Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
ERSTE bankkártya utasbiztosítás

Utazz nyugodtan!Biztonságodról bankkártyád gondoskodikERSTE bankkártya utasbiztosítás

#biztosításutazaserste

Utasbiztosítás ERSTE bankkártyák mellé

Ha van dombornyomott bankkártyád vagy befektetési kártyád az Erste Banknál, akkor díjmentes utasbiztosítási védelmed is van, amely külföldi utazásokra szóló baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, illetve asszisztencia szolgáltatást is tartalmaz. Bankkártyádhoz az utasbiztosítás díjmentes, de külön díj ellenében választhatsz extra védelmet is.

Segítség baleset, betegség esetén

Biztosításod baleset esetén 3-20 millió forint, betegség esetén 3-15 millió forint közti segítséget jelent. Olyan helyzetekben is mint a sürgősségi fogászati ellátás, betegszállítás, hazaszállítás, hozzátartozók szállodai elhelyezése a beteg családtag gyógyulása idejére.

A csomagodra is gondoltunk

Ha utazásod során elveszik a poggyászod, vagy 6 óránál többet késik a csomagod, megtérítjük költségeidet. Ha az útleveled veszíted el az út során, a pótlás költségeit is fedezi a biztosítás.

Jogvédelem és felelősségbiztosítás

Anyagi segítséget nyújtunk olyankor is, amikor ügyvédi költséged merül fel vagy az út során általad okozott, személyi sérüléssel járó kárt kell megtéríteni.

Válaszható csomagok

Standard

Standard

Automatikusan jár a Standard bankkártyákhoz

Business

Business

Automatikusan jár a Business bankkártyákhoz

Gold

Gold

Automatikusan jár a Gold bankkártyákhoz, valamint évi 4 900 forintért megköthető a Standard és Business bankkártyák mellé is

Platinum

Platinum

Automatikusan jár a Platinum bankkártyákhoz, valamint évi 9 900 forintért megköthető a Standard, Business és Gold bankkártyák mellé is

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség a bajban

Amennyiben külföldön balesetet szenvedsz, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szükséged, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget neked.

  +36 1 458 4465

Megbízható kezekben!

A jónál is jobb hely a biztonságra: az UNION Biztosító tulajdonosa 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Fontos részletek

Hogyan lehet biztosításod?

A beépített biztosítási csomagok automatikusan járnak az ERSTE Bank összes bankkártyájához. A Standard, a Business valamint a Gold típusú kártyákhoz,  külön díj ellenében igényelhetsz magasabb szintű védelmet is bármelyik ERSTE bankfiókban vagy az ERSTE Bank +36 1 298 0222-es telefonszámán.

Hol érvényes az utasbiztosítás?

Utasbiztosításod a világon bárhol és korlátlan számú utazásra érvényes. A Standard, Business és Gold kártyákkal alkalmanként 30 napot, a Platinummal 60 napot tölthetsz biztosítottan külföldön.

Kár esetén mekkora összegig térít a biztosítás?

Kár esetén bankkártyádhoz kapcsolódó utasbiztosítási csomag típustól függ, hogy mire és mekkora összeget fizet biztosításod. Szolgáltatásaink részleteit táblázatunkban olvashatod.

Milyen típusú bankkártyákhoz milyen biztosítás jár automatikusan?

 • Standard utasbiztosítási csomag: MasterCard Standard, MasterCard Standard Devizakártya, Visa Classic, Visa Classic Hitelkártya, MasterCard Standard Hitelkártya
 • Business utasbiztosítási csomag: Vise Business, MasterCard Business, MasterCard Üzleti Devizakártya, MasterCard Széchenyi kártya
 • Gold utasbiztosítási csomag: MasterCard Gold, MasterCard Gold Business
 • Platinum utasbiztosítási csomag: MasterCard Platinum Hitelkártya

Milyen típusú szolgáltatásokat nyújt a biztosítás?

 • Egészségügyi biztosítás
 • Utazási segítségnyújtás és biztosítás
 • Balesetbiztosítás
 • Poggyászbiztosítás
 • Poggyászkésedelem külföldön
 • Járatkésés
 • Sofőrküldés
 • Jogvédelem segítségnyújtás és biztosítás gépjármű balesettel összefüggésben
 • Személyi felelősségbiztosítás

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlutas+ersteyes

Ügyintézés

/static/assets/xml/label-support.xml

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noVilágjáróUtasMagyarTelekomSMSHorvátországUtasbiztosítás

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noutazás