Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü

15% kedvezmény lakásbiztosításra UNION Otthonbiztosítás

online kötés
Visszahívást kérek!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

Ne hagyd ki!

Ha 2019. július 1. és augusztus 31. között új lakásbiztosítást kötsz nálunk, 15% kedvezményt adunk!
Mikor ajánljuk? Ha tudod, hogy biztosítani kellene. Ha van biztosítás, de úgy érzed, találsz jobbat. Ha muszáj. Vagy ha egyszerűen csak aggódsz.

Online vagy személyesen

Alaptermékünket, az UNION otthonbiztosítást legegyszerűbben online kötheted meg. Válassz rugalmas csomagjaink közül! Mivel minden lakás más és más, érdemes lehet segítséget kérned, hogy véletlenül se hagyj ki semmit.

UNION Otthonbiztosítás

Már van lakásbiztosításod?

Érdekel az akció, de van már máshol lakásbiztosításod, és csak később lesz az évfordulója? Sebaj! Biztosításod előre is megkötheted, így neked is jár a 15% kedvezmény, akár online, akár személyesen kötsz.

Kösd meg online

Fontos tudni

A biztosítás előre is megköthető, azaz akkor is, ha van meglévő, nem UNION-os lakásbiztosításod – most megkötöd és az új (kedvezményes) csak később indul.

A kedvezményt az új, az UNION-nál előzménnyel nem rendelkező szerződéseknél érvényesítjük. A kedvezmény más akciós kedvezményekkel nem vonható össze, és az első kárkifzetésig marad érvényben. Az első kárkifzetést követő évfordulótól a kedvezmény megszűnik.

Az akció azon szerződésekre terjed ki, amelyeknél az ajánlat felvételének és a biztosítóval való közlésének időpontja az akció időtartamára esik.

Akció hirdetmény

/static/assets/xml/label-document.xmlhirdetmeny +lakas15akcioyes

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no56121120