Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Utasbiztosítás SMS-ben a Magyar Telekom ügyfeleknek

Mobil a biztonság!Elég egyetlen SMSUtasbiztosítás SMS-ben a Magyar Telekom ügyfeleknek

#biztosításutazastelekom

Utasbiztosítás SMS-ben

T-s vagy? Jó hírünk van! Előfizetőként te és családtagjaid is kényelmesen köthettek utasbiztosítást a Magyar Telekom és az UNION közös szolgáltatásával, mobilon!

Valódi segítség

Az utasbiztosítás baleset vagy betegség esetén 20 millió forintig fedezi költségeid. A kórházi kezelések mellett a biztosítás kiterjed a szállítási, hazaszállítási költségekre, a hozzátartozók kiutazására, beteglátogatás esetén. Ráadásul a sürgősségi fogászati költségeket is álljuk 50 ezer forintig.

Csomagodra és autódra is

Ha utazásod során elveszne a poggyászod, 200 ezer forintig számíthatsz ránk, ha pedig a csomagod 24 óránál többet késik, 75 ezer forinttal enyhítjük a kárt. Ha külföldről kell hazaszállítani autódat, álljuk a ténylegesen felmerülő költségeket. A biztosítás anyagi segítséget nyújt akkor is, ha elvesznek úti okmányaid.

Ki köthet biztosítást?

Biztosítást csak a Magyar Telekom előfizetői köthetnek. Ha többen utaztok együtt, legalább egyikőtöknek előfizetőnek kell lennie. Választhatsz családi biztosítást is, ha van az utazók között 16 évnél fiatalabb gyerek. Egy feltétel van: egyik biztosított életkora sem haladhatja meg a 70 évet.

Napi 490 forint

Az egyéni utasbiztosítás csak napi 490 forint. A családi csomag naponta 1 190 forint, függetlenül a gyermekek számától.

Hogyan lehet biztosításod?

Utasbiztosításod SMS-ben igényelheted. Küldd el a biztosítottak adatait SMS-ben, hagyd jóvá az SMS-t, és őrizd meg azt. A pontos, részletes tudnivalókat a Magyar Telekom oldalán olvashatod.

Hol és meddig érvényes?

A biztosítást Magyarországról az utazást megelőzően legkorábban 30 nappal vagy a határátlépést követő 2 órán belül külföldről is megkötheted, mely a Föld valamennyi országában (kivéve Magyarország) a nap 24 órájában érvényes.

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség a bajban

Amennyiben külföldön balesetet szenvedsz, vagy hirtelen betegség miatt orvosi, kórházi ellátásra van szükséged, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget. Neved és születési dátumod mellett szükséged lesz az SMS-ben kapott kötvényszámra is. Figyelem! A szolgáltatásunk feltétele, hogy a káreseményt haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül bejelentsd.

   +36 1 458 4465  

Jó kezekben vagy

A jónál is jobb hely a biztonságra: az UNION Biztosító tulajdonosa 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

További részletek

Részleteket a Magyar Telekom honlapján olvashatsz.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION-Magyar Telekom csoportos utasbiztosításSmartCubeyesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noÚtitársSztornóHóBarátVállalatiUtas

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noutazás