Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

UNION
Drop Back Note
befektetési eszközalapokhoz kapcsolódó életbiztosítás

/meg-tobbbiztosításélet&nyugdíjerste

Ki kötheti meg a biztosítást?

Az UNION Drop Back Note befektetési egységekhez kötött életbiztosítást mind magánszemélyek, mind jogi személyek, cégek - min. 18 és max. 90 éves személy vonatkozásában - megköthetik.

Zártvégű eszközalap

Az UNION Drop Back Note befektetési egységekhez kötött életbiztosításra befizetett egyszeri díj a forint nyilvántartású Solactive ERSTE Fair Invest Drop Back Certificate zártvégű strukturált értékpapír eszközalapba kerül befektetésre. Az eszközalap azon mérsékelten kockázatvállaló ügyfelek részére kínál megfelelő befektetési formát, akik az eszközalap határozott futamideje alatt részesedni szeretnének azon vállalatok részvényeinek teljesítményéből, amelyek az ESG szempontok közül kifejezetten kiemelkedően teljesítenek a társadalmi (S) és a vállalatirányítási (G) tényezők tekintetében.

Fix tartam, fix lejárat

A zártvégű eszközalap jegyzésére nyitva álló időszak: 2021. november 01. napjától 2021. december 10. napjáig tart. A biztosítás 7 év határozott tartamra köthető.

Megtakarításodhoz hozzáférhetsz

Már 1 hónap elteltével lehetőséged van arra, hogy hozzáférj a pénzedhez, ha esetleg úgy alakul, hogy lejárat előtt szükséged lenne rá. Sőt, ha a szerződés tartamából 5 év már eltelt, ezt kamatadómentesen megteheted. Azonban ne felejts el az erre vonatkozó költségekről tájékozódni a Különös Biztosítási Feltételekben.

A biztosítás kiterjed közlekedési baleseti halálra is

Az egyszeri díj 15%-ával megegyező, de legalább 300 ezer forintos, legfeljebb 50 millió forintos biztosítási védelmet is tartalmaz, amely az aktuális kötvényértéken felül kerül kifizetésre.

 

Eszközalap

Hogyan lehet Biztosításod?Életbiztosításunkat az ERSTE Bank fiókjaiban köthetik meg az ERSTE Bank ügyfelei.

ERSTE Bank

DOKUMENTUMOK

Termékhez kapcsolódó dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlSmartCube1015yesyes
/static/assets/xml/label-document.xmlUNION Drop Back Note életbiztosításSmartCubeyesyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUNION24KözlekedésErsteAlkonyatErsteBankKártya

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3nopénz