Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Vállalati utasbiztosítás

Költséghatékony ajánlatGyakran utazóknakVállalati utasbiztosítás

#biztosításutazásvállalat

Utasbiztosítás különféle igényekre

Ha kollégáid gyakran utaznak külföldre, érdemes olyan utasbiztosítást választanod, amely amellett, hogy széles körű védelmet nyújt, költséghatékony és az adminisztrációt is megkönnyíti. Kétféle megoldás közül választhatsz aszerint, hogy a cég több munkatársát biztosítanád (akár csak pár napos útjaikon) vagy néhány kollégát, rendszeres utazásaik során.

Keretnapok dolgozóknak, sportolóknak

A kedvező díjú keretnapok megvásárlását azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol sok a munkatárs és gyakran utaznak külföldre. A napidíjak a vásárolt napok számának függvényében sávosan alakulnak, így minél több napot vásárol a cég, annál kevesebbet fizet egy napért. Egyedi megállapodással a biztosítás kiterjeszthető fizikai munkavégzésre is. Azoknak a sportszövetségeknek, egyesületeknek, kluboknak is érdemes a keretnapos utasbiztosítást választaniuk, akik versenyekre, edzőtáborokba rendszeresen utaztatják sportolóikat.

Bérletek rendszeresen utazó munkatársaknak

Ezt a biztosítási formát azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol vannak dolgozók, akik gyakran, rövid időszakokra utaznak hivatalosan munkaköri kötelezettségeik teljesítése céljából külföldre. A biztosításról névre szóló kötvényt állítunk ki, amellyel az adott időtartam alatt tetszés szerinti alkalommal, utazásonként 30 napot lehet külföldön tartózkodni. Egyedi megállapodással akár tartós kiküldetésre is megköthető a biztosítás.

Fuvarozó éves bérlet

A bérletet teherautókhoz, autóbuszokhoz is ajánljuk. A biztosítást adott járművekre lehet kötni, de a biztosítási fedezet a mindenkori sofőrre és kísérőjére szól, személyük változhat, hiszen az esetleges kár esetén a menetlevél vagy tachográf alapján azonosítjuk a szolgáltatásra jogosultakat.

Adminisztráció online, egyszerűen: Utazóna

A vállalati keretnapos biztosítások esetén az Utazóna online felülete lehetőséget nyújt az egyszerű és gyors adminisztrációra.

Utazóna

UNION-UtasPillér szállítmányozók részére

Egy tehergépjármű vagy autóbusz tulajdonosának, illetve üzembentartójának fontos egy olyan utasbiztosítás, amellyel kedvező díjon, egyszerűen, bonyolult adminisztráció nélkül tud gondoskodni a gépjárművet vezetők és kísérőik külföldi tartózkodásairól. Termékünkről Ügyfélszolgálatunkon adunk részletes tájékoztatást. A további részleteket az ügyféltájékoztatóban és a feltételekben foglaltuk össze.

Válaszható biztosítási csomagok

Üzleti 15

Üzleti 25

25 millió forintos baleseti védelem

Üzleti 30

Üzleti 50

50 millió forintos baleseti védelem

Üzleti Prémium

Üzleti Prémium EXTRA

75 millió forintos baleseti védelem

A baleseti védelem mellett mindhárom csomagunk tartalmaz poggyászbiztosítást és választható mellé gépjármű asszisztencia szolgáltatást is. Ezen felül magas szintű jogvédelem és többféle egyéb segítségnyújtási szolgáltatás gondoskodik a bajba jutottakról.

Hogyan köthető meg ?Vállalati utasbiztosítási termékeink személyesen, partnereinken keresztül, valamint postai vagy elektronikus úton igényelhetők.

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség

Amennyiben a biztosított külföldön balesetet szenved, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szüksége, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget

    +36 1 268 1388  

Fontos részletek

Vállalati keretnapok

Az utazási keretnapról szóló megállapodás egy évre köthető. A szerződésben a cég adott darabszámú (de minimum 100) napot vásárol, amelyet az év során felhasznál. Az adott év során további napok megvásárlására is van lehetőség. Az egyes kiutazások kapcsán a cég lejelenti a biztosítottakat. Erre biztosítónk online felületén, az Utazóna programmal van lehetőség.

Éves és féléves bérletek

Biztosítottanként 28 ezer, 45 ezer vagy 65 ezer forintért köthető Üzleti 25, 50 vagy Prémium Extra bérlet az egy éves időtartamra. Az utazásokkal kapcsolatban semmiféle bejelentési kötelezettség nincs. A biztosított kötvényt és névre szóló asszisztencia kártyát kap utazásaihoz.

Fuvarozó Éves Bérlet

A bérlet éves díja 25 ezer forint gépjárművenként. A biztosítási szolgáltatások és fedezetek az egyes biztosítási események tekintetében megegyeznek a Világjáró Üzleti 25 keretnapos biztosítás csomag szolgáltatásaival, azzal a kikötéssel, hogy Fuvarozó Éves Bérlet tartama alatt maximum négy alkalommal érvényesíthető poggyászkárigény. Autó+ asszisztencia szolgáltatás ehhez a termékünkhöz nem igényelhető.

Ki kötheti meg a biztosítást?

Vállalatok, fuvarozó és szállítmányozó cégek, egyesületek, klubok, sportszövetségek, azaz minden olyan jogi személy, aki külföldi utazása során biztonságban szeretné tudni munkavállalóit, megbízottait, klubtagjait.

Hogyan köthető meg?

Biztosítás az alábbi nyomtatvány segítségével igényelhető. A kitöltött nyomtatványt személyesen, postán, partnereinken keresztül vagy e-mailen juttathatod el részünkre. Ha biztosításkötés előtt szakértőnkkel szeretnél konzultálni, kérjük, jelezd szándékod email címünkön. Az ajánlat benyújtása nem minősül szerződéskötésnek! A biztosítás csak szerződéskötést követően lép életbe, az igényelt dátummal, a biztosítási díj megfizetése után.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlVilágjáró utasbiztosítás+vállalati biztosításSmartCubeyesyes

UNION-UtasPillér utasbiztosítás szállítmányozók részére dokumentumai

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION-UtasPillér utasbiztosításSmartCubeyesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUNION24KözlekedésBiztosításokVállalkozásokVilágjáróUtas

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noutazás