Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Világjáró utasbiztosítás

Minden utazásnál A világ bármely pontjánVilágjáró utasbiztosítás

Kösd meg online
/meg-tobbbiztosításutazas

Segítség, ha baj van

Külföldi utazásaink során a leggyakoribb veszélyforrást a betegségek jelentik. Utazzunk a környező országokba vagy a világ távoli pontjára, az ellátás költségei igen magasak lehetnek. Biztosításoddal azonnali, magyar nyelvű telefonos segítséget kapsz és a választott biztosítási csomagtól függően 30-150 millió forint közötti összeghatárig megtérítjük a baleset, betegség esetén felmerülő költségeket.

A poggyászra is gondoltunk

Ha a reptéren elveszik a bőrönd, ha a strandon ellopják fényképezőgéped, számíthatsz ránk. A poggyászt a választott biztosítási csomagtól függően 250-400 ezer forint értékhatárig biztosítjuk. Amennyiben az útra értékes telefont, laptopot vagy egyéb okoseszközt viszel magaddal, azokra extra védelmet is kérhetsz szintén a biztosítási csomagtól függően 150-250 ezer forint közötti összeghatárig.

Extra védelem strandolóknak

Biztosításunk védelmet nyújt az értéktárgyak strandon történő ellopásától, a vízparton bekövetkezett személyi sérülésen át, egészen a házi kedvenc védelméig. Számtalan amatőr vizes sportot (a búvárkodástól a vízisín át a banánozásig) is biztosítunk. Ha baleset, betegség vagy az itthon maradt közeli hozzátartozó betegsége, halála miatt előbb haza kell utaznod, vagy nem tudsz részt venni előre lefoglalt szervezett programodon, a program már befizetett díját megtérítjük (élménybiztosítás) a biztosítási csomagra vonatkozó limit erejéig.

Városnézéshez, rövid európai utakhoz

Sokallod vagy feleslegesnek tartod egy kisebb utazás esetén az utasbiztosítás plusz költségét? Gondold végig. Utasbiztosításunk rövid, legfeljebb 7 napos európai utakhoz napi 430 forintért nyújt védelmet. A balesetbiztosítás és a poggyász védelme mellett a biztosítás olyan különleges szolgáltatásokat is tartalmaz, mint az élménybiztosítás, ami egy betegség vagy baleset miatt fel nem használt belépőjegy megtérítése esetén nyújt segítséget a biztosítási csomagra vonatkozó limit erejéig. Ha kényszerű okból haza kell utaznod, és nem térítik vissza a szállásköltséged, az apartman biztosítás megoldja helyettük, szintén a biztosítási csomagra vonatkozó limit erejéig.

Napi 520 Ft-ért biztonságban Európában

Ha európai utazást tervezel, Világjáró Horizont biztosításunkkal napi 520 forintért biztosítunk. Ha baleset vagy betegség ér, 30 millió forintig álljuk a gyógyulás költségeit, 250 ezer forintig pedig poggyászodról is gondoskodunk.

Sportoláshoz is ajánljuk

Biztosításunk a legnépszerűbb amatőr és szabadidős sporttevékenységekhez is védelmet nyújt (például: szörf, vitorlázás, tengeri banán stb.). A 18 év alatti biztosítottak esetében a fedezet kiterjed versenyszerű sportolásra, külföldi edzőtáborokra is.

Ha az autód érné kár

Segítünk, ha az autód cserben hagy az utazás során: autó asszisztencia szolgáltatásunkkal a helyszíni hibaelhárítástól a vontatáson/szállításon át a javításig megszervezünk mindent, és a megadott limitekig térítjük a költségeket.

Megtérítjük a már befizetett díjakat, ha mégsem tudsz elutazni

Ha az Európa területére tervezett utazás betegség vagy baleset miatt meghiúsul, a szállásfoglalás díját, vagy az előre megvásárolt repülő-, busz- vagy vonatjegy költségét 200 ezer forintig megtérítjük.

Nagy utazóknak bérletek

Ha évente több alkalommal is utazol hosszabb időszakra, érdemes éves vagy féléves bérleteinket választanod, legyen az úti cél a világ bármely pontja.

Kösd meg online

Válaszható biztosítási Csomagok

Világjáró Horizont

Világjáró Horizont  csomag

30 millió forintig téríti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Világjáró Horizont Prémium

Világjáró Horizont Prémium CSomag

150 millió forintig téríti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Világjáró Horizont Prémium útlemondás védelemmel

Világjáró Horizont Prémium csomag útlemondás védelemmel

150 millió forintig téríti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet, és útlemondás esetén is számíthatsz ránk

Világ Strandjai

Világ Strandjai csomag

Utasbiztosítás tengerparti nyaraláshoz, mely 50 millió forintig téríti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Városnéző Program+

Városnéző Program+ CSOmag

Utasbiztosítás városnézéshez, mely 20 millió forintig téríti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Hogyan lehet biztosításod?

1

Kalkulálj kötelezettség nélkül!

2

Válaszd ki a megfelelő biztosítást!

3

Bankkártyával fizesd ki a biztosítás díját!

4

E-mailen küldjük kötvényed

Kösd meg online!

Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt is. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség

Amennyiben a biztosított külföldön balesetet szenved, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szüksége, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget

    +36 1 268 1388  

Fontos részletek

Kedvezmények

 • Gyermekkedvezmény
  Ha 18 év alatti gyermek felnőtt kíséretében külföldre utazik, 50 % díjkedvezményben részesül úgy, hogy a szolgáltatásokat a biztosító teljes mértékben nyújtja.
 • Csoportos kedvezmény
  10 főt meghaladó csoportok esetén életkortól függetlenül lehetőség van díjkedvezmény igénybevételére, kérjen ajánlatot biztosítónktól
 • Útitárs kedvezmény
  Legalább 3 fő együttutazása esetén 5% díjkedvezményt nyújtunk.

Műszaki cikkek védelme

Ha utazásod során az itthonról magaddal vitt értékes műszaki cikkeid, mobiltelefonod, laptopod vagy más okoseszközöd is biztonságban szeretnéd tudni, válaszd az extra műszaki cikk védelem szolgáltatásunkat, mellyel Világjáró Horizont termék esetén tárgyanként 150 000 forintig, a Horizont Prémium esetén 250 000 forintig térítjük a károkat.

Ki kötheti meg a biztosítást?

A Világjáró utasbiztosítások gyermekekre 0-18 éves korig, és felnőttekre korhatár nélkül megköthetőek (azonban 80 év felett csak baleset esetén nyújtunk szolgáltatást.) Az útlemondási védelemmel bővített Világjáró Horizont Prémium biztosítás 70 éves korig köthető. Az Autó+ személygépkocsi asszisztencia csomag az autó gyártási évétől számított 15. év végéig igényelhető (2020-ban: 2005-ben vagy később gyártott autókra).

Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a biztosítást?

A biztosítás megkötéséhez az utazók neve és születési dátuma, a szerződő esetében a név, születési dátum mellett e-mail cím, telefonszám és lakcím adatok szükségesek. Szerződő csak 18 év feletti személy lehet, és nem szükséges, hogy részt vegyen az utazáson.

Hogyan köthetsz biztosítást?

A biztosítást megkötheted online, de személyesen és partnereinknél is .

 • Biztosításkötés online
  Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.
 • Biztosításkötés partnereinknél
  Jelezd igényed a 06 1 486 4343 telefonszámunkon vagy az ugyfelszolgalat@union.hu e-mail címen és munkatársaink megadják a lakóhelyedhez legközelebbi partnerünk elérhetőségét.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlvilagjaro|tavertekesitesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noOrszágjáróUtasHorvátországUtasbiztosításÚtitársSztornó

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no10210398