Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Valósítsd meg terveid!Kezdj bele saját szólódba!UNION Solo befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó életbiztosítás 

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

/meg-tobbbiztosításélet&nyugdíj

Néhány év múlva szeretnéd egy nagyobb terved megvalósítani?

Ha már most elkezdenél megtakarítani, de úgy, hogy nem szeretnél rendszeresen félretenni? Az UNION Solo egy olyan megtakarítási lehetőség, amelynél nincs szükség rendszeres befizetésekre, elég egy kezdőösszeget befektetned.

Már ma megalapozhatod céljaid?

Legyen szó gyermekeidről, családodról vagy egy tervezett nagyobb kiadásról. Az UNION Solo megteremti az anyagi biztonságot.

Vegyünk egy példát!

Vegyünk egy példát: egy 35 éves férfi 3 millió forintot örököl. Ezt a pénzt egyszeri díjas UNION-Solo életbiztosításban helyezi el. Amikor 10 év múlva szüksége lesz a pénzre,  5%-os átlagos hozamot feltételezve 5 millió forintot használhat fel arra, amire szeretné.

3 millió forint 10 év alatt

Megtakarított pénzed eszközalapjainkban gyarapodik

Megtakarításod forint- vagy euró alapú eszközalapjainkban helyezzük el. Számos - forint és eurós kezelésű - eszközalap közül választhatsz, melyekből Te válogathatsz kockázatvállalási hajlandóságodnak és hozamra vonatkozó elvárásaidnak megfelelően. Megtakarításod elhelyezheted például részvény-, kötvény- vagy aktívan kezelt eszközalapokba, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelnek, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat.

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Bónuszokkal jutalmazzuk, ha kitartasz céljaid mellett

Hűséged, kitartásod bónuszokkal jutalmazzuk: az 5. és 10. évben befizetésednek 5%-át jóváírjuk szerződéseden.

Kövesd befektetésed alakulását otthonról

Ingyenes ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheted megtakarításod alakulását és igény szerint bármikor módosíthatod az eszközalap portfólióját. Az egyes eszközalapok közötti átváltást ingyenesen megteheted.

EszközalapokNézd meg, a választható eszközalapokat!

Fontos részletek

Ki kötheti meg a biztosítást?

Az UNION-Solo befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó életbiztosítást  mind magánszemélyek, mind jogi személyek, cégek -, min. 18 és max. 90 éves személy vonatkozásában - megköthetik.

Változatos, aktívan kezelt befektetési eszközalapok

Portfóliódat hazai és nemzetközi befektetéseket tartalmazó eszközalapokból állíthatod össze. Ezek között két új, euró alapú befektetési eszközalap is választható: az UNION Best Selection és az UNION Iránytű.

Plusz lendület befektetésednek

A kezdeti befizetésed 5%-át (azaz minimum 10 000 forintot) automatikusan jóváírjuk szerződéseden az 5. és 10. évben. Az egyszeri díjas alszerződés 5, illetve 10 éven belül történő részleges vagy teljes visszavásárlása esetén a Biztosító díjvisszatérítést nem teljesít. Az 5. vagy a 10. év után történő részleges vagy teljes visszavásárlás a korábban teljesített jóváírást már nem érinti.

A tartamot igényeid szerint módosíthatod

A biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheted meg, de ha időközben változnak igényeid, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheted (maximum 40 évre) vagy le is csökkentheted (minimum 5 évre).

Megtakarításához – részben vagy egészben – hozzáférhetsz

Már 1 hónap elteltével lehetőséged van arra, hogy hozzáférj pénzedhez, ha esetleg úgy alakul, hogy lejárat előtt szükséged lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen megteheted.

A biztosítás kiterjed közlekedési baleseti halálra is

Az egyszeri díj 15%-ával megegyező, de legalább 300 ezer forintos biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre.

Mit kapsz biztosításodhoz?

  • Online felületet
    ahol megtakarításod alakulását folyamatosan nyomon tudod követni, és eszközalap-portfóliód bármikor módosíthatod. Ügyfélportálunk ingyenes.
  • Árfolyam-monitor
    Ha attól félsz, hogy egy hirtelen árfolyamesés nagy veszteséget jelenthet, számíthatsz ránk. A kiválasztott eszközalapokat folyamatosan figyeljük, és egy megadott szintet meghaladó árfolyamesés esetén kiváltunk.

A befektetési egységekhez kötött (Unit-linked típusú) életbiztosítások jellemzői

  • A Magyar Biztosítók Szövetségének Unit-linked tájékoztatója itt érhető el.

DOKUMENTUMOK

Általános dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube10151119112011221123112411292426yes

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION Solo életbiztosítás+KIDSmartCubeyesyes

Befektetési politika

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube1121yesyes

Tájékoztatók befektetések fenntarthatóságáról

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION Solo életbiztosítás+fenntarthatóságSmartCubeyesyes

Életbiztosítási szerződésre vonatkozó ügyfélnyilatkozatok, tájékoztatók

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube8731027113213522427yesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUnionnyitányÚtitársSztornóUnionMenta

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noblog