Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Robogj velünk a nyárba! Nyerj e-bike-ot vagy havonta 3 db 50 000 Ft üzemanyagutalványt.

VIENNA WORLD | élet- és nyugdíjbiztosítások egy édesebb életért

UNION24 Otthonbiztosítás 10% kedvezménnyel | Használd a NYAR10 kedvezménykódot biztosítás kötéskor, augusztus 31-ig!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUnionMentaUNIONÉrtemCASCOakcio

neked & családodnakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

Járműicon-menu-jarmu.pngJárműLakásicon-menu-ingatlan.pngLakásNyugdíjicon-menu-eletnyugdij.pngÉlet & NyugdíjÉlet és baleseticon-menu-baleset.png balesetUtazásicon-menu-utazas.pngutazásEgészségicon-menu-egeszseg.pngEgészség

vállalatoknakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

icon-menu-ingatlan.pngVagyon és felelősségicon-menu-jarmu.pngJárműicon-menu-utazas.pngutazásicon-menu-partner.pngEgyedi lehetőségekicon-menu-egeszseg.pngcsoportos Egészségicon-menu-eletnyugdij.pngCsoportos élet és baleseticon-menu-partner.pngCafeteria és dolgozói juttatás
Hírek

Startolhat az első Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Budapest, 2020. március 5. – Az MNB ma értesítette az elsőként pályázó Union Biztosítót a Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosításának pozitív bírálatáról. Ennek forgalmazása ezután akár azonnal indulhat.

Részletek
VIG

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Fenntarthatóság

Tevékenységünket a kezdetektől a hosszútávú gondolkodás és a felelős cselekvés jellemzi. Olyan, a biztosításhoz kötődő értékekre figyelünk, mint az emberek, a jövő, az előre gondolkodás, a fenntarthatóság és az értékteremtés.

Részletek

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3yes126125124