Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
HóBarát utasbiztosítás

Védelem téli sportokhozAmatőröknek és profiknakHóBarát utasbiztosítás

KÖSD MEG ONLINE!
#biztosításutazas

Segítség baleset esetén

Síelni jó, síbalesetet szenvedni nagyon rossz. És nem csak rossz, drága is: a mentési és betegszállítási költség akár több millió forint is lehet a terep adottságaitól függően. Ezzel a biztosítással azonnali, magyar nyelvű telefonos segítséget kaphatsz és a mentés költségeinek összeghatáron belüli megtérítésén túl, a választott biztosítási csomagtól függően 10, de akár 200 millió forint összeghatárig megtérítjük a baleset, betegség esetén felmerülő orvosi költségeid is.

Az eszközök védelme sérülés, lopás esetére

A sífelszerelés és a síruházat drága mulatság. Legyen az saját vagy bérelt felszerelés, a HóBarát megtéríti a lopás vagy síbalesetben történő sérülés költségét, tárgyanként 100 000 és 150 000 forint közötti összegig a választott terméktől függően.

Ha balesetet okozol a sípályán

Sajnos előfordul olyan eset, amikor a sípályán a mi hibánkból megsérül valaki. A síbalesetből eredő felelősségi károk esetén utasbiztosításunk akár 5 millió forintig téríti a sérült fél egészségügyi ellátási költségeit, és a dologi károkra is fedezetet nyújtunk.

Napi 520 Ft-tól már sífelszerelésed is biztosíthatod

Ha 3 napnál hosszabb időre utazol, a biztosítás költsége kék csomaggal, Európán belül csak napi 520 forint.

Versenyzéshez, pályán kívüli síeléshez is

Sport+ díjcsomaggal biztosításaink versenyzők és a pályán kívüli síelés rajongóinak is védelmet nyújtanak, legyen szó freeride vagy nem kijelölt síterületen, de szakképzett, az adott területen engedéllyel rendelkező túravezetővel végzett síelésről, snowboardozásról.

Ha az autódat érné kár

Segítünk, ha az autód cserben hagy az utazás során: Autó+ vagy Gépjármű asszisztencia szolgáltatásunkkal a helyszíni hibaelhárítástól a vontatáson/szállításon át a javításig megszervezzük a tennivalókat és a választott biztosítási csomagra vonatkozó limitekig térítjük a költségeket.

Kedvezmény csoportoknak

10 vagy annál több fős, 18 év alatti biztosítottakból álló csoport esetében, a csoport minden tizedik tagja után egy felnőtt (azaz 18 év feletti természetes személy) kísérő ingyenes, a csoportéval megegyező utasbiztosításban részesül.

Nálunk megéri sokat síelni!

Ha egy szezonban többször is síelsz, érdemes Hóbarát Fekete szezonális bérletet vásárolnod, amely 180 napig korlátlan számú kiutazási alkalomra, de utazásonként legfeljebb 15 napra érvényes.

KÖSD MEG ONLINE!

Válaszható biztosítási Csomagok

kék

kék csomag

10 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 1 millió forintig az okozott károkat.

piros

piros csomag

50 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 3 millió forintig az okozott károkat.

fekete

fekete csomag

200 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 5 millió forintig az okozott károkat.

Hogyan lehet biztosításod?

1

Kalkulálj kötelezettség nélkül!

2

Válaszd ki a megfelelő biztosítást!

3

Bankkártyával fizesd ki biztosítás díját!

4

E-mailen küldjük kötvényed

Kösd meg online!

Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt is. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség a bajban

Amennyiben külföldön balesetet szenvedsz, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szükséged, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget.

  +36 1 268 1388 

Fontos részletek

Ki kötheti meg a biztosítást?

A HóBarát utasbiztosítás gyermekekre 0-18 éves korig, és felnőttekre korhatár nélkül megköthető (azonban 80 év felett csak baleset esetén nyújtunk szolgáltatást). Az Autó+ személygépkocsi vagy a Gépjármű asszisztencia csomag az autó gyártási évétől számított 18. év végéig igényelhető (2022-ben: 2004-ben vagy később gyártott autókra).

Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a biztosítást?

A biztosítás megkötéséhez szükség van az utazó (biztosított) nevére és születési dátumára, amennyiben az utazó egyben a Szerződő, úgy az e-mail címére, mobiltelefonszámára, lakcímére; jogi személy esetén az adószám megadása is szükséges. Szerződő csak 18 év feletti természetes személy lehet, és nem szükséges részt vegyen az utazáson.

Hogyan köthetsz biztosítást?

A biztosítást megkötheted online, de személyesen és partnereinknél is .

  • Biztosításkötés online
    Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.
  • Biztosításkötés partnereinknél
    Jelezd igényed a 06 1 486 4343 telefonszámunkon vagy az ugyfelszolgalat@union.hu e-mail címen és munkatársaink megadják a lakóhelyedhez legközelebbi partnerünk elérhetőségét.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube1269133423289171358174820722804

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noHorvátországUtasbiztosításVilágjáróUtasÚtitársSztornó

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no1117835