Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
UNION Go! USD befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó életbiztosítás

Sosem volt ilyen egyszerű!UNION Go! USD befektetési egységekhez kötött életbiztosítás 

Tájékoztató

Az UNION Biztosító 2022. szeptember 1-jétől visszavonásig nem értékesíti az UNION Go! USD egyszeri díjas életbiztosítást.

/meg-tobbbiztosításélet&nyugdíj

Egyszerűen kezdd el!

Így könnyű elkezdeni a jövőd tervezését. Az UNION Go! USD egyszeri díjas, befektetéssel kombinált életbiztosítása nem csak a banki kamatokhoz képest nyújt jó megoldást, de azért is, mert a Te kezedben van minden döntés.

Átváltási veszteség nélkül

Dollárban fizethetsz és abban is veheted ki a pénzed – semmilyen átváltási veszteség nincs

Kis összeggel is a tiéd lehet

Te döntöd el, mekkora összeget szeretnél egy összegben befektetni. A Go! USD már 1000 dollártól megköthető. Befektetésed bármikor kiegészítheted – már 100 dollárral is.

Nem kell hosszú távra tervezned

Nem kell hosszú távra elkötelezned magad: az UNION Go! USD 5 évre is megköthető, de akár 25-re is, ráadásul az évfordulón bármikor növelheted vagy csökkentheted a tartamot. A befektetéshez hozzá is férhetsz:  a szerződésben meghatározott részéhez már 1 hónap után lehetőséged van rá, ha úgy alakul. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen teheted meg!

Tiéd a döntés

A befektetési portfóliót úgy állíthatod össze, hogy az megfeleljen kockázatvállalási hajlandóságodnak és elvárásaidnak.Megtakarításod elhelyezheted részvény-, kötvény- vagy aktívan kezelt vegyes eszközalapokba, amelyeket tapasztalt befektetési szakembereink kezelnek, folyamatosan figyelve a piaci trendeket és árfolyamváltozásokat – ez persze önmagában nem jelent befektetési garanciát, de komoly segítséget igen.

Ura lehetsz a helyzetnek

Ügyfélportálunkon folyamatosan nyomon követheted befektetésed alakulását és igény szerint bármikor ingyen módosíthatod a portfóliót. Ingyenes Árfolyam-monitor Alarm szolgáltatással gondoskodhatsz arról, hogy a nagyobb árfolyamesések az általad meghatározottnál nagyobb mértékben ne lehessenek hatással a befektetésedre, mindezt automatikusan, anélkül, hogy folyamatosan figyelned kellene a piacot.

Ráadás a biztonság

Az UNION Go! USD segítséget nyújt közlekedési baleseti halál esetén.Ez esetben az egyszeri díj 15%-ával megegyező, maximum 150 000 dolláros, de legalább 1000 dolláros segítséget nyújtunk, ráadásul ezt az aktuális kötvényértéken felül fizetjük.

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

EszközalapokNézd meg, a választható eszközalapokat!

Fontos részletek

Ki kötheti meg a biztosítást?

Az UNION Go! USD befektetési egységekhez kötött életbiztosítást mind magánszemélyek, mind jogi személyek, cégek -, min. 18 és max. 90 éves személy vonatkozásában - megköthetik.

Változatos, aktívan kezelt eszközalapok

Portfóliódat amerikai dollár nyilvántartású, kötvény-, részvény- vagy aktívan kezelt vegyes eszközalapjainkból állíthatod össze.

A tartamot igényeid szerint módosíthatod

A biztosítást 5–25 év közötti határozott időre kötheted meg, de ha időközben változnak igényeid, a biztosítási évfordulón az időtávot szabadon növelheted vagy le is csökkentheted (minimum 5 évre).

Megtakarításodhoz – részben vagy egészben – hozzáférhetsz

Már 1 hónap elteltével lehetőséged van arra, hogy hozzáférj pénzedhez, ha esetleg úgy alakul, hogy lejárat előtt szükséged lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadó-mentesen megteheted.

A biztosítás kiterjed közlekedési baleseti halálra is

Az egyszeri díj 15%-ával megegyező, de legalább 1000 dolláros, legfeljebb 150 000 dolláros biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre.

Mit kapsz biztosításodhoz?

  • Online felületet
    ahol megtakarításod alakulását folyamatosan nyomon tudod követni, és eszközalap-portfóliód bármikor módosíthatod. Ügyfélportálunk ingyenes.
  • Árfolyam-monitor Alarm
    Ha attól félsz, hogy egy hirtelen árfolyamesés nagy veszteséget jelenthet, számíthatsz ránk. A kiválasztott eszközalapo(ka)t folyamatosan figyeljük, és egy megadott szintet meghaladó árfolyamesés esetén értesítünk.

A befektetési egységekhez kötött (Unit-linked típusú) életbiztosítások jellemzői

  • A Magyar Biztosítók Szövetségének Unit-linked tájékoztatója itt érhető el.

DOKUMENTUMOK

Általános dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube1015112914021403140013982426

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION Go! USD életbiztosítás+KIDSmartCubeyesyes

Befektetési politika

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube1401yesyes

Fenntarthatósággal kapcsolatos közzétételek

/static/assets/xml/label-document.xmlUNION Go! USD életbiztosítás+fenntarthatóságSmartCubeyesyes

A szerződéskötéshez kapcsolódó periodikus ügyféltájékoztatót adatok hiánya miatt nem tudja Biztosítónk teljesíteni.

Az adatok hiánya, korlátozott elérhetősége miatt jelenleg nem áll rendelkezésünkre pontos információ, hogy a pénzügyi termékeink alapjául szolgáló befektetések olyan tevékenységbe fektetnek-e be, amelyek a fosszilis gázra és atomenergiára vonatkozó uniós kritériumoknak és az uniós taxonómiának megfelelnek-e. A taxonómiához igazított, gázzal és atomenergiával kapcsolatos gazdasági tevékenységekbe történő befektetések átláthatóságát az adatok rendelkezésre állását követően kívánjuk biztosítani.

Életbiztosítási szerződésre vonatkozó ügyfélnyilatkozatok, tájékoztatók

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube87310271352113224271399

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUnionnyitányÚtitársSztornóUnionMenta

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noblog