Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Munkavállalói egészségfejlesztési program szakértő partnerekkel

FitpuliDolgozóid
egészségének
őrzője

#biztosításegészségvállalat

Stratégiai együttműködést kötöttünk a Fitpulival

Biztosítónk továbbra is hisz az egészségbiztosítási piac jövőjében, épp ezért – a Design Terminal közreműködésével – együttműködési megállapodást kötöttünk a lifestyle megoldást kínáló hazai startup céggel, a Fitpulival. A közös munka első kézzel fogható eredménye a nagyvállalati egészségbiztosítási ügyfelek részére kínált életmód applikáció.

részletes sajtóhír

Digitális platform a vállalati szintű egészségfejlesztéshez

A Fitpuli egy mobilalkalmazás, amely gyakorlatias támpontokat ad ahhoz, hogy munkavállalóid hogyan tudnak egészségükre nagyobb hangsúlyt helyezni. Az összes elérhető okoskarkötővel, fitnesz trackerrel és okosórával használható de önállóan is működik. Javítja a munkavállalók egészségtudatosságát és konkrét visszajelzéseket ad napi teljesítményükkel kapcsolatban. Mindezt az UNION munkahelyi egészségfejlesztési programjának keretében, a vállalatok nyújthatják munkavállalóiknak.

Tovább a fitpuli.hu-ra

Hogyan segít a Fitpuli app?

Automatikusan méri az életmóddal kapcsolatos adatokat (fizikai aktivitás, alvás, napi tevékenységek megoszlása), és segíti a jobb teljesítmény elérését. Digitális naplókkal támogatja a krónikus betegségek menedzselését. Figyelembe veszi az egyéni motivációkat, és segíti az egészségcélok elérését. A munkavállalók aggregált adataiból trendek, riportok készíthetők, amivel hatékonyabbá tehetik folyamataikat, visszamérhetik az egészségügyi juttatások hatékonyságát. Közvetlenül, chatszerűen kommunikálhatunk az app-pal, amely személyes hangvételével egyedülálló ezen a területen. iOS és Android-on is elérhető.

Elég hatékony a vállalati egészségprogramod?

A Fitpuli folyamatos visszajelzést ad az egészségprogramok hatékonyságáról, a dolgozók egészségi állapotáról, és élő kapcsolatot biztosít a munkavállalók felé. A vállalat a munkavállalók aggregált adatai segítségével beazonosíthatja a dolgozók egészségével kapcsolatos trendeket és a szükséges beavatkozási pontokat. A Fitpuli riportok egyrészt az app használatáról, másrészt az abban mért teljesítményekről adnak részletes tájékoztatást. Természetesen a titkosított, egyedi, személyes adatokhoz csakis az adott munkavállaló férhet hozzá, a vállalathoz tehát kizárólag aggregált, anonim adatok juthatnak el.

Miért az UNION?

Társaságunk, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. egészségbiztosítási tevékenysége idén már tíz éves múltra tekint vissza, amellyel a hazai piac úttörőjévé és egyben meghatározó szereplőjévé váltunk. Szolgáltatásunk megszervezi a szükséges orvosi kezeléseket, a várakozási időt jelentősen lecsökkenti, felgyorsítja és komfortossá teszi a gyógyulást. Lehetőséget biztosítunk, hogy a vállalat munkavállalói kiterjesszék a biztosítást a családtagjaikra is, ezzel is erősítve a munkáltató iránti elkötelezettségüket. A dolgozókat írásban és szóban is tájékoztatást kapnak a biztosításról.

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noBiztosításokVállalkozásokVállalkozóiGépjárműPrivateMedProCsoportos

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noegészség