Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Hírek
Hírek
Hírek
Fitpuli

Stratégiai együttműködést kötöttünk a Fitpulival

2018. október 15.

Biztosítónk továbbra is hisz az egészségbiztosítási piac jövőjében, épp ezért – a Design Terminal közreműködésével – együttműködési megállapodást kötöttünk a lifestyle megoldást kínáló hazai startup céggel, a Fitpulival. A közös munka első kézzel fogható eredménye a nagyvállalati egészségbiztosítási ügyfelek részére kínált életmód applikáció.

Mi az a Fitpuli?

Részletes sajtóhír
Gyermekekre köthető biztosításokra hívta fel a figyelmet

Gyermekekre köthető biztosításokra hívta fel a figyelmet három biztosító

2018. július 9.

Lehel Gábor, biztosítónk elnök-vezérigazgatója arra figyelmeztetett, hogy az utazóknak még mindig csak 45-50 százaléka köt utasbiztosítást, illetve a bankkártyákba épített, sokszor csökkentett szolgáltatású biztosítás nem védi a gyerekeket. Fotó: biztositomagazin.hu

Részletek
Utasbiztosítás

Utasbiztosítás: érdemes személyre szabni!

2018. június 22.

Érdemes testre szabott utasbiztosítást kötni, hogy ne fizessünk feleslegesen olyan szolgáltatásokért, amelyeket nem veszünk igénybe. Néhány elemen ugyanakkor, ilyenek a betegség- és balesetbiztosítási limitek, az autós asszisztencia, vagy értékes műszaki cikkek védelme, nem érdemes spórolni – nyilatkozta Szabó Tamás, biztosítónk utasbiztosítási üzletág vezetője az M1 reggeli műsorában.

Nézz bele a riportba!
Egyre többen mennek magánorvoshoz

Többen mennek magánorvoshoz

2018. június 18.

Egyre többen mennek magánorvoshoz, ami egyre többe kerül. Két év alatt csaknem 30 százalékkal drágultak a szakorvosi vizsgálatok a magánrendelőkben - nyilatkozta dr. Zsolnai Gábor, biztosítónk egyedi üzleti megoldások vezetője az RTL Klub-nak.

Nézz bele a riportba!
Utasbiztosításunk dobogós helyen

Utasbiztosításunk dobogós helyen

2018. május 31.

Utasbiztosításunk a Netrisk.hu „Év Utasbiztosítója Díj 2017” versenyében 2. helyen végzett! Az Év Utasbiztosítója Díjat több mint 100 ezer utasbiztosítás tavalyi közvetítése során beérkező értékelések alapján ítélte oda immár második alkalommal a Netrisk.hu. A 2017-es értékelések alapján az alábbi sorrend alakult ki: 1. helyezett a Mapfre Biztosító, 2. helyezett az UNION Biztosító, 3. helyezett pedig az Aegon Biztosító.

A Günter Geyer díj átadása

Elismerést kapott felelősségvállalásunk

2018. május 22.

Biztosítónk második alkalommal nyerte el tulajdonosunk, a Vienna Insurance Group (VIG) által meghirdetett Günter Geyer-díj második helyezését. A díjátadásra a május 22-én megrendezett Social Active Day nevű önkéntes napon került sor a Bátor Táborban, ahol - 6 másik helyszínnel együtt - összesen 150 kollégánk vett részt. A díjat Dr. Hans Bichler, az Union Biztosító felügyelő bizottsági tagja adta át Lehel Gábor elnök-vezérigazgatónak.

Részletek
Superbrands logó

Superbrands díjazott az UNION

2018. május 20.

Immár 10. alkalommal nyertük el a Superbrands díjak valamelyikét, idén – 8. alkalommal - fogyasztói kategóriában lettünk díjazottak. A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy. A nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. Hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához.