Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Vállalkozói gépjármű biztosítások

Állandó mozgásbanaz üzlet Vállalkozói gépjármű biztosítások

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításjárművállalat

Kicsi? Nagy? Nálunk minden flotta számít!

Már öt járműtől köthető flotta gépjármű biztosítás. Akár egy egyéni vállalkozó kisebb flottájáról van szó, akár egy egész kamionparkról, biztonságukra érdemes figyelmet fordítani, hiszen ezek a cég számára jelentős értéket képviselnek, hiányuk pedig pénzben mérhető veszteséget okozhat. Egyedi ajánlatainkkal a legváltozatosabb számú és típusú flottákra tudunk megoldást nyújtani.

Casco és KGFB is

A gépjárművek felelősség- és casco biztosításait egyedi kockázatokra és önrésszel kötheti meg az egész flottára. Ugyanakkor lehetősége van arra is, hogy a flottán belül különböző szolgáltatásokat kérjen egy-egy járműre.

Kölcsönautót adunk a szervíz idejére

Ha személyautóját átmenetileg nem tudja használni, a szervizelés, javítás idejére kiegészítő szolgáltatásként kölcsönautót biztosítunk. Így könnyebb átvészelnie azt a pár napot, míg autóját javítják.

Gondoltunk a szállított poggyászra, csomagra is

Az autót és utasait ért károk mellett biztosításunk a csomagokra, gépjárműben szállított értékekre is kiterjesztheti. Ha az autót ért sérülés miatt a poggyász is megsérül, vagy ellopják, számíthat ránk.

Védelem Európa egész területén

Autóját nem csak Magyarország területén biztosítjuk. A védelem automatikusan kiterjed Európa teljes területére.

A kollégákról is gondoskodunk

Ha a kötelező biztosítása mellé közlekedési balesetbiztosítást is köt, nem csak a fuvarról, de utasai védelméről is gondoskodhat. Ez bárkire érvényes, aki egy baleset során az autóban megsérül. Az sem számít, hogy mely országban történik a baleset, mert a biztosítás Magyarországon kívül is érvényes.

Kiknek ajánljuk?

Olyan, legalább öt járműből álló flottával rendelkező vállalkozások számára, akiknek napi működését kiemelten veszélyezteti bármelyik jármű törése, sérülése. A biztosítással nem kell saját vésztartalékot képezni, hiszen egy esetleges nem várt esemény miatti kárt, a biztosítás alapján térítjük.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube22152216yes

Mi a teendő kár esetén?

Kér esetén a bejelentés alábbi címeink bármelyikén megtehető:

Felelősségi kárnál csak a biztosított bejelentése fogadható be, ha a károsult jelenti be, akkor rögzítjük a kárt, és megkezdjük a kárrendezést, de kifizetésre nem kerül sor addig amíg a biztosított nem igazolja vissza a bejelentést/ felelősség elismerést.

Biztosításaink

/static/assets/xml/label-page.xml3noPrivateMedProCsoportosVállalatiUtasUnionKompakt

blog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no827792