Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
HóBarát utasbiztosítás

Védelem téli sportokhozAmatőröknek és profiknakHóBarát utasbiztosítás

KÖSD MEG ONLINE!
#biztosításutazas

Segítség baleset esetén

Síelni jó, síbalesetet szenvedni nagyon rossz. És nem csak rossz, drága is: a mentési és betegszállítási költség akár több millió forint is lehet a terep adottságaitól függően. Ezzel a biztosítással azonnali, magyar nyelvű telefonos segítséget kaphatsz és a mentés költségeinek összeghatáron belüli megtérítésén túl, a választott biztosítási csomagtól függően 10-200 millió forint közötti összeghatárig megtérítjük a baleset, betegség esetén felmerülő orvosi költségeid is.

Az eszközök védelme sérülés, lopás esetére

A sífelszerelés és a síruházat drága mulatság. Legyen az saját vagy bérelt felszerelés, a HóBarát megtéríti a lopás vagy síbalesetben történő sérülés költségét, tárgyanként 100 000 és 150 000 forint közötti összegig.

Ha balesetet okozol a sípályán

Sajnos előfordul olyan eset, amikor a sípályán a mi hibánkból megsérül valaki. A síbalesetből eredő felelősségi károk esetén utasbiztosításunk akár 5 millió forintig téríti a sérült fél ellátási költségeit.

Napi 520 Ft-tól már sífelszerelésed is biztosíthatod

Ha 3 napnál hosszabb időre utazol, a biztosítás költsége kék csomaggal, Európán belül csak napi 520 forint.

Versenyzéshez, pályán kívüli síeléshez is

Biztosításunk versenyzők és a pályán kívüli síelés rajongóinak is védelmet nyújt, legyen szó freeride vagy nem kijelölt síterületen, de szakképzett, az adott területen engedéllyel rendelkező túravezetővel végzett síelésről, snowboardozásról.

Ha az autód érné kár

Segítünk, ha autód cserben hagy az utazás során: autó asszisztencia szolgáltatásunkkal a helyszíni hibaelhárítástól a vontatáson/szállításon át a javításig megszervezzük a tennivalókat és a választott biztosítási csomagra vonatkozó limitekig térítjük a költségeket.

Megtérítjük a már befizetett díjakat, ha mégsem tudsz elutazni

Ha az Európa területére tervezett utazás betegség vagy baleset miatt meghiúsul, a szállásfoglalás díját, vagy az előre megvásárolt síbérlet, szállás, repülő-, busz- vagy vonatjegy költségét 200 ezer forintig megtérítjük.

Kedvezmény csoportoknak

10 vagy annál több fős, 18 év alatti biztosítottakból álló csoport esetében, a csoport minden tízedik tagja után egy felnőtt (azaz 18 év feletti természetes személy) kísérő utasbiztosítása ingyenes, ha a csoport valamennyi tagja köt HóBarát utasbiztosítást.

Nálunk megéri sokat síelni!

Ha egy szezonban többször is síelsz, érdemes bérletet vásárolnod. 180 napos bérletünk korlátlan alkalomra, utazásonként legfeljebb 15 napra érvényes.

KÖSD MEG ONLINE!

Válaszható biztosítási Csomagok

kék

kék csomag

10 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 1 millió forintig az okozott károkat.

piros

piros csomag

50 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 3 millió forintig az okozott károkat.

fekete

fekete csomag

200 millió forintig téríti a baleset, betegség orvosi költségeit, és 5 millió forintig az okozott károkat.

Hogyan lehet biztosításod?

1

Kalkulálj kötelezettség nélkül!

2

Válaszd ki a megfelelő biztosítást!

3

Bankkártyával fizesd ki biztosítás díját!

4

E-mailen küldjük kötvényed

Kösd meg online!

Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt is. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség a bajban

Amennyiben külföldön balesetet szenvedsz, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szükséged, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget.

  +36 1 268 1388 

Fontos részletek

Ki kötheti meg a biztosítást?

A HóBarát utasbiztosítás gyermekekre 0-18 éves korig, és felnőttekre korhatár nélkül megköthető (azonban 80 év felett csak baleset esetén nyújtunk szolgáltatást). Az Autó+ személygépkocsi asszisztencia csomag az autó gyártási évétől számított 15. év végéig igényelhető (2018-ban: 2003-ban vagy később gyártott autókra).

Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a biztosítást?

A biztosítás megkötéséhez az utazók (biztosítottak) neve és születési dátuma, a szerződő esetében a név, születési dátum mellett e-mail cím, telefonszám és lakcím adatok szükségesek a biztosítás megkötéséhez. Szerződő csak 18 év feletti személy lehet, és nem szükséges, hogy részt vegyen az utazáson.

Hogyan köthetsz biztosítást?

A biztosítást megkötheted online, de személyesen és partnereinknél is .

  • Biztosításkötés online
    Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.
  • Biztosításkötés partnereinknél
    Jelezd igényed a 06 1 486 4343 telefonszámunkon vagy az ugyfelszolgalat@union.hu e-mail címen és munkatársaink megadják a lakóhelyedhez legközelebbi partnerünk elérhetőségét.

+ 1 nap ajándékban akció részletei

A 2019. november 15. és 2020. március 31. között legalább 5 napra kötött HóBarát Fekete utasbiztosítások egy napra számított biztosítási díját (850 forint) ajándékba adjuk. A kedvezmény minden biztosított személyre érvényes, és a teljes biztosítási díjból automatikusan kerül levonásra. A HóBarát Net Fekete és HóBarát Fekete Útlemondás védelemmel termékekre kedvezményes ajánlatunk nem vonatkozik.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlhobarat|tavertekesitesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noHorvátországUtasbiztosításVilágjáróUtasÚtitársSztornó

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no1117835