Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Zöld Lépések Program

Zöld Lépések Program Társadalmi felelősségvállalás

FELELŐSEN FORMÁLJUK A JÖVŐT

A Zöld Lépések Programnkhoz a biztos hátteret  anyavállalatunk, az osztrák Vienna Insurance Group adja. Fenntarthatósági stratégiájuk alapértékei a fenntartható üzleti gyakorlat, ahozzáadott értékkel bíró, innovatív termékek, ahatékony erőforrás-gazdálkodás és aklímaváltozás kockázatainak csökkentése.

Ingatlanjainkban a takarékos energiafelhasználásra, szelektív hulladékgyűjtésre fókuszálunk, munkafolyamatainkban pedig a digitalizáció eszközeinek segítségével törekszünk a papírfelhasználást minél inkább csökkenteni.

Belső kommunikációnkban hangsúlyt fektetünk az edukációra környezetvédelem, öko-tudatos életmód, környezettudatos közlekedés témákban.

ÉP TESTBEN ÉP LÉLEK

Az egészségmegőrzés és fenntartás számunkra kulcsfontosságú területek. Éppen ezért folyamatosan fejlesztjük egészségbiztosítási termékeinket, melyek különlegessége, hogy a betegút megszervezését is biztosítjuk számukra, így lehetővé téve, hogy akár pár nap alatt a megfelelő, szakszerű ellátást kaphassák kiemelkedő szaktudású egészségügyi szakemberektől.

Munkavállalóink felé törekszünk a megfelelő munka-magánélet egyensúly biztosítására, egészségmegőrző és szűrő programokon való részvétel biztosítására, valamint olyan juttatásokat kínálunk, melyek betegség esetén támogatják a mielőbbi felépülést (pl. munkavállalói egészségbiztosítás, egészségpénztári hozzájárulás stb.).