Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
UNION Otthonbiztosítás

UNION24-Otthonbiztosításmost 15% online kedvezménnyel

KÖSd MEG ONLINE!
#biztosításlakás&vagyon

Már van, de drága?

Még nincs is? Itt az alkalom!

A NEKED15 kuponkóddal 15% online kedvezménnyel köthetsz UNION24-Otthonbiztosítást. Sőt, ha van SuperShop kártyád, egyszeri 500 SuperShop pont is a tiéd. Az akció 2018. november 15. és 2019. február 15. között érvényes

Kösd meg online

Akció hirdetmény

A Te otthonod

Az otthonbiztosítás alapvetően akkor nyújt anyagi segítséget, ha otthonunk tűz, vihar, beázás vagy más rendkívüli esemény miatt megsérül. Értékeinket is védheti, hiszen egy nem várt esemény nem csak az épületben tehet kárt, és még nem szóltunk a betörésekről, rablásokról. A lakásbiztosítás azonban még ennél is több, védelmet nyújthat lakói számára, akkor is, ha épp nem otthon tartózkodnak.

Értékeink is biztonságban

Az otthon minden, amit benne őrzünk. Tárgyaid, értéktárgyaid mellett biztosíthatod barkács-, hobbi-, mezőgazdasági- és kerti berendezéseid, sőt, akváriumod, de a nálad lévő, ám más tulajdonát képező ingóságokat is.

Ha betörnének

Lakásbiztosításunk betöréses lopás és rablás esetén is segítséget nyújt, mert nem csak az eltulajdonított ingóságok értékét térítheti, hanem akár a készpénz, értékes dokumentumok és a bankkártya pótlásának költségeit is, valamint a keletkezett rongálási károkat is.

Tűz: a legnagyobb veszély

Legnagyobb kárt otthonunkban a tűzkár okozhatja, mely akár a lakás vagy a ház teljes megsemmisülését is jelentheti. Az otthonbiztosítással lehetőséged van a károk helyreállítására.

Üveg mindenütt

Furcsa, de az otthon legsérülékenyebb pontjai az üvegfelületek. Legyen szó ajtóról vagy ablakról, a biztosítás törés, repedés esetén megtéríti a javítás, csere költségeit. Az alapbiztosításban megtalálható alap üvegbiztosítást (amely 50 ezer és 200 ezer forint közt nyújt segítséget), igényed szerint tovább bővítheted. Kiegészítő különleges üvegbiztosításunk egyéb üvegfelületekre, így akár a villanytűzhely üveglapjára is kiterjed.

Ha beázunk

Az extra mennyiségű, tetőn keresztül beömlő csapadékvíz, váratlan felhőszakadás, árvíz, vagy egy csőtörés mind komoly károkat okozhat. Mindenre gondoltunk: a helyreállítás költségei mellett komolyabb csőtörés esetén az elfolyt víz költségét is fedezi a biztosítás.

Villámcsapás, viharkár

A nyári viharok villámlásai lakóépületünkben és értékeinkben is kárt okozhatnak. A biztosítás a villámcsapások okozta rombolások, égések mellett az elektromos berendezésekben okozott károkat is megtéríti. Felhőszakadás és vihar esetén is védve vagy, hiszen a választott csomagtól függően a biztosítás erre is kiterjed.

Amikor mi okozunk kárt

Az élet produkálhat furcsa helyzeteket. Ilyen, amikor nem minket ér kár, hanem mi válunk okozókká. Elfelejtjük elkotorni a havat a járdán, és valaki megcsúszik, egy hirtelen mozdulat, és vendégségben leverünk egy értékes vázát, vagy a gyerekünk berúgja a szomszéd ablakát. A kárt ilyen esetekben magunknak kell megtéríteni. Pedig lakásbiztosításod az épülethasználói felelősségi károkat, a választott csomagtól függően, 10-20-50 millió forintig, a magánemberi felelősségbiztosítás körében okozott károkat 5-10-20 millió forint összegben fedezi.

Ha a házi kedvenc bajt okoz

Sajnos előfordulhat, hogy házi kedvencünk másoknak okoz kárt, mely nem csak kellemetlen, de sokszor súlyos összegeket is kell fizetnünk a károk rendbehozataláért. A kiegészítő kutyatartói felelősségbiztosítás a károk rendezésében 3 millió forintig anyagi segítséget nyújt, enyhítve a bajt.

Zöld csomag: 10 millió forintos védelem

A nap- vagy szélenergiával, valamint geotermikus energiával működő épületek különleges védelmet igényelnek. Az Extra csomagunkban található Zöld csomag tartalmazza a napkollektor, szélenergiai berendezés és geotermikus fűtési berendezések biztosítását is, 10 millió forintig.

Asszisztencia szolgáltatás: azonnali segítség a bajban

Mindannyiunk rémálma, hogy otthonunkat olyan kár éri, mely azonnali beavatkozást igényel. Asszisztencia szolgáltatásunkkal szakembert küldünk baj esetén, legyen szó vízvezeték-, gázvezeték szerelésről, tetőfedésről, üvegezésről, villanyszerelésről, dugulás elhárításról vagy zárszerelésről.

Nem csak az épület

Lakásbiztosításunkkal saját magadról és szeretteidről is gondoskodhatsz. Védelmet nyújthat többek közt tömegközlekedési és szabadidős sportok közben bekövetkezett balesetek esetén. Kiegészítő egészség csomagunkkal szükség esetén várólista nélkül vehetsz igénybe nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokat, illetve rendelkezésére áll egy orvosi call center is, melynek munkatársaihoz szükség esetén, a nap 24 órájában bátran fordulhatsz.

Kerékpáron is biztonságban

Kiegészítő kerékpáros csomagunk kerékpáron elszenvedett baleset esetén is védelmet nyújt nemcsak neked, de a kerékpárjának is. Legyen szó csonttörésről vagy huzamosabb ideig gyógyuló sérülésről, vagy akár a kerékpár sérüléséről.

Joker, minden ami kimaradt

Az UNION Joker olyan ütőkártya, amelyet az igazán váratlan helyzetekben húzhatsz elő! Ha olyan káreseményed volt, amelyre a mi lakásbiztosításunk nem fizet, de más biztosítóé igen, megtérítjük a kárt. Évi 5 ezer forintért évente 100 ezer forintig használhatod a Joker előnyeit. Fontos: ha egy esemény szerepel a kizárások közt, arra nem fizetünk.

Hogyan lehet biztosításod?

1

UNION24 online felületünkön számítsd ki biztosításod díját!

2

Válaszd ki az igényeidhez illő biztosítási csomagot!

3

Fizesd ki bankkártyával a biztosítás díját!

4

Kötvényed online felületünkön létrehozott fiókodban érheted el, melyhez biztosításkötéskor hozzáférést adunk.

Kösd meg online!

Válaszható csomagok

Standard

Standard

Optimum

Optimum

EXTRA

EXTRA

Mi a teendő kár esetén?

  Jelentsd be online! 

Ha kérdésed lenne, segítünk telefonon is

Ha kár érne, kérjük, töltsd ki a online kárbejelentő nyomtatványunkat! Szakértő kollégánk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot. Vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 486 4343 számon. Ha biztosításod tartalmaz asszisztencia szolgáltatást, kisebb, azonnali beavatkozást igénylő károknál (pl. dugulás, zárcsere) hívd asszisztencia szolgálatunkat.

Kárbejelentés

Fontos részletek

Mit kapsz biztosításodhoz?

 • Online ügyintézés: Ügyfélportálunkon online kérheted le kötvényed, rendezheted biztosításod díját bankkártyás fizetéssel és adataidat is módosíthatod
 • SuperShop pont: 100 forintonként 1 SuperShop pontot írunk jóvá (SuperShop program részletek)

Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudja kötni a biztosítást?

Szerződéskötéshez szükségesek az ingatlan és a szerződő adatai, melyet online felületünkön adhat meg.

Hogyan köthetsz biztosítást?

Biztosításod megkötheted online, de személyesen és partnereinknél is lehetőséged nyílik erre.

Milyen kedvezményeket kaphatsz?

 • Önrész-kedvezmény
  Önrész választása esetén a biztosítási díjból 7,5%, 15% illetve 20% kedvezményt nyújtunk.
 • Díjfizetési mód és gyakoriság
  A biztosítás díját fizetheted évente, félévente, negyedévente vagy havonta. A havit és negyedévestől eltérő díjfizetési gyakoriságtól függően kedvezményekben részesülsz. Az éves díjfizetés 4%, a féléves 2% kedvezményt jelent. Ha biztosítás díját csoportos beszedési megbízással egyenlíted ki, 5% kedvezményben részesülsz, valamint kettőnél több kiegészítő biztosítás választása esetén a kiegészítők díjából 5% kedvezményt adunk.
 • Partnerkedvezmény
  A biztosítónknál bármilyen egyéb biztosítással rendelkező ügyfelek az UNION Otthonbiztosítás díjából 5% kedvezményben részesülnek.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmllakas+otthonyes
/static/assets/xml/label-document.xmllakas+jokeryes
/static/assets/xml/label-document.xmllakas+utmutatoyes

Ügyintézés

/static/assets/xml/label-support.xml

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noRizikóExtraUnionPezsgőVilágjáróUtas

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3nolakás