Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Munkavállalói egészségfejlesztési program szakértő partnerekkel

Miért ne lehetne az egészség munkahelyi téma? Munkavállalói egészségfejlesztési program szakértő partnerekkel

Kérj visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításegészségvállalat

Közösen a helyes életmódért

Biztosítóként hiszünk abban, hogy az egészségtudatos életvitellel, magas színvonalú preventív jellegű egészségügyi szolgáltatásokkal megelőzhetőek a betegségek, és fontos, hogy az egészség megőrzése kerüljön fókuszba. Célunk, hogy a vállalatok közreműködésével a kollégákat az egészségesebb életvitel, a helyes életmód irányába tereljük. Az egészségtudatosságot támogató tevékenységeket (pl.: munkahelyi egészségfejlesztési kampányok) igény esetén összekötjük a biztosítási szolgáltatásokkal és minősített egészségügyi szolgáltató és az életmód javításával foglalkozó partnereink közreműködésével valósítjuk meg.

Komplex programot dolgoztunk ki az egészség megőrzése érdekében

Nagyvállalati ügyfeleink számára olyan személyre szabott,  szakértő partnereink közreműködésével kialakított széleskörű egészségfejlesztést támogató programokat dolgoztunk ki, amelynek célja, hogy a vállalatokat támogassa kollégáik egészségének megőrzésében.

Részt veszünk az egészségprogramok, egészségnapok kialakításában, lebonyolításában

Egy vállalat életében az együtt, munkahelyen kívül  eltöltött, napok mindig emlékezetesek. Ráadásul, ha mindez az egészségről szól, akkor a kollégák egymást erősítve tehetnek azért, hogy egészségesebben éljenek. Igény esetén – szakértő partnerek közreműködésével – segítünk a programok kialakításában, lebonyolításában.

Táplálkozási-, mozgás- és szükség esetén mentális tanácsadással segítjük partnereinket

Fogyókúra? Stresszes és mozgásszegény életmód? Egészségügyi problémák? Bármi is legyen a kiváltó ok és az elérni kívánt cél, érdemes szakértővel átbeszélni, mit tehetünk az egészségesebb életvitelért. A munkavállalók többek között dietetikusok, mozgásszakértők, pszichológusok  előadásait hallgathatják meg, továbbá személyre szabott tanácsokat kaphatnak, hogy elérhessék egyéni egészségcéljaikat.

Az egészségprogramokat online eszközökkel, testszenzoros mérésekkel támogatjuk

Igény esetén egyedi megjelenésű és tartalmú, ügyfeleinkre szabott online portált fejlesztünk, ahol a kollégák hasznos, egészséggel kapcsolatos információkat olvashatnak, tanácsot kérhetnek, online foglalhatnak vizsgálati időpontokat, és akár egyéni egészség-felméréseket is végezhetnek.

A különböző eszközökkel, testszenzoros mérésekkel a kollégák teljes képet kaphatnak egészségi állapotukról, mozgásaktivitásukról, stressz-szintjükről stb. A testszenzoros készülék  viselésével és az eredmények online naplózásával képet kaphatnak arról, hogy a szokványos napi tevékenységek és a különlegesebb helyzetek milyen hatással vannak a szervezetre.

Partnereink segítségével, akár helyben is elvégezhetők a szűrővizsgálatok

A biztosításba épített szűrőcsomagokba tartozó vizsgálatok igény esetén a vállalati helyszíneken is elvégezhetők, arra alkalmas helyiségben, illetve  mobil szűrések (pl. szűrőkamion) formájában is megvalósíthatóak. A helyszínen végezhető vizsgálatok között laborvizsgálatok, EKG, optometria, különböző szakorvosi konzultációk (pl. belgyógyászat, nőgyógyászat, urológia, bőrgyógyászat, szemészet, stb.) és ultrahang-vizsgálatok is elérhetők.

Miért az UNION?

Társaságunk, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. egészségbiztosítási tevékenysége már több, mint tíz éves múltra tekint vissza, amellyel a hazai piac úttörőjévé és egyben meghatározó szereplőjévé váltunk. Szolgáltatásunk megszervezi a szükséges orvosi kezeléseket, a várakozási időt jelentősen lecsökkenti, felgyorsítja és komfortossá teszi a gyógyulást. Lehetőséget biztosítunk, hogy a vállalat munkavállalói kiterjesszék a biztosítást a családtagjaikra is, ezzel is erősítve a munkáltató iránti elkötelezettségüket. A dolgozókat írásban és szóban is tájékoztatást kapnak a biztosításról.

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noBiztosításokVállalkozásokUnionKompaktPrivateMedProCsoportos

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noegészség