Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Vállalkozói gépjármű biztosítások

Állandó mozgásban⁣az üzlet Vállalkozói gépjármű biztosítások

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításjárművállalat

Kicsi? Nagy? Nálunk minden flotta számít!

⁣Már öt járműtől köthető flotta gépjármű biztosítás. Akár egy egyéni vállalkozó kisebb flottájáról van szó, akár egy egész kamionparkról, biztonságukra érdemes figyelmet fordítani, hiszen ezek a cég számára jelentős értéket képviselnek, hiányuk pedig pénzben mérhető veszteséget okozhat. Egyedi ajánlatainkkal a legváltozatosabb számú és típusú flottákra tudunk megoldást nyújtani.

Casco és KGFB is

⁣A gépjárművek felelősség- és casco biztosításait egyedi kockázatokra és önrésszel kötheti meg az egész flottára. Ugyanakkor lehetősége van arra is, hogy a flottán belül különböző szolgáltatásokat kérjen egy-egy járműre.

Kölcsönautót adunk a szervíz idejére

⁣Ha személyautóját átmenetileg nem tudja használni, a szervizelés, javítás idejére kiegészítő szolgáltatásként kölcsönautót biztosítunk. Így könnyebb átvészelnie azt a pár napot, míg autóját javítják.

Gondoltunk a szállított poggyászra, csomagra is

⁣Az autót és utasait ért károk mellett biztosításunk a csomagokra, gépjárműben szállított értékekre is kiterjesztheti. Ha az autót ért sérülés miatt a poggyász is megsérül, vagy ellopják, számíthat ránk.

Védelem Európa egész területén

⁣Autóját nem csak Magyarország területén biztosítjuk. A védelem automatikusan kiterjed Európa teljes területére.

A kollégákról is gondoskodunk

⁣Ha a kötelező biztosítása mellé közlekedési balesetbiztosítást is köt, nem csak a fuvarról, de utasai védelméről is gondoskodhat. Ez bárkire érvényes, aki egy baleset során az autóban megsérül. Az sem számít, hogy mely országban történik a baleset, mert a biztosítás Magyarországon kívül is érvényes.

Kiknek ajánljuk?

⁣Olyan, legalább öt járműből álló flottával rendelkező vállalkozások számára, akiknek napi működését kiemelten veszélyezteti bármelyik jármű törése, sérülése. A biztosítással nem kell saját vésztartalékot képezni, hiszen egy esetleges nem várt esemény miatti kárt, a biztosítás alapján térítjük.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube22152216yes

Mi a teendő kár esetén?

Kár esetén a bejelentés alábbi címeink bármelyikén megtehető:

⁣Felelősségi kárnál csak a biztosított bejelentése fogadható be, ha a károsult jelenti be, akkor rögzítjük a kárt, és megkezdjük a kárrendezést, de kifizetésre nem kerül sor addig amíg a biztosított nem igazolja vissza a bejelentést/ felelősség elismerést.

Biztosításaink

/static/assets/xml/label-page.xml3noPrivateMedProCsoportosVállalatiUtasUnionKompakt

blog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no827792