Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
UNION profilja

UNION profilja

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő szereplője, élet- és nem-életbiztosítási kínálatunk révén az ügyféligények széles palettáját tudjuk kielégíteni.

A magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítójaként az egyik legmagasabb alaptőkével rendelkezünk a biztosítótársaságok és egyesületek között. Pénzügyi hátterünket anyacégünk, az 1824-ben alapított Vienna Insurance Group garantálja, mely Közép-Kelet-Európa legnagyobb biztosítási csoportja.

Meghatározó tulajdonosunk a VIG Magyarország Befektetési Zrt., melyben többségi tulajdonos a közel 200 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítási vállalatcsoportja, míg kisebbségi tulajdonos a magyar állam kizárólagos tulajdonában álló Corvinus Befektetési Zrt. Társaságunkban kisebb tulajdonrésszel rendelkezik még az Erste Bank Hungary Zrt. is.

Széles élet- és nem-életbiztosítási palettánkkal megoldást kínálunk a változó élethelyzetekben felmerült igényekre, legyenek azok

Mind lakossági, mind vállalati, intézményi ügyfeleink számára kínálunk innovatív, személyre szabott, az egyedi igényeknek megfelelő biztosítási megoldásokat. 2018. április 1-én az Erste Biztosító és a Vienna Life Biztosító beolvadt az UNION Biztosítóba. Ez az egyesülés számos új lehetőséget kínál mindhárom társaság meglévő és új ügyfelei számára.