Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Munkavállalói egészségfejlesztési program szakértő partnerekkel

Miért ne lehetne az egészség munkahelyi téma? ⁣Munkavállalói egészségfejlesztési program szakértő partnerekkel

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításegészségvállalat

⁣Közösen a helyes életmódért

⁣Biztosítóként hiszünk abban, hogy az egészségtudatos életvitellel, magas színvonalú preventív jellegű egészségügyi szolgáltatásokkal megelőzhetőek a betegségek, és fontos, hogy az egészség megőrzése kerüljön fókuszba. Célunk, hogy a vállalatok közreműködésével a kollégákat az egészségesebb életvitel, a helyes életmód irányába tereljük. Az egészségtudatosságot támogató tevékenységeket (pl.: munkahelyi egészségfejlesztési kampányok) igény esetén összekötjük a biztosítási szolgáltatásokkal és minősített egészségügyi szolgáltató és az életmód javításával foglalkozó partnereink közreműködésével valósítjuk meg.

⁣Komplex programot dolgoztunk ki az egészség megőrzése érdekében

⁣Nagyvállalati ügyfeleink számára olyan személyre szabott, szakértő partnereink közreműködésével kialakított széleskörű egészségfejlesztést támogató programokat dolgoztunk ki, amelynek célja, hogy a vállalatokat támogassa kollégáik egészségének megőrzésében.

⁣Részt veszünk az egészségprogramok, egészségnapok kialakításában, lebonyolításában

⁣Egy vállalat életében az együtt, munkahelyen kívül  eltöltött napok mindig emlékezetesek. Ráadásul, ha mindez az egészségről szól, akkor a kollégák egymást erősítve tehetnek azért, hogy egészségesebben éljenek. Igény esetén – szakértő partnerek közreműködésével – segítünk a programok kialakításában, lebonyolításában.

⁣Táplálkozási-, mozgás- és szükség esetén mentális tanácsadással segítjük partnereinket

⁣Fogyókúra? Stresszes és mozgásszegény életmód? Egészségügyi problémák? Bármi is legyen a kiváltó ok és az elérni kívánt cél, érdemes szakértővel átbeszélni, mit tehetünk az egészségesebb életvitelért. A munkavállalók többek között dietetikusok, mozgásszakértők, pszichológusok  előadásait hallgathatják meg, továbbá személyre szabott tanácsokat kaphatnak, hogy elérhessék egyéni egészségcéljaikat.

⁣Az egészségprogramokat online eszközökkel, testszenzoros mérésekkel támogatjuk

⁣Igény esetén egyedi megjelenésű és tartalmú, ügyfeleinkre szabott online portált fejlesztünk, ahol a kollégák hasznos, egészséggel kapcsolatos információkat olvashatnak, tanácsot kérhetnek, online foglalhatnak vizsgálati időpontokat, és akár egyéni egészség-felméréseket is végezhetnek.

⁣A különböző eszközökkel, testszenzoros mérésekkel a kollégák teljes képet kaphatnak egészségi állapotukról, mozgásaktivitásukról, stressz-szintjükről, stb. A testszenzoros készülék  viselésével és az eredmények online naplózásával képet kaphatnak arról, hogy a szokványos napi tevékenységek és a különlegesebb helyzetek milyen hatással vannak a szervezetre.

⁣Partnereink segítségével, akár helyben is elvégezhetők a szűrővizsgálatok

⁣A biztosításba épített szűrőcsomagokba tartozó vizsgálatok igény esetén a vállalati helyszíneken is elvégezhetők, arra alkalmas helyiségben, illetve  mobil szűrések (pl. szűrőkamion) formájában is megvalósíthatóak. A helyszínen végezhető vizsgálatok között laborvizsgálatok, EKG, optometria, különböző szakorvosi konzultációk (pl. belgyógyászat, nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat, szemészet, stb.) és ultrahang-vizsgálatok is elérhetők.

Miért az UNION?

⁣Társaságunk, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. egészségbiztosítási tevékenysége már több, mint tíz éves múltra tekint vissza, amellyel a hazai piac úttörőjévé és egyben meghatározó szereplőjévé váltunk. Szolgáltatásunk megszervezi a szükséges orvosi kezeléseket, a várakozási időt jelentősen lecsökkenti, felgyorsítja és komfortossá teszi a gyógyulást. Lehetőséget biztosítunk, hogy a vállalat munkavállalói kiterjesszék a biztosítást a családtagjaikra is, ezzel is erősítve a munkáltató iránti elkötelezettségüket. A dolgozók írásban és szóban is tájékoztatást kapnak a biztosításról.

Fitpuli, a dolgozóid egészségének őrzője

A Fitpuli mobilalkalmazás célja a munkahelyi egészségkörnyezet fejlesztése. A munkavállalóknak személyre szabott egészségmegőrzést, a vállalat számára értékes trendek beazonosítását teszi lehetővé.

RÉSZLETEK

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noBiztosításokVállalkozásokUnionKompaktPrivateMedProCsoportos

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noegészség