Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Vigyázz rájuk!UNION Menta
balesetbiztosítás

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

/meg-tobbbiztosításbaleset

⁣Biztonság az egész családnak

⁣A váratlan helyzeteket nem mindig lehet megelőzni, de ha felkészültünk azokra, sokat tehetünk családunk és magunk anyagi biztonságáért is. Balesetbiztosításunkkal 2-20 millió forint közti összeggel gondoskodhatsz házastársad, gyermekeid, szüleid anyagi biztonságáról, ha súlyos kimenetelű baleset érne.

⁣Segítség a gyógyulásban

⁣Egy baleseti sérülésből felgyógyulni anyagi értelemben is megterhelő. A betegszabadság alatti csökkentett jövedelem, a kezelések és gyógyszerek költségei nehezítik a beteg és családja helyzetét. Biztosításunk ilyen helyzetekben is segít. A műtétek, sérülések miatt szükségessé váló esetleges plasztikai műtétek és a hosszabb, 60 napot meghaladó kórházi tartózkodás esetén egyösszegű, kórházi kezelésekkor pedig 2-20 ezer forint közti napi térítéssel enyhítjük az anyagi terheket.

Különleges helyzetekben különleges védelem

⁣Munkahelyi, légiközlekedési, közlekedési vagy tömegközlekedési balesetek esetén extra anyagi segítséget nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy ezekben az esetekben 50-200%-kal magasabb összeggel segítünk.

Vegyünk egy példát

⁣Ha a Prémium csomagot választod, mely napi 200 forintba kerül (havonta 6 046 forint), és baleset ér, biztosításod 20 millió forintig jelent segítséget, a baleset súlyossága alapján. Ha munkahelyi baleset történik, ez az összeghatár 30 millió forint. A csomag tartalmazza a baleset kapcsán szükségessé váló nagyértékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat is (például CT, MR).

⁣Napi 200 forintért 20 milliós védelem

Sportolás közben is

Ha sportolás közben szenvedsz balesetet, akkor is számíthatsz ránk. Biztosításunk igazolt, hivatásos sportolók számára bármely csomag választása esetén védelmet nyújt (kivétel a Flexi csomag, mely hivatásos sportókra nem köthető meg). Extrém csomaggal pedig számos különleges sportolás közben bekövetkező balesetre is érvényes biztosításunk.

Fesztiválokhoz és nyaralásokhoz

⁣A fesztiválok, sőt, a nyaralások is tartogathatnak veszélyeket, melyekre érdemes előre felkészülni. Baleset-biztosításunk különleges védelmet nyújt ilyen esetekre, napi 315 forintért, legalább 10 napos utazások esetére.

3 150 forintért minden gyermeked biztosíthatod

⁣A baleset-biztosítást kiterjesztheted a gyermekekre is, évi 3 150 forintért, függetlenül a gyerekek számától. A rájuk szabott biztosítási csomag kiterjed többek közt csonttörésre, kórházi tartózkodásra, kisebb műtétekre. Amennyiben csak egy gyermek van a családban, csupán 1 785 forint a csomag díja.

Az egész világon

⁣Biztosításod nem csak Magyarország területén, hanem az egész világon érvényes. Így ha a baleset egy külföldi út során történik, ugyanúgy számíthatsz ránk.

Válaszható védelem

Light

Light

⁣4 millió forintig térít tragédia esetén, 5 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Standard

Standard

⁣10 millió forintig térít tragédia esetén, 10 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Prémium

Prémium

⁣20 millió forintig térít tragédia esetén, 10 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Extrém

Extrém sport

⁣Kifejezetten az extrém sportolók igényeire szabott biztosításunk, 5 millió forintig térít tragédia esetén, 6 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Gyerek

Gyerek

⁣Felnőtt csomag mellé igényelhető, 5 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Flexi

Flexi

⁣Egyedileg összeállítható biztosítás, mely kiterjeszthető például extrém sportolásra, nagy értékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra, személyi okmányok pótlására vagy kerékpáros balesetekre

Fontos részletek

⁣Ki kötheti meg a biztosítást?

Az UNION Menta balesetbiztosítást mind természetes, mind jogi személy megkötheti. A biztosítás 1 és 90 éves kor között nyújt védelmet, természetes személyként pedig 1 és 74 év között köthető meg. Szükség esetén maximum 5 családtagra is kiterjeszthető, így akár a család minden tagja biztosítható egy szerződésben. Felnőtt biztosított lehet a 16. életévét betöltött személy, így már ő is megkötheti bármelyik csomagot.

⁣Milyen esetekben fizet biztosításod?

  • ⁣Baleseti halál
  • Baleseti eredetű egészségkárosodás és műtét
  • ⁣Kórházi napi térítés
  • ⁣Csonttörés, égési sérülés
  • ⁣Közlekedési, tömegközlekedési, légi és munkahelyi baleset esetén a biztosítási díj többszörösét fizetjük

⁣Milyen extrém sportok tartoznak az Extrém csomagba?

⁣Akár vizes sportokról van szó, mint például jet-ski; motorcsónak sport; vízisízés; vadvízi evezés, canyoning vagy hydrospeed, akár hegy- és sziklamászásról vagy magashegyi expedícióról, számíthatsz ránk. Védelmet nyújtunk barlangászat, bázisugrás, bungee jumping, falmászás, autó-motorsportok közbeni sérülésekre is. Ha pedig egyszemélyes vagy nyílttengeri vitorlázásra vagy mélytengeri búvárkodásra készülsz, esetleg a repülősportokat kedveled, nyugodt lehetsz, ezekre is kiterjed biztosításunk.

Mit kapsz biztosításodhoz?

  • ⁣Online ügyintézés: Ügyfélportálunkon online kérheted le kötvényed, rendezheted biztosításod díját bankkártyás fizetéssel és adataidat is módosíthatod
  • SuperShop pont: 100 forintonként 1 SuperShop pontot írunk jóvá (SuperShop program részletek)

Dokumentumok

Általános dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube82682782822213111

Balesetbiztosítási szerződésre vonatkozó ügyfélnyilatkozatok, tájékoztatók

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube87310271352yesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUNIONMátrixS.O.SExtraUnionPezsgő

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noblog