Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Augusztus 12-én, pénteken technikai okok miatt a Váci út 33. szám alatti ügyfélszolgálati irodánk zárva lesz. Ezen a napon nyitvatartási időben telefonon és e-mailben állunk rendelkezésre.

Köszönjük a megértést!

/static/assets/xml/label-page.xml3noViennaWorldLabelIDCASCOakcioUNIONOtthonakcio2022

neked & családodnakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

Járműicon-menu-jarmu.pngJárműLakásicon-menu-ingatlan.pngLakásNyugdíjicon-menu-eletnyugdij.pngÉlet & NyugdíjÉlet és baleseticon-menu-baleset.png balesetUtazásicon-menu-utazas.pngutazásEgészségicon-menu-egeszseg.pngEgészség

vállalatoknakMinden, aminek biztosítására megoldást tudunk ajánlani

icon-menu-ingatlan.pngVagyon és felelősségicon-menu-jarmu.pngJárműicon-menu-utazas.pngutazásicon-menu-partner.pngEgyedi lehetőségekicon-menu-egeszseg.pngcsoportos Egészségicon-menu-eletnyugdij.pngCsoportos élet és baleseticon-menu-partner.pngCafeteria és dolgozói juttatás

MNB

Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat – valódi segítség országszerte

A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat munkatársai ingyenes, piaci szolgáltatóktól független pénzügyi tanácsadást nyújtanak az ország valamennyi megyeszékhelyén.

Részletek
Hírek

Startolhat az első Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás

Budapest, 2020. március 5. – Az MNB ma értesítette az elsőként pályázó Union Biztosítót a Minősített fogyasztóbarát otthonbiztosításának pozitív bírálatáról. Ennek forgalmazása ezután akár azonnal indulhat.

Részletek
VIG

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Fenntarthatóság

Tevékenységünket a kezdetektől a hosszútávú gondolkodás és a felelős cselekvés jellemzi. Olyan, a biztosításhoz kötődő értékekre figyelünk, mint az emberek, a jövő, az előre gondolkodás, a fenntarthatóság és az értékteremtés.

Részletek

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3yes126125124

ERSTE Bank
ERSTE Alkusz
Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt.
Prémium Egészségpénztár
FitPuli | Digitális egészségprogram
SuperShop