Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Ilyen a tökéletes édes hármas

Három a PáromAkár +3% új megtakarításhoz!Most megalapozhatod hosszú távú terveidet.

Kérjen visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

Kinek jár +2%?

Szeretnél megtakarítani, de nem szeretnél rendszeresen félretenni? Akkor az UNION Solo egyszeri díjas életbiztosítás éppen neked való megtakarítási forma, hiszen elég egy kezdő összeget befektetned. Azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének fix és folyamatos anyagi kötelezettséget vállalni, viszont később kisebb vagy nagyobb összeggel eseti befizetés formájában bármikor tudják növelni megtakarításaikat. Ügyfeleinknek, akik 2018. május 15. és 2018. június 30. között új, UNION Solo egyszeri díjas életbiztosítást kötnek +2% többletjóváírást biztosítunk az akció alatt befizetett díjakra.

UNION SOLO

Kinek jár +3%?

Rendszeresen félre tudnál tenni? A válasz: UNION Nyitány vagy Pezsgő rendszeres díjas életbiztosítás. Azoknak, akik tisztában vannak vele, hogy nem lehet elég korán kezdeni a maguk és családjuk anyagi biztonságának megalapozását. Az UNION Pezsgő nyugdíj-, vagy UNION Nyitány életbiztosítások kockázatvállalási hajlandósághoz igazítható magas hozamlehetőségű eszközalapokat kínálnak. Ügyfeleinknek, akik 2018. május 15. és 2018. június 30. között új UNION Solo egyszeri díjas biztosítás mellé UNION Pezsgő vagy UNION Nyitány befektetéshez kötött életbiztosítást is kötnek +3% többletjóváírást biztosítunk az akció alatt befizetett díjakra.

UNION PezsgőUNION Nyitány

Jóváírás minden befizetés után

Fizess be akár többször is egyszeri díjas UNION Solo életbiztosításodra! A befizetett egyszeri díjon túl az akció végéig beérkezett eseti befizetések után is jár a megtakarításodra a 3%-os vagy 2%-os többletjóváírás az akció alatt befizetett díjakra. Most érdemes félretenni!

Banki kamatokat felülmúló hozamok

Eszközalapjaink a tavalyi évben is kiváló teljesítményt nyújtottak a banki kamatokhoz képest. Az aktívan kezelt vegyes eszközalapjaink a pénzintézeti betéteket felülmúló hozamokkal örvendeztették meg ügyfeleinket. Kockázatvállalástól függően 2,13%-6,61%-os hozamot értek el. Nézd meg, hogy teljesítenek eszközalapjaink!

eszközalapok

2018. március 01-én egy újabb befektetési lehetőséggel bővítettük eszközalap kínálatunkat, elindítottuk az aktívan kezelt UNION-Megatrends vegyes eszközalapunkat. A globális fókuszú UNION-Megatrends vegyes eszközalap a legkedvezőbb megtérüléssel kecsegtető kötvény-, részvény- és árupiaci szektorokból és piaci trendekből szelektál. Használd ki te is!

UNION-Megatrends

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!

1. Egyszeri díjas befektetésed 5 év után kamatadómentes

2. Amennyiben az Union Pezsgő nyugdíjbiztosítást választod, befizetéseid után évente 20% (akár 130 000 Ft) adójóváírásban is részesülhetsz

3. Az UNION Nyitány biztosítás megkötésekor 1000 SuperShop pontot kapsz

Megbízható háttér megtakarításodhoz

Amikor megtakarításainkról döntünk, akkor a bizalom a legfontosabb. Az UNION Biztosító pedig pontosan ezt nyújtja neked. Tulajdonosunk, a 190 éves múltra visszatekintő osztrák Vienna Insurance Group (VIG) Közép- és Kelet- Európa vezető biztosítási szakértője. A Standard&Poor’s nemzetközi hitelminősítő intézet a legjobb, „A+” besorolással igazolta, hogy a VIG kilátásai stabilak. Így a VIG továbbra is a legjobb minősítéssel rendelkező cég a Bécsi Értéktőzsdén jegyzett vállalatok között.

Fontos részletek

Promóciós időszak: 2018. május 15-től 2018. június 30-ig.

Az oldalon leírtak a figyelem felkeltésére szolgálnak és nem minősülnek közvetlen szerződéskötési ajánlatnak. Az akció részletei a „Dokumentumok” menüpontban letölthető Hirdetményben olvashatók.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlsolo+feltételek+élet+pluszosakciósoloyes
/static/assets/xml/label-document.xmljatekszabalynagysolokvizyes

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no539633