és baleseticon-menu-baleset.png balesetUtazásicon-menu-utazas.pngutazásEgészségicon-menu-egeszseg.pngEgészség

Három a párom

Többre vágysz a 0,90%-os jegybanki alapkamatnál? Akkor Pluszos akciónkat szeretni fogod, mert új megtakarításhoz most akár +3% díjjóváírást adunk az akció alatt befizetett díjakra.
Ebbe a lehetőségbe nem csak a kiemelkedő hozam miatt érdemes belevágni, hanem azért is, mert ezzel hosszú távú terveidet is megalapozhatod!

Hogy hangzik?

Részletek

Édes Hármas akció

Eddig nem találtál megfelelő helyet pénzednek? Vagy úgy érzed, itt az ideje végre idős korodra vagy gyermekeid számára megtakarítani? Itt a megoldás: az UNION Pezsgő nyugdíj-, vagy UNION Nyitány életbiztosítás a banki kamatokhoz képest jelentős hozamú befektetési lehetőséget kínál!

Részletek

vállalatoknakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

icon-menu-ingatlan.pngVagyon és felelősségicon-menu-jarmu.pngJárműicon-menu-utazas.pngutazásicon-menu-partner.pngEgyedi lehetőségekicon-menu-egeszseg.pngcsoportos Egészségicon-menu-eletnyugdij.pngCsoportos élet és baleseticon-menu-partner.pngCafeteria és dolgozói juttatás

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3yesblog
Hírek
2018. május 22.

Második alkalommal nyertük el a Vienna Insurance Group (VIG) által meghírdetett Günter Geyer-díjat. A díjátadásra a május 22-én megrendezett Social Active Day nevű önkéntes napon került sor a Bátor Táborban.

2018. május 20.

Immár 10. alkalommal nyertük el a Superbrands díjat. Idén a fogyasztói kategóriában lettünk díjazottak. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy.