Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Jó helyen jársz!

Jó helyen jársz ! Megújult az UNION Az ERSTE Biztosító, az UNION Biztosító és a Vienna Life Biztosító 2018. március 31-én egyesült

összegyűjtöttük a részleteketVálaszd ki, melyik biztosító ügyfele voltál 2018. március 31. előtt!

ERSTE biztosítóunion biztosítóvienna lifeügyfélportál

Itt tudsz belépni az iBiztosító és Ügyfélportál felületekre

neked & családodnakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

Járműicon-menu-jarmu.pngJárműLakásicon-menu-ingatlan.pngLakásNyugdíjicon-menu-eletnyugdij.pngÉlet & NyugdíjÉlet és baleseticon-menu-baleset.png balesetUtazásicon-menu-utazas.pngutazásEgészségicon-menu-egeszseg.pngEgészség

Három a párom

Többre vágysz a 0,90%-os jegybanki alapkamatnál? Akkor Pluszos akciónkat szeretni fogod, mert új megtakarításhoz most akár +3% díjjóváírást adunk az akció alatt befizetett díjakra.
Ebbe a lehetőségbe nem csak a kiemelkedő hozam miatt érdemes belevágni, hanem azért is, mert ezzel hosszú távú terveidet is megalapozhatod!

Hogy hangzik?

Részletek

vállalatoknakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

icon-menu-ingatlan.pngVagyon és felelősségicon-menu-jarmu.pngJárműicon-menu-utazas.pngutazásicon-menu-partner.pngEgyedi lehetőségekicon-menu-egeszseg.pngcsoportos Egészségicon-menu-eletnyugdij.pngCsoportos élet és baleseticon-menu-partner.pngCafeteria és dolgozói juttatás

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3yesblog
Hírek
2018. május 31.

Utasbiztosításunk a Netrisk.hu „Év Utasbiztosítója Díj 2017” versenyében 2. helyen végzett! Az Év Utasbiztosítója Díjat több mint 100 ezer utasbiztosítás tavalyi közvetítése során beérkező értékelések alapján ítélte oda immár második alkalommal a Netrisk.hu.

2018. május 22.

Második alkalommal nyertük el a Vienna Insurance Group (VIG) által meghírdetett Günter Geyer-díjat. A díjátadásra a május 22-én megrendezett Social Active Day nevű önkéntes napon került sor a Bátor Táborban.