Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

/static/assets/xml/label-page.xml4noViennaWorldLabelIDKötelezőGépjárműUNIONOtthonakcio202211UNIONGreenInvest
MNB

⁣Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat – valódi segítség országszerte

A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat⁣ munkatársai ingyenes, piaci szolgáltatóktól független pénzügyi tanácsadást nyújtanak az ország valamennyi megyeszékhelyén.

Részletek
Hírek

Tájékoztató

⁣Az UNION Biztosító 2022. szeptember 1-jétől visszavonásig nem értékesíti az alábbi termékeket:
UNION Go for! egyszeri díjas életbiztosítás | UNION Go! HUF egyszeri díjas életbiztosítás | UNION Go! EUR egyszeri díjas életbiztosítás | UNION Go! USD egyszeri díjas életbiztosítás | UNION Solo egyszeri díjas életbiztosítás

VIG

Megbízható kezekben!

⁣Meghatározó tulajdonosunk a VIG Magyarország Befektetési Zrt., melyben többségi tulajdonos a közel 200 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítási vállalatcsoportja, míg kisebbségi tulajdonos a magyar állam kizárólagos tulajdonában álló Corvinus Befektetési Zrt. Társaságunkban kisebb tulajdonrésszel rendelkezik még az Erste Bank Hungary Zrt. is. A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Fenntarthatóság

Tevékenységünket a kezdetektől a hosszútávú gondolkodás és a felelős cselekvés jellemzi. Olyan, a biztosításhoz kötődő értékekre figyelünk, mint az emberek, a jövő, az előre gondolkodás, a fenntarthatóság és az értékteremtés.

Részletek
Hírek

Közlemény

A Fővárosi Ítélőtáblának az ügyész felperes keresetére az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. alperes ellen indult perben 2022. október 12-én kelt 13.Gf.40.166/2022/5-I. számú jogerős ítéletével, valamint 2022. november 10. napján kelt 13.Gf.40.166/2022/8.számú kijavító végzésével kötelezte társaságunkat az alábbi linken elérhető közlemény közzétételére.

Közlemény

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3yes126125124

ERSTE Bank
ERSTE Alkusz
Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt.
Prémium Egészségpénztár
FitPuli | Digitális egészségprogram
SuperShop