Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Gondtalanul

Gondtalanul!Egész évben a nyarat vártad?
Élvezd a jó időt és a pihenést! 

Segítünk is benne!

Jó helyen jársz!A részletekért válaszd ki, melyik biztosító ügyfele voltál 2018. március 31. előtt!

ERSTE biztosítóunion biztosítóvienna lifeügyfélportál

Itt tudsz belépni az iBiztosító és Ügyfélportál felületekre

Nyerj Apple Watch Series 3 okosórát utasbiztosításoddal!

Részletek

neked & családodnakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

Járműicon-menu-jarmu.pngJárműLakásicon-menu-ingatlan.pngLakásNyugdíjicon-menu-eletnyugdij.pngÉlet & NyugdíjÉlet és baleseticon-menu-baleset.png balesetUtazásicon-menu-utazas.pngutazásEgészségicon-menu-egeszseg.pngEgészség

vállalatoknakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

icon-menu-ingatlan.pngVagyon és felelősségicon-menu-jarmu.pngJárműicon-menu-utazas.pngutazásicon-menu-partner.pngEgyedi lehetőségekicon-menu-egeszseg.pngcsoportos Egészségicon-menu-eletnyugdij.pngCsoportos élet és baleseticon-menu-partner.pngCafeteria és dolgozói juttatás

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3yesblog
Hírek
2018. július 9.

Gyermekekre köthető biztosításokra hívta fel a figyelmet három biztosító. Lehel Gábor, biztosítónk elnök-vezérigazgatója arra figyelmeztetett, hogy az utazóknak még mindig csak 45-50 százaléka köt utasbiztosítást, illetve a bankkártyákba épített, sokszor csökkentett szolgáltatású biztosítás nem védi a gyerekeket.

2018. június 22.

Érdemes testre szabott utasbiztosítást kötni, hogy ne fizessünk feleslegesen olyan szolgáltatásokért, amelyeket nem veszünk igénybe. Néhány elemen ugyanakkor, ilyenek a betegség- és balesetbiztosítási limitek, az autós asszisztencia, vagy értékes műszaki cikkek védelme, nem érdemes spórolni – nyilatkozta Szabó Tamás, biztosítónk utasbiztosítási üzletág vezetője az M1 reggeli műsorában.