Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Útitárs sztornó biztosítások

Ha meghiúsul az utazásNem veszíted el a befizetett pénztÚtitárs sztornó biztosítások

#biztosításutazas

Ha mégsem tudsz elutazni, megtérítjük a már befizetett díjakat

Útitárs sztornó biztosításunkkal nem kell aggódnod. Ha baleset, betegség, betörés, rablás vagy esetleg hirtelen elvesztett munka miatt nem tudnál elutazni, a biztosítás megtéríti az utazási iroda vagy légitársaság által visszatartott költséget/költségrészt.

Mindenkire érvényes, aki veled utazott volna

A sztornó biztosítás védelmet nyújt a biztosított házastársának, élettársának, gyermekének, testvérének, szüleinek, illetve a biztosított hozzátartozónak nem minősülő nevesített útitársának betegsége, balesete vagy halála esetére is.

Akár külön is

Lehetőséged van arra, hogy kizárólag sztornó biztosítást igényelj, de persze köthetsz nálunk utas- és sztornó biztosítást egyben is.

Önrésszel és anélkül is

Sztornó biztosításunk alapvetően 20% önrészt tartalmaz, de ha utasbiztosítással kombináltan kötöd meg, akkor az önrész mértéke 0%, azaz a felmerülő költségeket 100%-ban mi álljuk.

21 ezer forintért egy hét

Teljes védelem a családnak

Sztornó biztosítás és utasbiztosítás egy hétre, az egész családnak. Egy ötfős család (két felnőtt és három 18 év alatti gyermek) egyhetes, 500 ezer forint értékű törökországi nyaralására 21 ezer forintért köthet Világjáró Útitárs utasbiztosítást, mely útlemondás védelmet is nyújt 0% önrésszel.

Válaszható biztosítási csomagok

Útitárs

20% önrésszel, utasbiztosítástól függetlenül igényelhető

útitárs extra

0% önrésszel, utasbiztosítástól függetlenül igényelhető

Világjáró Útitárs

0% önrésszel, utasbiztosítással együtt igényelhető.

Hogyan lehet biztosításod?

Útitárs és Útitárs Extra biztosítások

Az Útitárs és Útitárs Extra sztornó biztosítások csak a repülő-, busz- vagy vonatjegy vásárlásának vagy társasutazás foglalásának napján és helyén köthetőek meg. Szerződött partnereink az utazás vagy repülő-, busz- vagy vonatjegy vásárlása során felajánlják a sztornó védelem lehetőségét. Partnereinkről érdeklődj ügyfélszolgálati munkatársainknál.

Világjáró Útitárs biztosítás

A Világjáró Útitárs kombinált utas- és sztornó biztosítását szerződött partnereinknél kötheted meg foglaláskor vagy legkésőbb az utazás megkezdése előtt 35 nappal.

Mi a teendő az utazás meghiúsulása esetén?

0-24 órás segítség

Amennyiben baleset, betegség vagy egyéb okból kifolyólag meghiúsul utazásod, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink készséggel segítenek.

+36 1 268 1388

Fontos részletek

Ki köthet biztosítást?

Az Útitárs biztosítások gyermekekre 0-18 éves korig, és felnőttekre korhatár nélkül megköthetőek.

Hogyan köthetsz biztosítást?

Biztosítást szerződött partnereinknél köthetsz. Jelezd igényed a 06 1 486-4343 telefonszámunkon vagy az ugyfelszolgalat@union.hu e-mail címen és munkatársaink megadják a lakóhelyedhez legközelebbi partnerünk elérhetőségét.

Kár esetén mekkora összegig térít a biztosítás?

20% önrész esetén a tervezett utazás szállásköltségének, vagy a repülő-, busz- vagy vonatjegy ár már befizetett összegének 80%-át fizetjük ki. 0% önrész esetében költségeid 100%-át megtérítjük. Kérjük, minden esetben őrizd meg az utazási iroda,  vagy közlekedési társaság igazolását, a hiteles orvosi igazolást, az utazásképtelenséget igazoló minden dokumentumot, valamint a szállás- vagy menetjegy költségének számláját, mert ezek elengedhetetlenül szükségesek a biztosítási szolgáltatás teljesítéséhez.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlutitarssztornoyes

Ügyintézés

/static/assets/xml/label-support.xml

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noVilágjáróUtasHorvátországUtasbiztosításHóBarát

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noutazás