Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
PrivateMed Pro csoportos egészségbiztosítás

Jutalmazzuk kollégáinkat egészséggel! PrivateMed Next egészségbiztosítás

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításegészségvállalat

⁣A munkavállaló a legfőbb érték

⁣A munkavállalók minden cég számára egyre fontosabbak, senki sem lehet sikeres a dolgozói nélkül. Jó munkaerőből azonban hiány van, ezért már nemcsak megtalálásukért, de megtartásukért is komoly verseny folyik.

⁣Egy igazán sikeres cégnek számít a dolgozók egészsége

⁣A munkavállalókért folyó versenyben csak azok a cégek lehetnek nyertesek, amelyek többet és jobbat kínálnak munkatársaiknak, és aktívan tesznek dolgozóik jóllétéért, egészségéért. A munkavállalók azokat a juttatásokat értékelik igazán, amik valódi értéket adnak, például gondoskodnak róluk és családjukról. Ha pedig az egészségükről tudunk gondoskodni, akkor ezzel hosszú távon elkötelezett, egészségesen aktív dolgozókat nyerhetünk meg magunknak.

⁣Egészségbiztosítás: olyan juttatás, amely valódi gondoskodást jelent

⁣Egy olyan megoldást ajánlunk a vállalati döntéshozók, HR vezetők és tanácsadók és nem utolsósorban a munkavállalók figyelmébe, melyre valóban szükség van. Az egészségbiztosítás olyan juttatás, mellyel nemcsak a munkavállalók lojalitása, motivációja növelhető, de a teljesítménye is. A teljesítmény pedig mérhető és hozzájárul a vállalat gazdasági sikereihez.

⁣Egy kis odafigyelés segíthet megőrizni a munkatársak egészségét

⁣Egészségtudatos életvitellel, megfelelő, minőségi egészségügyi szolgáltatások nyújtásával megelőzhetők, vagy időben felismerhetők – és így könnyebben gyógyíthatók – a különböző betegségek. Éppen ezért szolgáltatásaink kialakításánál az egészség megőrzésére, a diagnosztikára és a magas színvonalú szakorvosi ellátásra helyeztük a hangsúlyt, mert tudjuk, ez mindkét fél érdeke. A betegségek korai felismerése, azok gyors és hatékony kezelése például bizonyítottan csökkenti a táppénzes napok számát, valamint az egy főre jutó munkaidő-kiesés átlagos mértékét.

Szolgáltatásunk hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz

⁣Sokszor előfordul, hogy kisebb, majd egyre erősödő panaszok esetén hónapok telnek el, míg a munkatárs orvoshoz fordul. Érthető, hiszen már az is napokat vehet igénybe, amíg a háziorvostól a szakorvosi konzultáción keresztül eljut egy diagnosztikai vizsgálatig, amire aztán akár több hónap múlva kap időpontot. Az UNION által kínált egészségbiztosítás lehetővé teszi, hogy betegségek diagnosztikája és a dolgozók egészségének helyreállítása mihamarabb, megkezdődjön, és gyógyultan térhessenek vissza a munkába.

⁣Kényelmi szolgáltatások segítik a gyógyulást

⁣Telefonos orvosi tanácsadás: Szolgáltató partnerünk révén 0-24 órás orvosi call centert biztosítunk, amelyhez a munkatársak bármikor, bármilyen egészségügyi panasszal, kérdéssel fordulhatnak, a vonal másik végén felkészült orvosok várják a hívásukat éjjel-nappal.
Második orvosi vélemény szolgáltatás: Ha bizonytalanok egy súlyosabb betegség esetén a diagnózissal, kezeléssel kapcsolatban, nemzetközileg elismert orvosok szakvéleményét kérhetik, akik olyan információval egészíthetik ki a kezelőorvostól kapottakat, amely segíthet az egészségügyi probléma megoldásában.

Miért az UNION?

⁣Társaságunk, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. egészségbiztosítási tevékenysége már több, mint tíz éves múltra tekint vissza, amellyel a hazai piac úttörőjévé és egyben meghatározó szereplőjévé váltunk. Szolgáltatásunk megszervezi a szükséges orvosi kezeléseket, a várakozási időt jelentősen lecsökkenti, felgyorsítja és komfortossá teszi a gyógyulást. Lehetőséget biztosítunk, hogy a vállalat munkavállalói kiterjesszék a biztosítást a családtagjaikra is, ezzel is erősítve a munkáltató iránti elkötelezettségüket.

⁣Miért érdemes egészségbiztosítást kötni?

Rendelkezésre áll a nap 24 órájában hívható egészségvonal, ahol

⁣Az ügyfelek szakszerű orvosi tanácsot kapnak, ha egészségügyi problémájuk van

⁣Megszervezik számukra a szükséges diagnosztikai szolgáltatásokat, járóbeteg ellátást, egynapos műtéteket

⁣Szükség esetén második orvosi véleményt is kérhetnek

⁣Magas szintű magán-egészségügyi szolgáltatásokhoz férnek hozzá, ahol

⁣Kiváló szakorvosok színvonalas rendelőkben várják a pácienseket

⁣Elérhetők a legmodernebb képalkotó diagnosztikai eljárások is

⁣ Nincs várólista és rendelői várakozás

⁣Közel 500 magán-egészségügyi szolgáltató partner országszerte

Fontos részletek

Hol lehet igénybe venni a szolgáltatást?

⁣Ellátásszervező partnerünk  hálózata jelenleg közel 500 minősített egészségügyi szolgáltatót számlál és folyamatosan bővül. Partnerei között a legnagyobb járó- és fekvőbeteg ellátó intézményektől, a specializált diagnosztikai- illetve terápiás centrumokon át, a kisebb szakrendelőkig minden egészségügyi magánszolgáltató megtalálható. Budapesten jelenleg tizenöt multi-szakmás – azaz legalább 12 szakterületet lefedő, diagnosztikával támogatott, komplex szolgáltató centrum – található, amelyek alkalmasak az összetett egészségügyi problémák diagnosztizálására és ellátására. Ellátásszervező partnerünk ugyanezt a szolgáltatási szintet országosan, a megyeszékhelyeken is biztosítani tudja.

⁣Milyen kiegészítő szolgáltatások érhetőek az alap szolgáltatási csomagon felül?

⁣Műtéti csomag

  • ⁣betegség vagy baleset miatti műtét esetén nyújt térítést a biztosító által meghatározott térítési tábla alapján;
  • ⁣finanszírozza a társadalombiztosítás által nem vagy csak részben finanszírozott beültetett implantátum költségét (kivéve ez alól a szépészeti céllal beültetett implantátumokat);
  • ⁣kórházi fekvőbetegként a kórházban töltött idő alatt felmerült kórházi extra költségek (pl. külön szoba felára) finanszírozásához nyújt térítést;
  • ⁣finanszírozza a lábadozás során felmerülő olyan költségeket, mint például a gyógyászati segédeszközök, az otthonápolás, útiköltség vagy a betegszállítás költsége.

Care és Care Plusz csomagok
Napjaink legrémisztőbb és leggyakoribb betegségei közé tartoznak a rosszindulatú daganatos megbetegedések, melyeket sokszor a teljesen egészséges életmódot folytató emberek sem tudnak elkerülni. Care Plusz kiegészítő biztosításunk két módon is szolgáltat a betegség jelentette anyagi terhek mérséklésében: ellensúlyozza a kieső jövedelem hatását és fedezetet nyújt a felmerülő költségekre. Nagy összegű segítséget jelent azonnal, a betegség diagnosztizálásakor, illetve a kezelés ideje alatt 18 hónapon át folyamatos, havi járadékszolgáltatást nyújt. Ezeken felül lehetővé teszi életvitelt könnyítő szolgáltatások (pl. szakorvosi vizitek, homeopátia, hagyományos kínai orvoslás, pszichológia, fizioterápia, stb.) igénybevételét a betegség következtében kialakult állapot javítása érdekében. A Care Plusz csomag fedezetet nyújt a rosszindulatú daganatos betegség orvosi gyanúja esetén a diagnosztikai vizsgálatra.

⁣Move 5 és Move 10 csomagok
Move 5 csomag esetén évente 75 000 Ft-ig, Move 10 csomag esetén 150 000 Ft erejéig finanszírozza a mozgásszervi probléma miatt szükségessé váló gyógytorna, gyógymasszázs vagy néhány egyéb, meghatározott fizioterápiás kezelés költségét.

Szűrővizsgálati csomag
Egy olyan szolgáltatás, amely lehetőséget teremt az egészségmegőrzésre, a betegségek megelőzésére. Évente 1 alkalommal finanszírozza a kiválasztott szűrővizsgálati csomagban felsorolt vizsgálatok költségét.

Dokumentumok

Általános dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube88488588888727922793886890189688388927918828682317

Ügyféltájékoztatók

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube19341935193619372224873

Nyilatkozatok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube101210131014144314851486204318911892

For English speaking customers

/static/assets/xml/label-document.xmlPrivateMed Next Health insuranceSmartCubeyesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUnionKompaktVállalkozóiVagyonVállalkozóiGépjármű

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noegészség