Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Horvátország utasbiztosítás

Horvátországi nyaralásokhozHorvátország utasbiztosítás

KÖSD MEG ONLINE!
#biztosításutazas

Még nagyobb biztonságra vágysz?

Minden külföldi útnál a betegségektől félünk leginkább, ráadásul az ellátás költségei nagyon magasak lehetnek. Akkor válaszd a Világjáró Horizont Prémium-ot, ami kiterjed a koronavírus miatti orvosi ellátásra is! Ráadásul a Világjáróval azonnali, magyar nyelvű telefonos segítséget kapsz és (a választott csomagtól függően) akár 150 millió forintig térítjük a baleset, betegség esetén felmerülő költségeket.

Nyugodt nyaralás, napi 490 forintért

Imádjuk Horvátországot, mert gyönyörű és tele van élményekkel, de mint minden külföldi úti cél, számos, kisebb-nagyobb veszélyt rejtegethet. A medúzacsípéstől az éles, víz alatti sziklákig bármilyen, előre nem látható esemény megkeserítheti az életünket. Horvátország utasbiztosításunk tartalmazza a szükséges védelmi szolgáltatást, már napi 490 forintért.

Különleges szolgáltatások a tengerparton

Számíthatsz ránk, ha a strandon vagy a vízben megsérülsz, vagy baleset, betegség miatt nem tudsz részt venni egy befizetett programon (például 1 napos hajóút).  Szállásod díját is megtérítjük, ha baleset miatt haza kellene utaznod. Ha pedig a strandon ellopnák a telefonod, a tableted, tárgyanként 100 000 forintig megfizetjük a kárt.

Családoknak egy hét 9800 forint

Utasbiztosításunk napi díja 490 forint. Ha 2 felnőtt és maximum 3 18 év alatti gyermek utazik, napi 1225 forintért köthetnek biztosítást, amelynek 8 napra vonatkozó biztosítási díja 9800 forint.

Házi kedvenceid is biztonságban

Kutyád vagy cicád is magaddal vinnéd? Ha kedvencedet Horvátországban baleset vagy betegség miatt állatorvoshoz kell vinned, 30 000 Ft-ig fedezzük az ellátás költségeit.

Autódról sem feledkeztünk meg

Segítünk, ha autód cserben hagy az utazás alatt: autó asszisztencia szolgáltatásunkkal a helyszíni hibaelhárítástól a vontatáson/szállításon át a javításig megszervezzük a tennivalókat és a választott biztosítási csomag szerinti limitekig térítjük a költségeket, már 1900 forinttól.

KÖSD MEG ONLINE!

Hogyan lehet biztosításod?

1

Kalkulálj kötelezettség nélkül!

2

Bankkártyával fizesd ki a biztosítás díját!

3

E-mailen küldjük kötvényed

Kösd meg online!

Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt is. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség a bajban

Amennyiben külföldön balesetet szenvedsz, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szükséged, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget.

  +36 1 268 1388 

Fontos részletek

Hol érvényes a Horvátország utasbiztosítás?

A biztosítás Horvátország teljes területén, valamint Szlovéniában és Montenegróban érvényes.Mennyi időre érvényes a Horvátország utasbiztosítás?A biztosítást egész évben megkötheted, akár csak 1 napra és legfeljebb 30 nap hosszúságú utazásra.

Ki kötheti meg a biztosítást?

A Horvátország utasbiztosítás gyermekekre 0-18 éves korig, és felnőttekre korhatár nélkül megköthető (azonban 80 év felett csak baleset esetén nyújtunk szolgáltatást). Az Autó+ személygépkocsi asszisztencia csomag az autó gyártási évétől számított 18. év végéig igényelhető (2020-ban: 2002-ben vagy később gyártott autókra).

Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a biztosítást?

A biztosítás megkötéséhez az utazók neve és születési dátuma, a szerződő esetében a név, születési dátum mellett e-mail cím, telefonszám és lakcím adatok szükségesek a biztosítás megkötéséhez. Szerződő csak 18 év feletti személy lehet, és nem szükséges, hogy részt vegyen az utazáson.

Hogyan köthetsz biztosítást?

A biztosítást megkötheted online, de személyesen és partnereinknél is .

  • Biztosításkötés online
    Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.
  • Biztosításkötés partnereinknél
    Jelezd igényed a 06 1 486 4343 telefonszámunkon vagy az ugyfelszolgalat@union.hu e-mail címen és munkatársaink megadják a lakóhelyedhez legközelebbi partnerünk elérhetőségét.

Kár esetén mekkora összegig térít a biztosítás?

Kár esetén az aktuálisan érvényes díjtáblázatban szereplő összegekig fizetjük ki a Téged vagy tárgyaid ért károkat. Kérjük, minden esetben őrizd meg a vásárolt belépőjegy, illetve az itthonról magaddal vitt műszaki cikk számláját, mert csak ez alapján tudjuk meghatározni kár esetén azok pontos értékét.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlhorvatorszag|tavertekesitesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noVilágjáróUtasOrszágjáróUtasÚtitársSztornó

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noutazás