Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
UNION Pezsgő Nyugdíjprogram

élvezd az életet,
élvezd a pihenést!
Köss most életbiztosítást, és mi egy nap pihenést adunk ajándékba!

Érdekel
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

Mert így édes az élet

Most egyszerre élvezheted a nyugalmat és a pihenést! Köss az UNION-nál április 30-ig bármilyen életbiztosítást és két személyre egy nap pihenést ajándékba adunk. Legyen a tiéd a Welcome Plus Szállodautalvány!

Az akció március 1-jétől visszavonásig, de legkésőbb április 30-ig, maximum 2500 db szerződés kötvényesedéséig érvényes.

Minden a Welcome Plus szállodautalványról

Ez a Welcome Plus szállodautalvány

Egy éjszaka 2 fő részére a kiválasztott hotelben reggelis vagy félpanziós ellátással – a több mint 300 welcome plus partnerszálloda egyikében.

Hogyan foglalhatsz?

A foglalás gyors és egyszerű.Válaszd ki a neked tetsző szállodát a széles szállodakínálatból. Foglalhatsz online vagy telefonon is.

Milyen szállodák vannak?

Európa 347 szállodája közül választhatsz! 49 magyarországi szálloda mellett 88 lengyelországi, 81 németországi, 59 osztrák és 35 olasz hotel szerepel kínálatunkban, de találsz csodás helyeket Svájcban, Csehországban, Franciaországban, Horvátországban, Szlovákiában,Szlovéniában, sőt Liechtensteinben is!

Hogyan megy?

A fizetéskor beváltod a kötvénnyel együtt kapott utalványt. Az utalvány minimum két vendégéjszakát magába foglaló tartózkodás esetén váltható be, 2021. június 30-ig, de persze tetszőleges időtartamra foglalhatsz szállást. Az utalvány 2 személy egy éjszakára szóló szállását fedezi a foglalt szolgáltatást is beleértve.

Bővebb információ: www.welcome-plus.net/hu

Milyen életbiztosításra érvényes az akció?

UNION Nyitány életbiztosítás

Mert mindenhez pénz kell.
Ha gyermekednek szeretnél segíteni, ha új lakást szeretnél, pénzre van szükséged. De honnan lesz? Tervezz előre, és finanszírozd megtakarításból céljaid! Részletek.

UNION Pezsgő Nyugdíjprogram

Nem álom a magas nyugdíj.
Ki ne szeretne idős korában a mostani  életszínvonalán élni? Ha időben kezdesz gondoskodni, kipótolhatod az állami nyugdíjat, és akár úgy is élhetsz, ahogy az osztrák vagy a német nyugdíjasok. Ráadásul a biztosítás után 20% adókedvezmény jár! Részletek.

UNION Solo életbiztosítás / Erste Euro Smart életbiztosítás

Ha még többre vágysz, de nem akarsz rendszeresen félretenni, akkor az UNION Solo-t és Erste Euro Smart-ot Neked találtuk ki: elég akár egy kezdőösszeget befizetned. Élj ma, de közben alapozd meg a jövőd is!

Részletek - UNION Solo        Részletek - Erste Euro Smart

UNION Napnyugta életbiztosítás

Hogy a búcsú méltó legyen.
Senki sem gondol szívesen saját vagy családtagja halálára.
Ha mégis eszünkbe jut, elhessegetjük a gondolatot, ám ezzel együtt az anyagi felelősséget is. Pedig a gyászt vagy a gondokat csak súlyosbítja a kínos helyzet, hogy nincs elég pénzünk.
Az UNION Napnyugta erre jelent megoldást. Részletek.

UNION Rizikó Extra kockázati életbiztosítás

Ha fontos az életed.
Lehet, hogy soha, de soha nem történik velünk semmi rossz.
Ám, ha mégis, a ránk szakadó gondok és terhek csak súlyosbítják majd a helyzetet. De mi van, ha mégis? Részletek.

UNION Mátrix élet- és balesetbiztosítás

Csak egy életed van.
Ha baj van, akkor egy csapásra minden megváltozik. A Mátrix élet- és balesetbiztosítással egyszerűen, mégis komplex módon készülhetsz fel a váratlan eseményekre, és gondoskodhatsz saját és szeretteid anyagi biztonságáról. Részletek.

UNION Idill Nyugdíjbiztosítás

Az Idill nyugdíjbiztosítás ideális megoldás annak, aki nem akar kicsit sem kockáztatni és ha nem is nagy összeget, de félre tud tenni havonta idős korára.Részletek.

Akció hirdetmény

/static/assets/xml/label-document.xmlhirdetmeny +eletakcioyes
Érdekel

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUnionnyitányUnionPezsgőUnionSolo

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3no8847123