Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
PrivateMed Pro egészségbiztosítás

Nyugati
egészségügy
itthon PrivateMed Next egészségbiztosítás

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

/meg-tobbbiztosításegészség

Időpontot foglalnál?

Jó hírünk van!

Az UNION ellátásszervező felületén immár online is tudsz orvosi időpontot foglalni. Emellett egy sor további újdonsággal is várunk!

Részletek

megnézem

Első osztályú egészségügyi ellátás

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Ha fontolgatjuk is, hogy magánorvost választunk, a költségek elbizonytalanítanak bennünket. A PrivateMed Next egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, és így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhatsz.

Vizsgálatok sorban állás nélkül

Egészségbiztosításunkkal ellátásszervező partnerünk országos szolgáltatói hálózata révén  szakorvosi vagy diagnosztikai vizsgálatokat vehetsz igénybe. Magas színvonalú rendelőkben, előre egyeztetett helyen és időpontban várnak többek közt sebész, nőgyógyász vagy szemész szakorvosaink, részt vehetsz laborvizsgálaton, ultrahangon vagy röntgenen. Budapesten és környékén az orvosi segítséget szükség esetén házhoz is hívhatod, éjjel-nappal!

Kisebb sebészeti beavatkozások kényelmesen

Olyan előre tervezhető műtéti beavatkozások (például epeműtét, sérvműtét, kisebb nőgyógyászati, ortopédiai beavatkozások), amelyek után legfeljebb 24 órás kórházi felügyelet szükséges, szintén elérhetőek egészségbiztosításunkkal, akár korlátlanul is.

Diagnosztikai vizsgálatok, pár nap alatt

Ha szakorvosod orvosi képalkotó diagnosztikai vizsgálatot, - PET,-CT-t, Cardio-CT-t, CT-t, MR-t vagy endoszkópos vizsgálatot - ír elő, melyekhez az állami egészségbiztosítási rendszerben több hónapos várakozással lehet hozzájutni, egészségbiztosításod segítséget nyújthat. Pár napon belül megszervezzük a vizsgálatot és a választott biztosítási csomagod tartalmától függően akár korlátlanul álljuk annak költségét.

0-24 órás orvosi call center

Bármikor, bármilyen egészségügyi panasszal, kérdéssel fordulhatsz hozzánk, szolgáltató partnerünk call centerében felkészült orvosok várják hívásodat éjjel-nappal, akár gyógyszerekkel kapcsolatban, orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről, ügyeletes gyógyszertárakról, akár egészségügyi intézmények elérhetőségéről érdeklődnél.

megnézem

Nemzetközi orvosi szakvéleményt kérhetsz

Bizonytalan vagy a diagnózissal kapcsolatban? Egyéb kezelési lehetőségek érdekelnek? Küldd el nekünk a teljes orvosi dokumentációt és mi továbbítjuk azt angolra fordítva nemzetközileg elismert szakorvosoknak, akik olyan információval egészíthetik ki a kezelőorvosodtól kapottakat, amely segíthet az egészségügyi probléma megoldásában.

Számos kiegészítő lehetőség

Az alapszolgáltatások mellett kiegészítő szolgáltatásokat is kérhetsz. Ilyenek például a szűrővizsgálatok, kórházi fekvőbeteg-ellátás költségeinek fedezése vagy anyagi segítség daganatos betegség esetén.

Gyermekedre is gondoltunk

PrivateMed Next egészségbiztosítása gyermekednek is lehet, már 6 hónapos kortól. Orvosi vizsgálatokat évi 250 ezer forintig, diagnosztikai vizsgálatokat évi 100 ezer forintig, egynapos sebészeti beavatkozásokat 300 ezer forintig vehettek igénybe vele.

Megnezem

www.unionerted.hu

Fontos részletek

Változás a spirometriai vizsgálatoknál

A COVID-19 járvány miatt ügyfeleink biztonságát szem előtt tartva, egészségügyi szolgáltató partnereink szűrés céljából átmenetileg nem végeznek légzésfunkciós, azaz spirometria vizsgálatokat, ezért ilyen szűrővizsgálatot jelenleg nem tudnak szervezni. Ez azokat érinti, akik szűrőcsomagja tartalmaz légzésfunkciós vizsgálatot (például a PrivateMed Next Bronz csomag választható elemei vagy a PrivateMed Next Platina csomag). Ugyanakkor orvosszakmai indokkal egyes klinikákon továbbra is elérhető a szolgáltatás, itt negatív PCR-tesztbemutatásával fogadják a pácienseket és akár előzetes pulmonológiai szakorvosi vizsgálathoz is köthetik az ellátást. Erről bővebb tájékoztatást ellátásszervező kollégáink tudnak adni.

Amint a szűrés jellegű légzésfunkciós vizsgálatok ismét elérhetővé válnak, arról honlapunkon adunk tájékoztatást!

Megértésüket köszönjük!

Mely szakorvosi szolgáltatások érhetőek el a biztosítással?

Az éves limit erejéig bármely szakvizsgálat, a biztosítási feltételekben felsorolt kizárások kivételével. Biztosítónk kizárja többek között a a sürgősségi ellátást, plasztikai sebészetet, fogorvosi ellátást. A részletes listát a biztosítási feltételek tartalmazzák, olvasd el figyelmesen!

Mely diagnosztikai vizsgálatok érhetőek el a biztosítással?

Az éves limit erejéig bármely diagnosztikai vizsgálat, a biztosítási feltételekben felsorolt kizárások kivételével. Biztosítónk kizárja többek között a következőket: ételintolerancia vizsgálatok, meddőségi vizsgálatok. A részletes listát a biztosítási feltételek tartalmazzák, olvasd el figyelmesen!

Milyen kiegészítő szolgáltatások érhetőek az alap szolgáltatási csomagon felül?

Műtéti csomag

 • betegség vagy baleset miatti műtét esetén nyújt térítést a biztosító által meghatározott térítési tábla alapján;
 • finanszírozza a társadalombiztosítás által nem vagy csak részben finanszírozott beültetett implantátum költségét (kivéve ez alól a szépészeti céllal beültetett implantátumokat);
 • kórházi fekvőbetegként a kórházban töltött idő alatt felmerült kórházi extra költségek (pl. külön szoba felára) finanszírozásához nyújt térítést;
 • finanszírozza a lábadozás során felmerülő olyan költségeket, mint például a gyógyászati segédeszközök, az otthonápolás, útiköltség vagy a betegszállítás költsége.

Hope Plusz
Napjaink legrémisztőbb és leggyakoribb betegségei közé tartoznak a rosszindulatú daganatos megbetegedések, melyeket sokszor a teljesen egészséges életmódot folytató emberek sem tudnak elkerülni. Hope Plusz kiegészítő biztosításunk két módon is szolgáltat a betegség jelentette anyagi terhek mérséklésében: ellensúlyozza a kieső jövedelem hatását és fedezetet nyújt a felmerülő költségekre. Nagy összegű segítséget jelent azonnal, a betegség diagnosztizálásakor, illetve a kezelés ideje alatt 18 hónapon át folyamatos, havi járadékszolgáltatást nyújt.

Mozgásszervi csomag
Évente 5 alkalommal finanszírozza a mozgásszervi probléma miatt szükségessé váló gyógytorna, gyógymasszázs vagy néhány egyéb, meghatározott fizioterápiás kezelés költségét.

Mennyibe kerül egy vizsgálat?

Példaként összegyűjtöttünk pár vizsgálatot és azok költségeit. Az árak szolgáltatónként változhatnak.

 • Mellkas CT: 20 000 és 30 000 forint között
 • Kontrasztanyagos hasi CT: 45 000 és 55 000 forint között
 • Térd MRI: 30 000 – 40 000 forint
 • Cardio CT: 160 000 forint
 • PET CT: 250 000 forint

Hogyan veheted igénybe az egészségbiztosítást?

 • egészségügyi panaszoddal felhívod az ellátásszervezőt
 • az ellátásszervező megszervezi a vizsgálatot
 • e-mailben és telefonon tájékoztatást kapsz a vizsgálat időpontjáról és helyéről
 • várakozás nélkül ellátásban részesülsz
 • minden vizsgálat után kikérik véleményed, elégedettség-mérést végzünk

Hol lehet igénybe venni a szolgáltatást?

Ellátásszervező partnerünk hálózata jelenleg közel 500 minősített egészségügyi szolgáltatót számlál és folyamatosan bővül. Partnerei között a legnagyobb járó- és fekvőbeteg ellátó intézményektől, a specializált diagnosztikai- illetve terápiás centrumokon át, a kisebb szakrendelőkig minden egészségügyi magánszolgáltató megtalálható. Budapesten jelenleg tizenöt multi-szakmás – azaz legalább 12 szakterületet lefedő, diagnosztikával támogatott, komplex szolgáltató centrum – található, amelyek alkalmasak az összetett egészségügyi problémák diagnosztizálására és ellátására. Ellátásszervező partnerünk ugyanezt a szolgáltatási szintet országosan, a megyeszékhelyeken is biztosítani tudja.

Ki kötheti meg a biztosítást?

A PrivateMed Next egészségbiztosítás már 6 hónapos korú gyermekre is megköthető. A biztosított legfeljebb 70 éves személy lehet.

Dokumentumok

Általános dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlprivatmednext+egyeniyes

SuperShop program

/static/assets/xml/label-document.xmlsshfeltetel+supershopyes

Adatkezelés

/static/assets/xml/label-document.xmladatkezeles+tajekoztato+magyaryes

For English speaking customers

/static/assets/xml/label-document.xmlprivatmednext+privateyes

Data processing

/static/assets/xml/label-document.xmldata+processingyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUnionnyitányHorvátországUtasbiztosításUnionPezsgő

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noegészség