Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
HóBarát utasbiztosítás

Védelem téli sportokhozAmatőröknek és profiknakHóBarát utasbiztosítás

KÖSD MEG ONLINE!
#biztosításutazas

Segítség baleset esetén

Síelni jó, síbalesetet szenvedni nagyon rossz. És nem csak rossz, drága is: a mentési és betegszállítási költség akár több millió forint is lehet a terep adottságaitól függően. Ezzel a biztosítással azonnali, magyar nyelvű telefonos segítséget kaphatsz és a mentés költségeinek összeghatáron belüli megtérítésén túl, a választott biztosítási csomagtól függően 10, de akár 200 millió forint összeghatárig megtérítjük a baleset, betegség esetén felmerülő orvosi költségeid is.

Az eszközök védelme sérülés, lopás esetére

⁣A sífelszerelés és a síruházat drága mulatság. Legyen az saját vagy bérelt felszerelés, a HóBarát megtéríti a lopás vagy síbalesetben történő sérülés költségét, tárgyanként 100 000 és 150 000 forint közötti összegig a választott terméktől függően.

Ha balesetet okozol a sípályán

⁣Sajnos előfordul olyan eset, amikor a sípályán a mi hibánkból megsérül valaki. A síbalesetből eredő felelősségi károk esetén utasbiztosításunk akár 5 millió forintig téríti a sérült fél egészségügyi ellátási költségeit, és a dologi károkra is fedezetet nyújtunk.

Koronavírus esetén is segítség!

⁣Minden külföldi útnál a betegségektől félünk leginkább, ráadásul az ellátás költségei nagyon magasak lehetnek.

⁣A HóBarát a COVID19 védelem keretében koronavírus fertőzés esetén is téríti a külföldi egészségügyi ellátás költségeit, és a hazaszállítás költségeit is fizetjük. Ráadásul azonnali, magyar nyelvű telefonos segítséget kapsz és (a választott csomagtól függően) akár 200 millió forintig térítjük a baleset vagy betegség esetén felmerülő költségeket.

⁣Ha COVID19 extra védelmet igényelsz, 350 ezer forintig térítjük a járványügyi zárlat miatt szükségessé vált szállás és 250 ezer forintig a hazautazás többletköltségeit.

Részletek

Napi 570 Ft-tól már sífelszerelésed is biztosíthatod

⁣A biztosítás költsége kék csomaggal, Európán belül csak napi 570 forint, akkor is, ha csak 1-2 napra utazol.

Versenyzéshez, pályán kívüli síeléshez is

⁣Sport+ díjcsomaggal biztosításaink versenyzők és a pályán kívüli síelés rajongóinak is védelmet nyújtanak, legyen szó freeride vagy nem kijelölt síterületen, de szakképzett, az adott területen engedéllyel rendelkező túravezetővel végzett síelésről, snowboardozásról.

Ha az autódat érné kár

⁣Segítünk, ha az autód cserben hagy az utazás során: Autó+ vagy Gépjármű asszisztencia szolgáltatásunkkal a helyszíni hibaelhárítástól a vontatáson/szállításon át a javításig megszervezzük a tennivalókat és a választott biztosítási csomagra vonatkozó limitekig térítjük a költségeket.

⁣Mégsem tudsz elutazni?

⁣Mindenre gondoltunk!

⁣Ha utazásod betegség vagy baleset miatt meghiúsul, a szállásfoglalás díját, vagy az előre megvásárolt repülő-, busz- vagy vonatjegy költségét, vagy síbérleted árát 250 ezer forintig megtérítjük – az utazás kezdete előtt 180 nappal vásárolt jegy(ek), szálláshely(ek) és síbérlet díjára vonatkozóan.

⁣Útlemondási védelmet európai területi hatállyal igényelhetsz, útlemondással bővített HóBarát Fekete termék esetén.

Részletek

Kedvezmény csoportoknak

⁣10 vagy annál több fős, 18 év alatti biztosítottakból álló csoport esetében, a csoport minden tizedik tagja után egy felnőtt (azaz 18 év feletti természetes személy) kísérő ingyenes, a csoportéval megegyező utasbiztosításban részesül.

Nálunk megéri sokat síelni!

⁣Ha egy szezonban többször is síelsz, érdemes Hóbarát Fekete szezonális bérletet vásárolnod, amely 180 napig korlátlan számú kiutazási alkalomra, de utazásonként legfeljebb 15 napra érvényes.

KÖSD MEG ONLINE!

⁣Válaszható biztosítási Csomagok

kék

kék csomag

⁣10 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 1 millió forintig az okozott károkat.

piros

piros csomag

⁣50 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 3 millió forintig az okozott károkat.

fekete

fekete csomag

⁣200 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 5 millió forintig az okozott károkat.

fekete

fekete csomag
ÚTLEMONDÁS VÉDELEMMEL

⁣200 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, 5 millió forintig az okozott károkat, és útlemondás esetén is számíthatsz ránk.

Hogyan lehet biztosításod?

1

Kalkulálj kötelezettség nélkül!

2

Válaszd ki a megfelelő biztosítást!

3

Bankkártyával fizesd ki biztosítás díját!

4

⁣E-mailen küldjük kötvényed

Kösd meg online!

⁣Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt is. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.

Mi a teendő kár esetén?

⁣0-24 órás segítség a bajban

⁣Amennyiben külföldön balesetet szenvedsz, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szükséged, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget.

  +36 1 268 1388 

Fontos részletek

⁣Ki kötheti meg a biztosítást?

A HóBarát utasbiztosítás gyermekekre 0-18 éves korig, felnőttekre korhatár nélkül megköthető (azonban 80 év felett csak baleset esetén nyújtunk szolgáltatást). Az útlemondási védelemmel bővített HóBarát Fekete biztosítás 70 éves korig köthető. Az Autó+ személygépkocsi vagy a Gépjármű asszisztencia csomag az autó gyártási évétől számított 18. év végéig igényelhető (2023-ban: 2005-ben vagy később gyártott autókra).

⁣Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a biztosítást?

⁣A biztosítás megkötéséhez szükség van az utazó (biztosított) nevére és születési dátumára, amennyiben az utazó egyben a Szerződő, úgy az e-mail címére, mobiltelefonszámára, lakcímére; jogi személy esetén az adószám megadása is szükséges. Szerződő csak 18 év feletti természetes személy lehet, és nem szükséges részt vegyen az utazáson.

Hogyan köthetsz biztosítást?

⁣A biztosítást megkötheted online, de személyesen és partnereinknél is .

  • ⁣Biztosításkötés online
    Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.
  • ⁣Biztosításkötés partnereinknél
    Jelezd igényed a 06 1 486 4343 telefonszámunkon vagy az ugyfelszolgalat@union.hu⁣ e-mail címen és munkatársaink megadják a lakóhelyedhez legközelebbi partnerünk elérhetőségét.

COVID19 védelem

A HóBarát utasbiztosítás már oltási igazolvány nélkül is téríti a koronavírus megbetegedés miatti ellátás, illetve a betegszállítás extra költségeit, a mindenkor hatályos aktuális záradék szerint, mely ide kattintva érhető el. Egyéb biztosítási termékek COVID-19 fedezete kapcsán kérjük, keresd ügyfélszolgálatunkat az ismert elérhetőségeken!

A karantén (közegészségügyi, járványügyi zárlat) miatt felmerült extra költségeket (szállás és repülőjegy átfoglalása) COVID19 extra védelem igénylése esetén térítjük HóBarát Piros, HóBarát Fekete és HóBarát Fekete útlemondás védelemmel utasbiztosítást igénylők esetében. Fontos, hogy csak akkor igényelhető a költségtérítés, ha a karanténra vonatkozó hatósági intézkedések a külföldre történő utazás időpontja után léptek életbe.

Javasoljuk, hogy utazás előtt tájékozódj az utazási céloddal kapcsolatos hatósági információkról, esetleges figyelmeztetésekről, ellenőrizd a Külügyminisztérium ajánlásait a Konzuli szolgálat honlapján.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube3117126913342328917135817482072280417773145

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noHorvátországUtasbiztosításVilágjáróUtasÚtitársSztornó

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no1117835