Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Esélyt adunk! Program

BÁTOR TÁBORAhol mindig süt a nap!

A Bátor Tábor Alapítvány adószáma: 18107913-1-41

A Bátor Tábor élményterápiás programot kínál nyári táborok formájában daganatos, hemofíliás, cukorbeteg, illetve krónikus ízületi gyulladásban szenvedő gyermekek számára. A programok célja a gyermekek önbizalmának növelése, önmagukba és egymásba vetett hitük megerősítése, ezzel gyógyulásuk támogatása. A betegség elfogadása, legyőzése sokkal könnyebben megy, ha van egy elfogadó, vidám, szerető közeg, ahol a szorongások meghallgatásra találnak, és ezáltal fel is oldódnak.

Támogatás

Az UNION az alapítvány munkáját egyösszegű éves támogatáson kívül a táborhely vagyonbiztosításával a résztvevő egészségügyi szakemberek orvosi felelősségbiztosításával és a gyerekek, valamint a közreműködő önkéntesek baleset-biztosításával támogatja. Mindezeken felül az UNION munkatársai Önkéntes Nap keretében évről-évre segítik a Tábor működését. Immár hagyománynak számít, hogy a Social Active Day program keretében több mint 100 munkatársunk segít előkészíteni a szezonra a Bátor Tábor hatvani táborhelyszínét.

A támogatási formák között kuriózum, hogy 2015-ben bevezetettünk egy olyan daganatos megbetegedésre szóló kiegészítő biztosítást, melyben szerepel a Bátor Tábor Alapítvány javára szóló beépített támogatás is

alapítvány honlapja
Bátor tábor