Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
Ilyen a tökéletes édes hármas

Ilyen a tökéletes édes hármasÉdesHármas akció

kérj visszahívást

Biztosítás kimagasló hozamokkal

Az UNION Pezsgő nyugdíj-, vagy UNION Nyitány életbiztosítások magas hozamlehetőségű befektetési alternatívát, kockázatvállalási hajlandósághoz igazítható eszközalapokat kínálnak. Hogyan? Eszközalap választékunk 2017-ben vagyonarányosan súlyozott átlagos teljesítménye 4%-ot ért el. Az új, UNION-MEGATRENDS eszközalap pedig közép- és hosszú távon a rugalmas befektetési politika biztosította keretek között kedvező kilátású befektetési trendeket és távlati alternatívákat célozza meg.

NyitányPezsgő

Akár 55 000 forint jóváírás

Bármelyik biztosításunkat is választod, az ÉdesHármas akcióban most egy havi díjat, de legfeljebb 55 000 forintot ajándékba adunk! Egy havi biztosítási díjat jóváírunk a szerződéseden az első biztosítási évfordulót követően. Ha több biztosítást kötsz és teljesíted az akciós feltételeket, minden szerződésedre érvényesíthető a kedvezmény. Ha a szerződéskötéskor egy összegben befizeted a biztosítás éves díját, nem kell várnod egy évet, az egy havi díjjóváírást már a 3. hónapban megkapod!

Ajándék egészségbiztosítás

Az akcióban ajándékba kapsz egy 1 éves Védőháló Egészségbiztosítást is, amely 23-féle kritikus betegség esetén visszatéríti a kezelés költségét 1 millió forintig, 10 munkanapon belül biztosítja CT, MR vizsgálatok megszervezését, és ezek költségét évi 300 ezer forintig, egynapos sebészeti ellátás keretében pedig évi 300 ezer forint keretösszegig műtéteket végeztethetsz el magánellátásban, orvosilag indokolt esetben.

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN!

1. Ha az Union Pezsgő nyugdíjbiztosítást választod, befizetéseid után évente 20% adójóváírásban is részesülsz

2. Az UNION Nyitány biztosítás megkötésekor 1000 SuperShop pontot kapsz

3. Minden, a Prémium Egészségpénztárba egyénileg befizetett forintod után 20% adókedvezménnyel élhetsz

Benne lennék az édes hármasban!

visszahívást kérek!

Fontos részletek

Meddig tart az akció?

Akció meghosszabbítva! Módosított promóciós időszak: 2018. március 1-től 2018. június 15-ig. A promóciós időszakban kötött UNION-NYITÁNY életbiztosítás és UNION-PEZSGŐ Nyugdíjprogram szerződésekre, ha a biztosítás az első éves évfordulóján élő és díjjal rendezett, akkor a biztosító 1 havi díjnak megfelelő összeget ír jóvá; továbbá ha az ügyfél a promóciós időszakban tagként csatlakozik a PRÉMIUM Egészségpénztárhoz is, akkor ajándékba kap egy 12 hónapra szóló VÉDŐHÁLÓ egészségbiztosítási csomagot.

Mi az 55 000 forintos díjjóváírás feltétele?

A promócióban azok a promóciós időszakban kötött UNION-Nyitány és UNION-Pezsgő szerződések vesznek részt, amelyek legkorábban 2018. március 1. és azt követő biztosítási kezdettel jöttek létre, és amelyekre a biztosítási ajánlat legkésőbb 2018. június 15-ig aláírásra került (az ajánlat 2018. június 30-ig a biztosítóhoz elbírálásra beérkezett). A díjjóváírás feltétele, hogy a promóciós időszakban kötött biztosítási szerződés az első biztosítási évfordulón élő és az első éves folyamatos díja rendezett.

A jóváírás összege az alapbiztosítás (kiegészítők nélkül számított) első éves díjának 1/12-ed része, de legfeljebb 55.000 Ft. A díjjóváírást a biztosító a Garantált-Kötvény eszközalapba eseti díjként teljesíti (eseti díj minimális összegére vonatkozó feltételtől a biztosító eltekint); éves díjfizetési gyakoriság esetén a szerződés kezdetét követő 3. biztosítási hónap utolsó napjáig, illetve havi, negyedéves, féléves díjfizetési gyakoriság esetén pedig a szerződés 1. biztosítási évfordulóját követő hónap (13. hónap) utolsó napjáig.

Amennyiben az ügyfél a promóciós időszakban több jóváírásra jogosult szerződést kötött, úgy a biztosító a jóváírást minden a feltételeknek megfelelő szerződésre teljesíti. A díjjóváírásról a biztosító számviteli bizonylatot állít ki és küld az ügyfeleknek. A promócióban kínált UNION-Nyitány és UNION-Pezsgő biztosításokról részletes tájékoztatás holnapunkon található.

Mit érdemes tudni az ajándék Védőháló egészségbiztosításról?

A promóciós időszakban UNION-Nyitány és UNION-Pezsgő Nyugdíjprogram biztosítást kötő új ügyfelek a biztosítást megkötő tanácsadójuknál egyszerűen – online vagy papír alapú belépési nyilatkozat kitöltésével -, kedvezményesen beléphetnek a PRÉMIUM Egészségpénztárba, és pénztári tagjaként egy 12 hónapra szóló Védőháló egészségbiztosítási csomagot kapnak ajándékba. Az ajándék egészségbiztosítás kizárólag a promóciós időszakban kötött, új UNION-Nyitány vagy UNION-Pezsgő szerződést kötő és egyúttal az egészségpénztárba belépő ügyfeleknek kerül felajánlásra!

A Védőháló Egészségbiztosítási csomag a következő szolgáltatásokat nyújtja:

  • 23-féle kritikus betegség esetén segít fedezni a kezelés költségeit 1 millió Ft-ig,
  • egynapos sebészeti ellátást nyújt orvosilag indokolt esetben, és
  • a Várólista biztosítás keretében a biztosító megszervezi a CT, MR vizsgálatot és fedezi azok költségét éves 300.000 Ft-ig.

A szolgáltatások igénybevételére kritikus betegségek esetén a tagsági jogviszony naptári negyedévét követő negyedév első napjától jogosultak a pénztártagok, míg a CT és MRI vizsgálatokat nyújtó, valamint egynapos sebészeti ellátásra szóló szolgáltatásokra az újonnan taggá válók a tagsági jogviszony negyedévét követő negyedév harmadik hónapjától.

Igénybevétel bejelentése: +36 1 999 9696-os telefonszámon, a 6-os menü megnyomásával. A Prémium egészségpénztári tagságról és a Védőháló egészségbiztosításról részletes tájékoztató a pénztár honlapján található.

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noblog