Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
UNION profilja

UNION profilja

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő szereplője, élet- és nem-életbiztosítási kínálatunk révén az ügyféligények széles palettáját tudjuk kielégíteni.

A magyar biztosítási piac egyik legtőkeerősebb biztosítójaként az egyik legmagasabb alaptőkével rendelkezünk a biztosítótársaságok és egyesületek között. Pénzügyi hátterünket anyacégünk, az 1824-ben alapított Vienna Insurance Group garantálja, mely Közép-Kelet-Európa legnagyobb biztosítási csoportja.

Tulajdonosunk 98,64%-os tulajdoni részesedéssel a Vienna Insurance Group AG, Wiener Versicherung Gruppe, Ausztria (Rating A+), 1,36%-os tulajdonosi részesedéssel pedig az ERSTE Bank Hungary /Magyarország.

Széles élet- és nem-életbiztosítási palettánkkal megoldást kínálunk a változó élethelyzetekben felmerült igényekre, legyenek azok

Mind lakossági, mind vállalati, intézményi ügyfeleink számára kínálunk innovatív, személyre szabott, az egyedi igényeknek megfelelő biztosítási megoldásokat. 2018. április 1-én az Erste Biztosító és a Vienna Life Biztosító beolvadt az UNION Biztosítóba. Ez az egyesülés számos új lehetőséget kínál mindhárom társaság meglévő és új ügyfelei számára.