Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Ingyen küldhettek 14 ezer maszkot bárkinek!

/blog-cikkek2020. november 11.blogakció

Minden maszk elfogyott!

Nagyon köszönjük nektek, hogy a „Dobj egy maszkot” akciónkban az összes maszkot nagyon gyorsan elküldtétek és el is fogadtátok! Reméljük, mindenki örömmel hordja majd, és azt is, hogy a maszknak köszönhetően (is) egészségesek maradtok! Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Harry potteres, királykék sellős, tüllhullámokkal, egzotikus tollakkal vagy kövekkel díszített, star warsos, csillámpónis, népviseletes, kosárlabdás, ijesztő koponyás – aligha gondolta bárki is, hogy 2020-ra az outfitünk leginkább nélkülözhetetlen kiegészítői lesznek a szájmaszkok.

Abszolút nem túlzás azt mondani, hogy a maszkok – azon túl, hogy az egészségünket védik – pár hónap alatt a ruhatárunk alapvető darabjai lettek. De legyünk őszinték: ettől még egyáltalán nem rajongunk értük, sőt! Valójában a maszkok népszerűsége a biztosítások vonzerejéhez hasonló: egyikre sem vágyik senki, viszont azt azért mindenki tudja, hogy mindkettőre szükség van.

Dobj egy maszkot a nagyiéknak, a kollégáidnak, a haveroknak vagy a szomszédnak!

November 9-től ezért az UNION Biztosítónál egy különleges kezdeményezéssel szeretnénk segíteni a koronavírus elleni védekezést és azt, hogy éreztethesd a számodra fontos emberekkel: akkor is gondolsz rájuk és törődsz velük, amikor csak a távolságtartással óvhatod meg őket.

Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a családtagjaid és barátaid megőrizhessék egészségüket, ezért most bármelyiküknek teljesen ingyen küldhetsz a 14 ezer darab szájmaszkunkból egyet. Tényleg teljesen ingyen bármilyen kötelezettség nélkül.

„Utálom a maszkot!”

Miközben az egészségünk védelmére az egyszer használatos sebészi szájmaszkok is nagyszerűen alkalmasak – ráadásul ezekhez egyre több helyen már automatákból is hozzájuthatunk – vitathatatlan, hogy e halványkék vagy türkiz maszkok kevésbé divatosak, és nem mindenkinek állnak jól.

Arról nem is beszélve, hogy a viselőjük egyéniségének és személyiségének kifejezésére sem alkalmasak – ami, lássuk be, szintén nem mellékes szempont.

Ezért egyre többen az egyedi és vidám darabokat keresik. Nekik találtuk ki a „Vigyázz, harapok!”, a „Nincs puszi!” és az „Utálom a maszkot!” feliratú maszkjainkat, amelyek közül akár többet is elküldhetsz ajándékba, de egy személynek csak egyet.

1 perc alatt dobhatod maszkot

A https://union.hu/dobjegymaszkot oldalunkon akár most rögtön is küldhetsz egy maszkot bárkinek, akinek csak szeretnél! Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy az itt található hat különféle maszk közül kiválasztod a legszimpatikusabbat, majd megadod az e-mail címed és a születési éved (előbbit azért, hogy a címzett tudja, kitől kapta a maszkot, utóbbit pedig azért, mert csak 18 éven felüliek játszhatnak). Következő lépésként már csak az ismerősöd e-mail címét kell beírnod. Ezután küldünk neki egy e-mailt, és ha elfogadja a maszkot és megadja adatait, akkor pár napon belül már csenget is a postás az ajándékoddal. Ennyire egyszerű!

És ez még nem minden: ismerősöd az ajándékod mellé egy kedvezménykódot is kap tőlünk, amellyel a jövő év végéig 10 százalékkal olcsóbban köthet lakás-, casco- vagy utasbiztosítást online – persze csak akkor, ha szeretne.

Fontos tudnod, hogy egy ismerősödnek csak egy maszkot küldhetsz, viszont akár több családtagodat vagy barátodat is meglepheted egy-egy trendi kiegészítővel. És amit nem győzünk eléggé hangsúlyozni: az ajándékozás teljesen ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár!

„Ezt kapd el, ne a vírust!”

A maszkhoz még egy személyes üzenetet is választhatsz, amelyet szintén elküldünk majd a címzettnek. Ezek közül kedvenceink az „Ezt kapd el, ne a vírust!” és „Az orrodat is takard el vele!”, a fárasztó szóviccek kedvelőinek pedig az „Ebben maszkálhatsz!” üzenetet ajánljuk. Akármelyik maszkot és üzenetet választod is, egy dolog tuti: az összesen 14 ezer maszkunk mindegyike kiváló minőségű, dupla rétegű, kívül-belül pamut, ráadásul többször mosható.

Mire vársz még? Maszkra fel és maszkot fel! Kattints!

Dobj egy maszkot ingyen, akinek csak szeretnél!

dobok

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noblog