Fogadjunk, hogy segítünk az újévi fogadalomban!

Csak vedd komolyan

szines_ujevifogadalom

Újév? Fogadalmak? Biztos akarsz benne lenni, hogy egyik terved sem száll el? Akkor ez az oldal neked szól. Íme, az UNION biztos tippjei minden valamirevaló újévi fogadalomhoz.

egeszsegesebben-fogok-elni-1000

EGÉSZSÉGESEBBEN FOGOK ÉLNI

Persze, ezt karácsony és újév után mindenki megfogadja, aki kettőnél több bejglit evett meg egy nap. Aztán sokaknál maradnak a kilók, és marad a sok ülés, a zsíros kaják, ne adj isten a cigi. (Ezeket csak a koronavírus szereti.)

Mi drukkolunk, hogy neked sikerüljön, de jobb, ha tudod, hogy az egészséged felé már azzal is teszel egy óriási lépést, ha van egy olyan biztosításod, amivel (ha tényleg baj van) nem kell sokat várakozni, se a rendelőkben, se a komoly diagnosztikai vizsgáltoknál.

Nem hiszed, akkor kattints!

elorelato-leszek-1000

ELŐRELÁTÓ LESZEK

Csak nem fogyott el december végén a januári fizetésed is? Ne aggódj, ez ilyenkor majdnem mindenkivel megesik.

Szóval megfogadtad, hogy nem leszel ilyen felelőtlen költekező?

Jogos, de hidd el, nem könnyű betartani. Amíg van fizetésed, addig valahogy mindig be tudod majd hozni az elmaradást. Gond akkor lesz, ha már nincs. Úgyhogy legyél inkább nagyon előrelátó!

kevesebbet-ulok-otthon-1000

KEVESEBBET ÜLÖK OTTHON

Nagyon jó gondolat! Nem érdemes minden este és hétvégén otthon gubbasztani, mert ez a valódi melegágya a depressziónak. Járj színházba, koncertre, moziba, sportolni, vagy csak találkozz a barátaiddal. Nem kell az összes sorozatot megnézni, úgyis mindegyik véget ér egyszer.

Szóval, el otthonról!

És ha most azt kérdezed, hogy jó, de akkor ki vigyáz a lakásra, akkor kattints a gombra.

sporolni-fogok-1000

SPÓROLNI FOGOK

Az milyen jó ötlet már!

És miről mondasz le? Cigi? Nasi? Ruha? És ezentúl bevásárlólistával mész boltba? Akciós újságokat fogsz bújni? Hiper helyett diszkontba mész? Kevesebbet veszel egyszerre? Lemondasz a jónevű márkákról az azonos minőségű saját márkák javára?

Ugratunk! Mindegyik jó ötlet, spórolni sokkal egyszerűbb, mint elsőre gondolnád. Minden háztartásban akad 10-20-30 ezer forint felesleges havi kiadás. Meg is van a helye? Malacpersely? Befőttesüveg? Párnaciha?

Na ne.

tobbidota-csaladdal-1000

TÖBB IDŐT TÖLTÖK A CSALÁDOMMAL

Elmúlt a karácsony, nem akarunk érzelegni, de ismerjük azt a felmérést, amely szerint a haláluk előtt lévő emberek döntő többsége amiatt kesergett, hogy azt bánja, hogy nem töltött több időt a szeretteivel.

Úgyhogy erre tényleg csak biztatni tudunk mindenkit.

És hogy ehhez mi kell? Az, hogy kevesebbet dolgozz, vagy ha sokat dolgozol, tegyél félre rendszeresen úgy, hogy örökké azért mégse kelljen.

megtanulok-vezetni-1000

MEGTANULOK VEZETNI

Remek! Tudtad, hogy a jogosítvány megszerzése után pár hónappal a legtöbben úgy érzik, na, most már tudnak vezetni, miközben valójában nagyon nem? És mi történik ilyenkor? Na, mi?

Baleset.

Legtöbbször nem nagy, mert ezek leginkább rutintalanságból eredő koccanások, de a vezetési rutin csak 2-3 év után jön meg. Úgyhogy hajrá, de csak óvatosan!

És ne felejtsd, az autó nem olcsó mulatság.

utazni-fogok-1000

UTAZNI FOGOK

Nincs is jobb annál! Városnézés, tengerpart, óceán, síelés, Európa, Ázsia, Afrika, Ausztrália, Amerika, Antarktisz, csoda, hogy mennyi hely van a világon.

Új emberek, új világok, új élmények, kalandok, szerelmek, barátságok, gasztronómia, múzeumok, épületek, hegyek – az utazás varázslatos.

Az utazás olyan élmény, amit senki, de senki sem vehet el tőled.

Csak, ha valami probléma van.

ovatosabb-leszek-1000

ÓVATOSABB LESZEK

A világ lúzerének érzed magad néha? Te vered be a kisujjad a kanapéba utazás előtt, te betegszel meg a születésnapodon, te töröd össze a szomszéd kínai vázáját, te ütöd a szög helyett a kezedbe a kalapácsot, te esel le a létráról festés előtt, kajaktúrán te dőlsz be a vízbe a Duna közepén?

Megfogadhatod, hogy ezután majd másképp lesz, de az is lehet, hogy nem lesz másképp, mert ugye, alkat kérdése.

Nem te vagy a biztosítók álomügyfele, de állunk elébe.