Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
VIENNA WORLD by UNION
Visszahívást kérek!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

⁣Megbízható kezekben: az UNION és a Vienna World mögött a Vienna Insurance Group, Ausztria és Közép-Kelet-Európa vezető biztosítási csoportja áll.

VIENNA⁣ ⁣Yes életbiztosításrendszeres díjas, kockázati életbiztosítás

mondj igent az életre!

Kockázati életbiztosítást nem csak azért érdemes kötni, hogy egy tragédia esetén gondoskodjunk családunk anyagi biztonságáról, de azért is, hogy mi magunk nyugodtan éljük mindennapjainkat.
A koronavírus-járvány megmutatta, hogy a baj tényleg bárkivel bármikor megtörténhet. Veled is.
Lehetsz egészen fiatal, és lehetsz idősebb is, ha fontos a saját magad és családod nyugalma, akkor a VIENNA Yes ideális megoldás. Mondj igent az életre, mondj igent a biztonságra!

ideális védelem

A VIENNA Yes 16 és 74 éves kor között megköthető és akár családi biztosítás is lehet: két biztosítottra is megköthető, ráadásul gyerekekre is kiterjeszthető kiegészítő biztosítások közül lehet választani. Gyors és egyszerű: a kockázatviselés már másnap kezdődik és akár a biztosított 80 éves koráig tarthat.
A komplex alapbiztosítás mellett (baleseti halál és rokkantság esetén másfélszeres, közlekedési baleset és rokkantság esetén kétszeres összeget fizet) számos kiegészítő biztosítást köthetsz – igényeidre szabva.

nagyon megéri

Egy sor kedvezményt kínálunk!
Két biztosított esetén 10-10% kedvezményt adunk biztosítottanként, de a díj nagysága szerint is újabb kedvezmények járnak.
A biztosítottak teljes díjára vetítve 100 ezer forint éves díj felett 10%, 150 ezer forint éves díj felett 15%, 200 ezer forint éves díj felett 20% kedvezmény jár.
45 éves kor alatt pedig kimondottan kedvező díjat kapsz.

bónusz is van? igen!

Sok kockázati életbiztosítás csak akkor fizet, ha baj történik.
A VIENNA Yes nem ilyen. Ha nem történik Veled semmi baj (és ne történjen), a biztosítás lejáratakor kármentességi bónuszt kaphatsz! Megéri, ha vigyázol magadra!
Ha a biztosítás tartama legalább 15 és maximum 19 év volt, akkor az alapbiztosításra addig befizetett díj 15%-át kapod meg, legalább 20 éves tartamnál pedig a 20%-át. Hidd el, nagyon jól jön majd!

⁣A bónusz érvényesítéséhez fontos, hogy szerződésed díja mindvégig rendezett legyen.

egy sor kiegészítő

A VIENNA Yes minden élethelyzetre széles kiegészítő biztosítási palettát kínál. 9 kiegészítő biztosítás közül választhatsz, lefedve a legtöbb kockázatot a család összes tagja számára. Köthetsz biztosítást akár 38 féle rettegett betegségre, sőt, gyermek egészségbiztosítási csomagot is választhatsz.
A képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat az esetenként akár fél éves várakozási idő helyett 5 munkanapon belül ingyen megszervezzük és fizetjük is 250 ezer forint éves összegig.

A kiegészítő biztosításokat személyre szabottan állíthatod össze magadnak.

Kiegészítő biztosítások

  • Kiegészítő kockázati életbiztosítás | egy vagy két biztosítottra
  • Kiegészítő baleset-biztosítás | sokrétű fedezet akár az egész családnak
  • Kiegészítő egészségbiztosítás | komplex csomag műtéti és kórházi napi térítéssel, második orvosi véleménnyel, orvosi call centerrel, járóbeteg szakellátás szervezéssel
  • Nagyértékű diagnosztikai vizsgálatokra szóló kiegészítő biztosítás | MR, CT, PET-CT, Cardio-CT vizsgálat lehetősége, havi 350 forintért
  • Daganatos betegségekre szóló kiegészítő biztosítás | anyagi segítség a diagnosztizálásakor, majd járadék a kezelés megkezdése után
  • ⁣Rettegett betegségekre szóló kiegészítő biztosítás | térítés 38 féle betegségre
  • ⁣Kiegészítő gyermek egészségbiztosítása gyermek súlyos vagy fertőző betegsége esetén orvosi asszisztenciával
  • ⁣Rokkantsági díjátvállalásra szóló kiegészítő biztosítás | 40%-os, vagy azt meghaladó maradandó egészségkárosodás
  • ⁣Gépjárműben utazók kiegészítő közlekedési balesetbiztosítása évi 5 000 Ft-tól magas és sokrétű fedezet az utazókra, Prémium csomagnál 20 millió Ft haláleseti biztosítás, személyenként
Gyakori kérdések

⁣Mennyi ideig kell fizessem a biztosítás díját?

⁣A biztosítás rendszeres díját a szerződő által választott havi, negyed-, fél- vagy éves gyakoriságnak megfelelően a lejáratig kell fizetni.

⁣Ha kiegészítő biztosítási védelmet választok, hogyan fizetem ennek a díját?

⁣A kiegészítő biztosítások díját az alapbiztosítás díjával együtt, az ott választott díjfizetési gyakorisággal kell megfizetni.

Mit jelent az éves indexálás (automatikus díjnövelés)?

⁣Újabb egészségi kockázatelbírálás nélkül a biztosítás díját évente a biztosítási évfordulón megnöveli.  A díjnövelés mértékének az alapja az előző évre vonatkozó KSH inflációs ráta (amelytől a biztosító a díjnövelés mértékének megállapításakor maximum 2%-ponttal eltérhet, és 4%-nál nem lehet alacsonyabb). A biztosítási összeg növelésének mértéke nem azonos a biztosítási díj növelésének mértékével.

Mit kapsz még?

⁣SuperShop pontokat: A befizetett biztosítási díj minden 100 forintja után 1 SuperShop pontot írunk jóvá (SuperShop program részletek)

Visszahívást kérek!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlVIENNA Yes életbiztosításSmartCube