Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Világjáró utasbiztosítás

Nyerj Apple Watch Series 3 okosórát!utasbiztosításoddal

Kösd meg online

Most érdemes utasbiztosítást kötni!

Ha 2018. július 9. és szeptember 9. között Világjáró Horizont Prémium vagy Világ Strandjai utasbiztosításunkat választod, Apple Watch Series 3 okosórát nyerhetsz. A nyereményjáték ideje alatt havonta egy Apple Watch Series 3 okosórát sorsolunk ki (a nyereményjáték ideje alatt összesen 2 okosórát). Sorsolás: 2018. augusztus 15. és szeptember 14.

Játékszabályzat

Sőt! Visszanyerheted utasbiztosításod árát SuperShop pontokban

Ha 2018. július 9. és szeptember 9. között online utasbiztosításunkat választod, visszanyerhetet az árát SuperShop pontokban.

Részletek

Biztonság, bárhol a világon

Utasbiztosításaink külföldi utazásokhoz nyújtanak védelmet, legyen szó pár napos európai kirándulásról, egy világkörüli utazásról, netán rendszeres üzleti utakról . Online, akár az indulás napján is köthető utasbiztosításainkat okostelefonon vagy táblagépen is kényelmesen pár perc alatt megkötheted. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted biztosításod díját.

Megbízható kezekben!

Az UNION Biztosító tulajdonosa a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

Válaszható biztosítási Csomagok

Világjáró Horizont

Világjáró Horizont  csomagok

Akár 30 millió forintig térítheti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Világjáró Horizont Prémium

Világjáró Horizont Prémium CSomagok

Akár 150 millió forintig térítheti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Világjáró Horizont Prémium útlemondás védelemmel

Világjáró Horizont Prémium csomagok útlemondás védelemmel

Akár 150 millió forintig térítheti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet, és útlemondás esetén is számíthatsz ránk

Világ Strandjai

Világ Strandjai csomagok

Utasbiztosítás tengerparti nyaraláshoz, mely akár 50 millió forintig térítheti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Városnéző Program+

Városnéző Program+ CSOmagok

Utasbiztosítás városnézéshez, mely akár 20 millió forintig térítheti a baleset, betegség miatt felmerült költségeidet

Hogyan lehet biztosításod?

1

Kalkulálj kötelezettség nélkül!

2

Válaszd ki a megfelelő biztosítást!

3

Bankkártyával fizesd ki a biztosítás díját!

4

E-mailen küldjük kötvényed

Kösd meg online!

Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt is. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.

Mi a teendő kár esetén?

0-24 órás segítség

Amennyiben a biztosított külföldön balesetet szenved, vagy hirtelen megbetegedés esetén orvosi, kórházi ellátásra van szüksége, hívd éjjel-nappal elérhető telefonszámunkat, ahol kollégáink magyar nyelven nyújtanak segítséget

    +36 1 268 1388  

Fontos részletek

Kedvezmények

 • Gyermekkedvezmény
  Ha 18 év alatti gyermek felnőtt kíséretében külföldre utazik, 50 % díjkedvezményben részesül úgy, hogy a szolgáltatásokat a biztosító teljes mértékben nyújtja.
 • Csoportos kedvezmény
  10 főt meghaladó csoportok esetén életkortól függetlenül lehetőség van díjkedvezmény igénybevételére, kérjen ajánlatot biztosítónktól
 • Útitárs kedvezmény
  Legalább 3 fő együttutazása esetén 5% díjkedvezmény nyújtunk.

Műszaki cikkek védelme

Ha utazásod során az itthonról magaddal vitt értékes műszaki cikkeid, mobiltelefonod, laptopod vagy más okoseszközöd is biztonságban szeretnéd tudni, válaszd az extra műszaki cikk védelem szolgáltatásunkat, mellyel Világjáró Horizont termék esetén tárgyanként 150 000 forintig, a Horizont Prémium esetén 250 000 forintig térítjük a károkat.

Ki kötheti meg a biztosítást?

A Világjáró utasbiztosítások gyermekekre 0-18 éves korig, és felnőttekre korhatár nélkül megköthetőek (azonban 80 év felett csak baleset esetén nyújtunk szolgáltatást. Az útlemondási védelemmel bővített Világjáró Horizont Prémium biztosítás 70 éves korig köthető. Az Autó+ személygépkocsi asszisztencia csomag az autó gyártási évétől számított 15. év végéig igényelhető (2018-ban: 2003-ban vagy később gyártott autókra).

Mire van szükség ahhoz, hogy meg tudd kötni a biztosítást?

A biztosítás megkötéséhez az utazók neve és születési dátuma, a szerződő esetében a név, születési dátum mellett e-mail cím, telefonszám és lakcím adatok szükségesek. Szerződő csak 18 év feletti személy lehet, és nem szükséges, hogy részt vegyen az utazáson.

Hogyan köthetsz biztosítást?

A biztosítást megkötheted online, de személyesen és partnereinknél is .

 • Biztosításkötés online
  Utasbiztosításod okostelefonon vagy tableten is pár perc alatt megkötheted, akár indulás előtt. A biztosítás azonnal életbe lép, miután bankkártyával rendezted a biztosítás díját.
 • Biztosításkötés partnereinknél
  Jelezd igényed a 06 1 486 4343 telefonszámunkon vagy az ugyfelszolgalat@union.hu e-mail címen és munkatársaink megadják a lakóhelyedhez legközelebbi partnerünk elérhetőségét.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlvilagjaroyes

Ügyintézés

/static/assets/xml/label-support.xml

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noHorvátországUtasbiztosításÚtitársSztornóHóBarát

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noutazás