Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Telekom Biztonság program egészségbiztosítás

Mindent a gyógyulásértKényelmesen, olcsónBiztonság Program – Telekom ügyfeleknek

#biztosításegészség

Egészségbiztosítás havi 890 forintért

A Magyar Telekom előfizetői és családtagjaik kedvezményesen köthetnek egészségbiztosítást a Magyar Telekom és az UNION együttműködésének köszönhetően. Az egészségbiztosítás havi 890 forintba kerül, az egész családnak pedig havi 2400 forintba, amit a Telekom előfizetői számlával együtt kényelmesen ki tudsz fizetni.

Az egész családra gondoltunk

A biztosítás egyszeri, 800 ezer forintos összeget nyújt kritikus betegségek (például szívinfarktus, rosszindulatú daganat) esetén. Ha 7 napnál hosszabb ideig kell kórházban tartózkodnod, napi 3000 forint kórházi napi térítést adunk az első naptól. Ha műtétre kerülne a sor, 200 ezer forintig nyújtunk segítséget.

Egészségvonal a nap 24 órájában

Bármikor, a nap 24 órájában, akár hétvégén is hívhatod kék számunkat, ahol orvosok és képzett egészségügyi szakemberek válaszolnak egészséggel, betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdéseidre, de a gyógyszerek alkalmazásával, összetételével, kölcsönhatásával, mellékhatásaival, árával kapcsolatban is kérdezhetsz tőlük. Hívhatod egészségvonalunkat akkor is, ha tájékoztatást szeretnél kérni az orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről, ügyeletes gyógyszertárakról, vagy az egészségügyi intézmények elérhetőségéről.

„Második Orvosi Vélemény”

Amennyiben kételyeid, kérdéseid vannak a meglévő szakorvosi diagnózissal kapcsolatban, úgy díjmentesen igénybe veheted „Második Orvosi Vélemény” szolgáltatásunkat. A szolgáltatás gyakorlatilag egy kontroll: egy másik szakértő mond véleményt leleteidről, hogy biztos lehess a megfelelő kezelésben.

Egyéni szűrési terv telefonos felmérés alapján

A szakorvos telefonos állapotfelmérést követően, válaszaid alapján személyre szabott szűrővizsgálati tervet készít. A szűrővizsgálati program betartásával jelentősen csökkented annak esélyét, hogy egy esetleges betegség túl későn kerül diagnosztizálásra. Ráadásul kollégáink, ha szeretnéd, a vizsgálat helyét és időpontját is megszervezik, a preferenciáid szerinti magán-egészségügyi szolgáltató partnernél.

Hogyan lehet biztosításod?

Részletek a Magyar Telekom oldalán olvashatsz.

Magyar Telekom

Mi a teendő kár esetén?

Amennyiben Te vagy veled azonos állandó lakcímre bejelentett közvetlen hozzátartozód balesetet szenved, írásban jelentsd azt be 8 napon belül a szükséges nyomtatvány kitöltésével, a biztosított lakcímkártya és személyi igazolvány másolatát, orvosi dokumentumok másolatával. Postafiók címünk: UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. 1380 Budapest Pf. 1076.

Jelentsd be 8 napon belül

Fontos részletek

Mennyibe kerül a biztosítás?

  • Egyéni egészségbiztosítási csomag díja - 890 Ft/hó
  • Családi egészségbiztosítási csomag díja - 2 400 Ft/hó

Mekkora összeget fizet a biztosítás?

  • Térítés kritikus betegségek esetén - 800 000 Ft
  • Műtéti térítés kiemelt műtét esetén - 200 000 Ft
  • Műtéti térítés nagy műtét esetén - 150 000 Ft
  • Műtéti térítés közepes műtét esetén - 100 000 Ft
  • Műtéti térítés kis műtét esetén - 20 000 Ft
  • Kórházi napi térítés - 3 000 Ft/nap

Mikor térít a biztosító?

A biztosítás a következő kritikus betegségek diagnosztizálása esetén egyszeri, egyösszegű térítést nyújt: szívinfarktus, rosszindulatú daganat, agyi érkatasztrófa/stroke, veseelégtelenség, szívbillentyű/bypass műtét, szervátültetés, sclerosis multiplex, vakság.

Betegségi vagy baleseti eredetű kórházi ápolás esetén napi térítést nyújt. A kórházi napi díjat a 7 napot meghaladó kórházi tartózkodások esetén téríti a biztosítás, már az első naptól számolva, maximum 50 napig. Amennyiben ugyanabból az okból kifolyólag több alkalommal van szükség kórházi ápolásra, úgy a napok száma összeadódik, és amennyiben így meghaladja a 7 napot, a teljes tartózkodásra térít a biztosítás.

Betegségi vagy baleseti eredetű műtétek esetén műtétenként egyszeri térítést nyújt, ugyanabból az okból kifolyólag maximum 200 000 Ft értékig. Az egyes műtéti típusok besorolása a Biztosítási Feltételekben található.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlBiztonság Program egészségbiztosításSmartCube873yes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noTelekomGondoskodóHóBarátTelekomCsaládi

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noegészség