A győztes rémtörténet: laptop helyett bosszúság

Black Friday-játék

blackfriday_nyertes

Közel 100-an pályáztak Black Friday sztorijukkal játékunkra, amiben azt kértük, írjátok meg, miért volt rémes a napotok. Az általunk „legjobbnak” tartott történet gazdája egy szabadon választható, 100.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal lett gazdagabb. Ő nem más, mint Slezsák Anikó.

Íme, a győztes sztori.

Anikó a Black Friday napján álmai laptopját szerette volna megvásárolni. Korán elindult, hogy a városba érjen (Anikó Szikszón lakik), de bármilyen kellemesnek ígérkezett a reggeli autókázás, a brutális ködben szinte semmit sem látott, így azt az őzet sem, amelyik egyik pillanatról a másikra eléugrott. Szerencsére meg tudott állni (mi van, ha nincs köd?).

A pláza parkolójában már nem volt köd, csak tömeg. Hatalmas.Egy órán keresztül kellett köröznie, hogy meg tudjon állni, igen ám, de mire a bolthoz ért, a laptopnak már csak hűlt helye volt.

Anikó hiába próbálkozott az eladónál, raktáron sincs. A másik boltban sincs már belőle, a laptop ugrott.
De Anikó nem adja fel egykönnyen, vele nem lehet kukoricázni, ha nincs laptop, legyen hajformázó!
Abból ugyan van, de vevőből is épp elég, kisebb tömeg vár a jótállás-pecsétre.
Kivárja az egy órát, hiszen mi történhetne?
Mi? Nos az, hogy parkolóban az autója szélvédőjén egy cetli várja.
Büntetés lenne? Vagy szórólap? Egyik sem.
Üzenet.„Sajnálom, kérem hívjon fel a XXX számon!” Az ok: egy szép hosszú karcolás a kocsi oldalán.
Anikó mély levegőt vesz, nem idegeskedik, végülis hajformázója már van, úgy dönt, otthonról hívja majd a számot.
Ám.
„A hívott számon előfizető nem kapcsolható!”
Anikó elereszt egy hangos káromkodást, de megnyugszik, hiszen van biztosítás az autón.
És ugye akkor még azt sem tudta, hogy aznapi kálváriája 100 ezer forintot ér.

És még néhány a rémes sztorik közül.

„Egész évben arra készültem, hogy ezen a napon megveszem a vágyott mosogatógépemet. Nagyon jó akció is ígérkezett rá....de éjfélkor lefagyott a rendszer, és mire beléptem se híre se hamva nem volt.” ⁣

„Az egyik ismert magyarországi webáruházból rendeltem kedvezményesen több, mint 30% kedvezménnyel egy drága epilátort. Évek óta néztem, majd a kedvezmény hatására megvásároltam. Izgatottan vártam, szép volt, majd mikor kibontottam és levettem a kupakot róla, a 30.000 forintos epilátorból FEKETE!!! szőrszálak estek ki... Nálam a fekete péntek fekete szőrszálakat jelentett!”

„Kiszemeltem egy 107 cm-es LCD tv-t magamnak. Velem egyetemben kb. 100-150 ember is így gondolkozott. Az üzlet kinyitott, odasétáltam (néha nagyobb léptekben) a tv-hez, gyorsan a bevásárlókocsira dobtam és vidáman elmentem. Nézek magam mögé, láttam, hogy 1-2 perc alatt el is fogyott mind és jó pár búslakodó ember is van. Én nagy vidáman odaértem a kasszához, készülök már fizetni, erre az eladó hölgy közölte velem, hogy sikerült elhoznom a kiállított darab üres dobozát.”

„Automata mosógépet vásároltam Fekete pénteki akcióban jelentős árengedménnyel. Mikor hazaértem megnéztem a bolt hirdetését és kiderült, hogy ajándék mosószer csomag is járt volna hozzá!”

Rendeltem egy minikamerát a férjemnek, meg is kaptuk, mondom este próbáljuk már ki, hát másnap a laptop nem tudta lejátszani, mert az úr aki felvette a rendelést elfelejtette megemlíteni, hogy még 2 valamit kell letölteni a laptopra az egyik ára 2791 Ft-havonta a másik meg 7800 Ft évente. Így visszaküldtük.” ⁣

„Nagyon szerettem volna egy új telefont, meg is vettem Fekete Pénteken, extra akciósan. Aztán mit ad isten 2 hét múlva 20.000 Ft-tal olcsóbban tudtam volna megvenni.”

„Az egyik webáruházból hatalmas akciót hirdetve megrendeltem egy terméket. Az egy dolog, hogy nem azt küldték, de mikor megérkezett, egy másik áruházban láttam fele annyiért.”

„Nagyon régen szerettem volna vásárolni egy új mosógépet , és elhatároztam, hogy meg is veszem fekete pénteken. Minden tökéletesnek tűnt, a férjem beüzemelte, és elindítottam a mosást...... Hát ami azután történt, a rémálom! A drága új mosógép elárasztotta a fürdőszobát, az előszobát, alig bírtuk leállítani.”