Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Vállalati utasbiztosítás

Költséghatékony ajánlat⁣Gyakran utazóknakVállalati utasbiztosítás

#biztosításutazásvállalat

Utasbiztosítás különféle igényekre

⁣Ha kollégáid gyakran utaznak külföldre, érdemes olyan utasbiztosítást választanod, amely amellett, hogy széles körű védelmet nyújt, költséghatékony és az adminisztrációt is megkönnyíti. Kétféle megoldás közül választhatsz aszerint, hogy a cég több munkatársát biztosítanád (akár csak pár napos útjaikon) vagy néhány kollégát, rendszeres utazásaik során.

⁣Keretnapok dolgozóknak, sportolóknak

⁣A kedvező díjú keretnapok megvásárlását azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol sok a munkatárs és gyakran utaznak külföldre. A napidíjak a vásárolt napok számának függvényében sávosan alakulnak, így minél több napot vásárol a cég, annál kevesebbet fizet egy napért. Egyedi megállapodással a biztosítás kiterjeszthető fizikai munkavégzésre is. Azoknak a sportszövetségeknek, egyesületeknek, kluboknak is érdemes a keretnapos utasbiztosítást választaniuk, akik versenyekre, edzőtáborokba rendszeresen utaztatják sportolóikat.

Bérletek rendszeresen utazó munkatársaknak

⁣Ezt a biztosítási formát azoknak a cégeknek ajánljuk, ahol vannak dolgozók, akik gyakran, rövid időszakokra utaznak hivatalosan munkaköri kötelezettségeik teljesítése céljából külföldre. A biztosításról névre szóló kötvényt állítunk ki, amellyel az adott időtartam alatt tetszés szerinti alkalommal, utazásonként 30 napot lehet külföldön tartózkodni. Egyedi megállapodással akár tartós kiküldetésre is megköthető a biztosítás.

Fuvarozó éves bérlet

⁣A bérletet teherautókhoz, autóbuszokhoz is ajánljuk. A biztosítást adott járművekre lehet kötni, de a biztosítási fedezet a mindenkori sofőrre és kísérőjére szól, személyük változhat, hiszen az esetleges kár esetén a menetlevél vagy tachográf alapján azonosítjuk a szolgáltatásra jogosultakat.

⁣Adminisztráció online, egyszerűen: Utazóna

⁣A vállalati keretnapos biztosítások esetén az Utazóna online felülete lehetőséget nyújt az egyszerű és gyors adminisztrációra.

Utazóna

UNION-UtasPillér szállítmányozók részére

⁣Egy tehergépjármű vagy autóbusz tulajdonosának, illetve üzembentartójának fontos egy olyan utasbiztosítás, amellyel kedvező díjon, egyszerűen, bonyolult adminisztráció nélkül tud gondoskodni a gépjárművet vezetők és kísérőik külföldi tartózkodásairól. Termékünkről Ügyfélszolgálatunkon adunk részletes tájékoztatást. A további részleteket az ügyféltájékoztatóban és a feltételekben foglaltuk össze.

Válaszható biztosítási csomagok

Üzleti 15

Üzleti 25

⁣25 millió forintos baleseti védelem

Üzleti 30

Üzleti 50

⁣50 millió forintos baleseti védelem

Üzleti Prémium

Üzleti Prémium EXTRA

⁣75 millió forintos baleseti védelem

⁣A baleseti védelem mellett mindhárom csomagunk tartalmaz poggyászbiztosítást és választható mellé gépjármű asszisztencia szolgáltatást is. Ezen felül magas szintű jogvédelem és többféle egyéb segítségnyújtási szolgáltatás gondoskodik a bajba jutottakról.

Hogyan köthető meg ?⁣Vállalati utasbiztosítási termékeink személyesen, partnereinken keresztül, valamint postai vagy elektronikus úton igényelhetők.

Mi a teendő kár esetén?

⁣0-24 órás segítség

⁣Amennyiben a biztosított külföldön balesetet szenved, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szüksége, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget

⁣    +36 1 268 1388  

Fontos részletek

Vállalati keretnapok

⁣Az utazási keretnapról szóló megállapodás egy évre köthető. A szerződésben a cég adott darabszámú (de minimum 100) napot vásárol, amelyet az év során felhasznál. Az adott év során további napok megvásárlására is van lehetőség. Az egyes kiutazások kapcsán a cég lejelenti a biztosítottakat. Erre biztosítónk online felületén, az Utazóna programmal van lehetőség.

Éves és féléves bérletek

⁣Biztosítottanként 28 ezer, 45 ezer vagy 65 ezer forintért köthető Üzleti 25, 50 vagy Prémium Extra bérlet az egy éves időtartamra. Az utazásokkal kapcsolatban semmiféle bejelentési kötelezettség nincs. A biztosított kötvényt és névre szóló asszisztencia kártyát kap utazásaihoz.

Fuvarozó Éves Bérlet

⁣ A bérlet éves díja 25 ezer forint gépjárművenként. A biztosítási szolgáltatások és fedezetek az egyes biztosítási események tekintetében megegyeznek a Világjáró Üzleti 25 keretnapos biztosítás csomag szolgáltatásaival, azzal a kikötéssel, hogy Fuvarozó Éves Bérlet tartama alatt maximum négy alkalommal érvényesíthető poggyászkárigény. Autó+ asszisztencia szolgáltatás ehhez a termékünkhöz nem igényelhető.

⁣Ki kötheti meg a biztosítást?

⁣Vállalatok, fuvarozó és szállítmányozó cégek, egyesületek, klubok, sportszövetségek, azaz minden olyan jogi személy, aki külföldi utazása során biztonságban szeretné tudni munkavállalóit, megbízottait, klubtagjait.

Hogyan köthető meg?

⁣Biztosítás az alábbi nyomtatvány segítségével igényelhető. A kitöltött nyomtatványt személyesen, postán, partnereinken keresztül vagy e-mailen juttathatod el részünkre. Ha biztosításkötés előtt szakértőnkkel szeretnél konzultálni, kérjük, jelezd szándékod email címünkön. Az ajánlat benyújtása nem minősül szerződéskötésnek! A biztosítás csak szerződéskötést követően lép életbe, az igényelt dátummal, a biztosítási díj megfizetése után.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlVilágjáró utasbiztosítás+vállalati biztosításSmartCubeyesyes

⁣UNION-UtasPillér utasbiztosítás szállítmányozók részére dokumentumai

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION-UtasPillér utasbiztosításSmartCubeyesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUNION24KözlekedésBiztosításokVállalkozásokVilágjáróUtas

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noutazás