Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás

Az otthon nyugalma⁣Érdemes vigyázni rá UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításérték&ingatlan

A mi otthonunk

⁣Otthonunk az egyik, ha nem a legnagyobb értékünk. Sokszor hosszú évek vagy egy egész élet munkája van benne, érdemes vigyáznunk rá. Ahogy mi magunk, úgy otthonaink sem egyformák. Érdemes tehát olyan védelmet választani, mely nem csak hozzánk, a mi elképzelésünkhöz, de otthonunkhoz a leginkább illik. A Kandalló Extra rugalmasan összeállítható lakásbiztosítás: az alapbiztosítást kiegészítő szolgáltatásokkal bővítve mindenki saját igényeire szabhatja.

A legnagyobb veszélyek

⁣Egy tűz a lakás vagy a ház teljes megsemmisülését is jelentheti. A lakásbiztosítással lehetőséged van a károk helyreállítására.

⁣Az otthon legsérülékenyebb pontjai az üvegfelületek. A biztosítás törés, repedés esetén megtéríti a javítás, csere költségeit. Az alap üvegbiztosítást (100 ezer forintig segít) tovább bővítheted.

⁣Kiegészítő különleges üvegbiztosításunk egyéb üvegfelületekre, akár a villanytűzhely üveglapjára is kiterjed. Sok módon okozhat kárt víz is: beázás, felhőszakadás, árvíz okozta károk, vagy egy csőtörés. A helyreállítás költségei mellett komolyabb csőtörés esetén az elfolyt víz költségét is fedezi lakásbiztosításod. A viharok lakóépületünkben és értékeinkben is kárt okozhatnak. A biztosítás a villámcsapások okozta rombolások, égések mellett az elektromos berendezésekben okozott károkat is megtéríti.

Értékeink is biztonságban

⁣Az otthon nemcsak a falak, de minden, amit benne tartunk. Személyes tárgyaid, értéktárgyaid mellett biztosíthatod a barkács-, hobbi-, mezőgazdasági- és kerti berendezéseid is.

⁣Nálad van valaki más értéktárgya? Ezeket is biztosíthatod külön biztosítási összeg megadásával. Nagyobb akváriumod van? Biztosítanád a zuhanykabin üvegezését is? Különleges üvegek biztosításával ezek is biztosítva lesznek.

⁣Kiegészítő vállalkozói tevékenység vagyontárgyainak biztosításával 3 millió forintig a kockázatviselés helyén (a főépületben) végzett vállalkozás vagyontárgyait is biztosíthatod. A biztosítás betöréses lopás és rablás esetén is segítséget nyújthat, mert nem csak az eltulajdonított tárgyak értékét térítheti, hanem akár a zárcsere, a dokumentumok pótlásának költségeit is, valamint a rongálási károkat is.

Nincs szakember? De van!

⁣Asszisztencia szolgáltatásunk azonnali segítség a bajban. Az év minden napján éjjel-nappal hívható számunkon nem csak a vészelhárítási szolgáltatás megszervezését vállaljuk 24 órán belül (víz- és gázvezeték szerelés, tetőfedés, üvegezés, villanyvezeték szerelés, dugulás elhárítás, zárszerelés). Avészhelyzeten kívüli esetekben is vállaljuk, hogy a bejelentett kár, hiba megszüntetése érdekében szakembert ajánlunk. A vészelhárítás költségeit 50 ezer forintig vállaljuk.

Mindenkire és mindenre gondoltunk

⁣Család Plusz kiegészítő biztosítás – családosoknak

⁣Gyermek balesetbiztosítással, telefonos orvosi assistance szolgáltatással, magával vitt gyermekfelszerelés biztosítással (például babakocsi, gyerekülés, hordozó).

⁣Őrangyal+ kiegészítő biztosítás – idősebbeknek

⁣Besurranásos lopásnál akár 150 ezer forintot, kórházi lopásnál akár 50 ezer forintot fizetünk, ráadásul sok minden más mellett telefonos orvosi assistance szolgáltatást is nyújtunk!

És az extrák

⁣Váratlan helyzet, amikor nem minket ér kár, hanem mi válunk okozókká. A kárt ilyenkor magunknak kell megtéríteni. Ám az épülethasználói felelősségbiztosítás 20 millió forintig, magánemberi felelősségbiztosítás körében károk esetén 6 millió forintig fedezi a felmerülő költségeket.

⁣A kutyád is okozhat bajt másoknak. Ez nem csak kínos, de sokszor súlyos összegeket is kell fizetnünk miatta. A kiegészítő kutyatartói felelősségbiztosítás a károk rendezésében 5 millió forintig anyagi segítséget nyújt.

⁣A nap- vagy szélenergiával, valamint geotermikus energiával működő épületek különleges védelmet igényelnek. A lakásbiztosítással a napkollektor, szélenergiai berendezés és geotermikus fűtési berendezések biztosításáról is gondoskodhatsz.

⁣Saját magadról és szeretteidről is gondoskodhatsz: kiegészítő baleseti csomagjaink védelmet nyújtanak váratlanul bekövetkezett balesetek esetén is.

⁣Hogyan lehet LAKÁSbiztosításod?

1

Válaszd ki a hozzád legközelebb eső irodánkat!

2

Tájékozódj szakértő kollégáinktól kötelezettségek nélkül!

3

Kösd meg a lakásbiztosítást!

Kapcsolat

Mi a teendő kár esetén?

  Jelentsd be online! 

Ha kérdésed lenne, segítünk telefonon is

⁣Ha kár érne, kérjük, töltsd ki az online kárbejelentő nyomtatványunkat! Szakértő kollégánk rövidesen felveszi veled a kapcsolatot. Vagy hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 486 4343 számon. Ha biztosításod tartalmaz asszisztencia szolgáltatást, kisebb, azonnali beavatkozást igénylő károknál (pl. dugulás, zárcsere) hívd asszisztencia szolgálatunkat a (+36-1) 465 3728 számon!

Kárbejelentés

Fontos részletek

Mit kapsz lakásbiztosításodhoz?

 • ⁣Online ügyintézés: Ügyfélportálunkon online kérheted le kötvényed, rendezheted biztosításod díját bankkártyás fizetéssel és adataidat is módosíthatod
 • SuperShop pont: 100 forintonként 1 SuperShop pontot írunk jóvá (SuperShop program részletek)

⁣Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a lakásbiztosítást?

⁣Szerződéskötéshez szükségesek az ingatlan és a szerződő adatai.

⁣Hogyan köthetsz lakásbiztosítást?

⁣Biztosításod megkötheted személyesen és partnereinknél is lehetőséged nyílik erre.

Milyen kedvezményeket kaphatsz?

 • Önrész-kedvezmény
  Önrész választása esetén a lakásbiztosítási díjból 15%, 30% illetve 45% kedvezményt nyújtunk.
 • ⁣Díjfizetési mód és gyakoriság
  Lakásbiztosításod díját fizetheted évente, félévente, negyedévente vagy havonta. A havitól eltérő díjfizetési gyakoriságtól függően kedvezményekben részesülsz. Az éves díjfizetés 8%, a féléves 4%, a negyedéves 2% kedvezményt jelent. Ha lakásbiztosításod díját csoportos beszedési megbízással egyenlíted ki, 5% kedvezményben részesülsz.
 • Partnerkedvezmény
  A biztosítónknál bármilyen egyéb biztosítással rendelkező ügyfelek az UNION Kandalló Extra otthonbiztosítás díjából 5% kedvezményben részesülnek.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube82286487313522371

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noRizikóExtraUnionPezsgőUnionMenta

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3nolakás