Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

Az élet csupa kalandUNION Menta baleset-biztosítás

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

/meg-tobbbiztosításbaleset

Biztonság az egész családnak

A váratlan helyzeteket nem mindig lehet megelőzni, de ha felkészültünk azokra, sokat tehetünk családunk és saját anyagi biztonságáért. Baleset-biztosítással 2-20 millió forint közti összeggel gondoskodhatsz házastársad, gyermekeid, szüleid anyagi biztonságáról, ha súlyos kimenetelű baleset érne.

Segítség a gyógyulásban

Egy baleseti sérülésből felgyógyulni anyagi értelemben is megterhelő. A betegszabadság alatti csökkentett jövedelem, a kezelések és gyógyszerek költségei nehezítik a beteg és családja helyzetét. Biztosításunk ilyen helyzetekben segít.  A műtétek, sérülések miatt szükséges esetleges plasztikai műtétek és a hosszabb, 60 napot meghaladó kórházi tartózkodás esetén egy összegű, kórházi kezelésekkor pedig  2-20 ezer forint közti napi térítéssel enyhítjük az anyagi terheket.

Különleges helyzetekben különleges védelem

Munkahelyi, légiközlekedési, közlekedési vagy tömegközlekedési balesetek esetén extra anyagi segítséget nyújtunk. Ez azt jelenti, hogy ezekben az esetekben 50-200%-kal magasabb összeggel segítünk.

Vegyünk egy példát

Ha a Prémium csomagot választod, mely napi 200 forintba kerül (havonta 6 046 forint), és baleset ér, biztosításod 20 millió forintig jelent segítséget, a baleset súlyossága alapján. Ha munkahelyi baleset történik, ez az összeghatár 30 millió forint. A csomag tartalmazza a baleset kapcsán szükségessé váló nagyértékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat is (például CT, MR).

Napi 200 forintért 20 milliós védelem

Sportolás közben is

Ha sportolás közben szenvedsz balesetet, akkor is számíthatsz ránk. Biztosításunk igazolt, hivatásos sportolók számára bármely csomag választása esetén védelmet nyújt (kivétel Flexi csomag). Extrém csomaggal pedig számos különleges sportolás közben bekövetkező balesetre is érvényes biztosításunk.

Fesztiválokhoz és nyaralásokhoz

A fesztiválok, sőt, a nyaralások is tartogathatnak veszélyeket, melyekre érdemes előre felkészülni. Baleset-biztosításunk különleges védelmet nyújt ilyen esetekre, napi 315 forintért, legalább 10 napos utazások esetére.

3 150 forintért minden gyermeked biztosíthatod

A baleset-biztosítást kiterjesztheted a gyermekekre is, évi 3 150 forintért, függetlenül a gyerekek számától. A rájuk szabott biztosítási csomag kiterjed többek közt csonttörésre, kórházi tartózkodásra, kisebb műtétekre. Amennyiben csak egy gyermek van a családban, csupán 1785 forint a csomag díja.

Az egész világon

Biztosításod nem csak Magyarország területén, hanem az egész világon érvényes. Így ha a baleset egy külföldi út során történik, ugyanúgy számíthatsz ránk.

Válaszható védelem

Light

Light

4 millió forintig térít tragédia esetén, 5 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Standard

Standard

10 millió forintig térít tragédia esetén, 10 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Prémium

Prémium

20 millió forintig térít tragédia esetén, 10 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Extrém

Extrém

Kifejezetten az extrém sportolók igényeire szabott biztosításunk, 5 millió forintig térít tragédia esetén, 6 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Gyerek

Gyerek

Felnőtt csomag mellé igényelhető, 5 ezer forint/nap kórházi napi térítéssel

Flexi

Flexi

Egyedileg összeállítható biztosítás, mely kiterjeszthető például extrém sportolásra, nagy értékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokra, személyi okmányok pótlására vagy kerékpáros balesetekre

Fontos részletek

Ki kötheti meg a biztosítást?

UNION Menta baleset-biztosítás 1 és 90 éves kor között nyújt védelmet, de 1 és 74 év között köthető meg. A biztosítás akár 5 családtagra is kiterjeszthető, így akár a család minden tagja biztosítható egy szerződésben. Felnőtt biztosított lehet a 16. életévét betöltött személy, így már ő is megkötheti bármelyik csomagot.

Milyen esetekben fizet biztosításod?

  • Baleseti halál
  • Baleseti eredetű egészségkárosodás és műtét
  • Kórházi napi térítés
  • Csonttörés, égési sérülés
  • Közlekedési, tömegközlekedési, légi és munkahelyi baleset esetén a biztosítási díj többszörösét fizetjük

Milyen extrém sportok tartoznak az Extrém csomagba?

Akár vizes sportokról van szó, mint például jet-ski; motorcsónak sport; vízisízés; vadvízi evezés, canyoning vagy hydrospeed, akár hegy- és sziklamászásról vagy magashegyi expedícióról, számíthatsz ránk. Védelmet nyújtunk barlangászat, bázisugrás, bungee jumping, falmászás, autó-motorsportok közbeni sérülésekre is. Ha pedig egyszemélyes vagy nyílttengeri vitorlázásra vagy mélytengeri búvárkodásra készülsz, esetleg a repülősportokat kedveled, nyugodt lehetsz, ezekre is kiterjed biztosításunk.

Mit kapsz biztosításodhoz?

  • Online ügyintézés: Ügyfélportálunkon online kérheted le kötvényed, rendezheted biztosításod díját bankkártyás fizetéssel és adataidat is módosíthatod
  • SuperShop pont: 100 forintonként 1 SuperShop pontot írunk jóvá (SuperShop program részletek)

Dokumentumok

Általános dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlbaleset+mentayes

Baleset-biztosítási szerződésre vonatkozó ügyfélnyilatkozatok, tájékoztatók

/static/assets/xml/label-document.xmléletadó+besetyesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUNIONMátrixS.O.SExtraUnionPezsgő

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noblog