Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
PrivateMed Pro csoportos egészségbiztosítás

Jutalmazzuk kollégáinkat egészséggel! PrivateMed Pro csoportos egészségbiztosítás

Kérjen visszahívást!
Bezárás

Egy kis türelmet kérünk.

#biztosításegészségvállalat

A munkavállaló a legfőbb érték

A munkavállalók minden cég számára egyre fontosabbak, senki sem lehet sikeres a dolgozói nélkül. Jó munkaerőből azonban hiány van, ezért már nemcsak megtalálásukért, de megtartásukért is komoly verseny folyik.

Egy igazán sikeres cégnek számít a dolgozók egészsége

A munkavállalókért folyó versenyben csak azok a cégek lehetnek nyertesek, amelyek többet és jobbat kínálnak munkatársaiknak, és aktívan tesznek dolgozóik jóllétéért, egészségéért. A munkavállalók azokat a juttatásokat értékelik igazán, amik valódi értéket adnak, például gondoskodnak róluk és családjukról. Ha pedig az egészségükről tudunk gondoskodni, akkor ezzel hosszú távon elkötelezett, egészségesen aktív dolgozókat nyerhetünk meg magunknak.

Egészségbiztosítás: az egyetlen béren kívüli juttatás, amely valódi gondoskodást jelent

Egy olyan megoldást ajánlunk a vállalati döntéshozók, HR vezetők és tanácsadók és nem utolsósorban a munkavállalók figyelmébe, melyre valóban szükség van. Az egészségbiztosítás olyan béren kívüli juttatás, mellyel nem csak a munkavállalók lojalitása, motivációja növelhető, de a teljesítménye is. A teljesítmény pedig mérhető és hozzájárul a vállalat gazdasági sikereihez.

Egy kis odafigyelés segíthet megőrizni a munkatársak egészségét

Egészségtudatos életvitellel, megfelelő, minőségi egészségügyi szolgáltatások nyújtásával megelőzhetők, vagy időben felismerhetők – és így könnyebben gyógyíthatók – a különböző betegségek. Éppen ezért szolgáltatásaink kialakításánál az egészség megőrzésére, a rendszeres szűrővizsgálatokra, a diagnosztikára és a magas színvonalú szakorvosi ellátásra helyeztük a hangsúlyt, mert tudjuk, ez mindkét fél érdeke.  A betegségek korai felismerése, azok gyors és hatékony kezelése például bizonyítottan csökkenti a táppénzes napok számát, valamint az egy főre jutó munkaidő-kiesés átlagos mértékét.

Szolgáltatásunk hozzájárul a gyorsabb gyógyuláshoz

Sokszor előfordul, hogy kisebb, majd egyre erősödő panaszok esetén hónapok telnek el, míg a munkatárs orvoshoz fordul. Érthető, hiszen már az is napokat vehet igénybe, amíg a háziorvostól a szakorvosi konzultáción keresztül eljut egy diagnosztikai vizsgálatig, amire aztán akár több hónap múlva kap időpontot. Az UNION által kínált egészségbiztosítás keretében a dolgozók pár munkanapon belül, már a kezdeti panaszok fellépését követően teljes diagnózist kapnak, megkezdődik a kezelésük, és gyógyultan térhetnek vissza a munkába.

Kényelmi szolgáltatások segítik a gyógyulást

0-24 órás orvosi call centert biztosítunk, így a munkatársak bármikor, bármilyen egészségügyi panasszal, kérdéssel fordulhatnak hozzánk, a vonal másik végén felkészült orvosok várják a hívásukat éjjel-nappal. Ha bizonytalanok egy súlyosabb betegség esetén a diagnózissal, kezeléssel kapcsolatban, nemzetközileg elismert orvosok szakvéleményét kérhetik, akik olyan információval egészíthetik ki a kezelőorvosától kapottakat, amely segíthet az egészségügyi probléma megoldásában.

Adómentes juttatás

Vállalatok esetében az egészségbiztosítás díja adó- és járulékmentes, valamint elszámolható költségként, több biztosítás esetében együttesen, havonta, biztosítottanként a minimálbér 30 százalékáig a személyi jövedelemadóról (SZJA) szóló 1995. évi CXVII. törvény 1. számú melléklete 6.3. pontja értelmében. Mivel a Biztosító felé kifizetendő díjakat nem terheli semmilyen plusz költség, a biztosítás költsége 100%-ban hasznos szolgáltatásként vehető igénybe. Az egészségbiztosítás akár cafeteria juttatás keretein belül is elérhető.

Miért az UNION?

Társaságunk, az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. egészségbiztosítási tevékenysége idén már tíz éves múltra tekint vissza, amellyel a hazai piac úttörőjévé és egyben meghatározó szereplőjévé váltunk. Szolgáltatásunk megszervezi a szükséges orvosi kezeléseket, a várakozási időt jelentősen lecsökkenti, felgyorsítja és komfortossá teszi a gyógyulást. Lehetőséget biztosítunk, hogy a vállalat munkavállalói kiterjesszék a biztosítást a családtagjaikra is, ezzel is erősítve a munkáltató iránti elkötelezettségüket. A dolgozókat írásban és szóban is tájékoztatást kapnak a biztosításról.

Miért az egészségbiztosítás?

A nap 24 órájában hívható egészségvonal, ahol

A páciensek szakszerű orvosi tanácsot kapnak, ha egészségügyi problémájuk van

Megszervezik nekik a diagnosztikai szolgáltatásokat, egynapos műtéteket és az egészségügyi ellátást

Szükség esetén második orvosi véleményt is kérhetnek

Magas szintű magán-egészségügyi szolgáltatások, ahol

Nem szükséges háziorvosi beutaló

Kiváló szakorvosok, színvonalas rendelőkben várják a pácienseket

Elérhetők a legmodernebb, képalkotó diagnosztikai eljárások is

Nincs várólista és rendelői várakozás

Közel 500 magán-egészségügyi szolgáltató partner országszerte

Fontos részletek

Hol lehet igénybe venni a szolgáltatást?

Partnerhálózatunk jelenleg közel 500 minősített egészségügyi szolgáltatót számlál és folyamatosan bővül. Partnereink között a legnagyobb járó- és fekvőbeteg ellátó intézményektől, a specializált diagnosztikai- illetve terápiás centrumokon át, a kisebb szakrendelőkig minden egészségügyi magánszolgáltató megtalálható. Budapesten jelenleg tizenöt multi-szakmás – azaz legalább 12 szakterületet lefedő, diagnosztikával támogatott, komplex szolgáltató centrum – található, amelyek alkalmasak az összetett egészségügyi problémák diagnosztizálására és ellátására. Ugyanezt a szolgáltatási szintet országosan, a megyeszékhelyeken is biztosítani tudjuk.

Melyek az egészségbiztosítás elemei?

Egészségbiztosítási csomagjaink rugalmasan alakíthatók a munkáltatók igényei szerint az alábbi főbb összetevőkből:

 • Járóbeteg szakellátás: megbetegedés esetén a belgyógyászati ellátáson felüli bármilyen szakorvosi (pl. sebészeti, nőgyógyászati, szemészeti, kardiológiai, ortopédiai, stb. – 31 orvosszakma) és diagnosztikai (pl. laborvizsgálatok, ultrahang, röntgen, stb.) vizsgálatokra igénybe vehető.
 • Egynapos sebészeti beavatkozások: olyan előre tervezhető műtéti beavatkozás, amely után legfeljebb 24 órás kórházi felügyelet szükséges.
 • Orvosi képalkotó diagnosztikai szolgáltatások:
  PET-CT (pozitron-emissziós tomográfia)
  CT (computer tomográfiás vizsgálat)
  Cardio-CT (keringési rendszer computer tomográfiája)
  MR (mágneses rezonancia vizsgálat)
 • Non-stop egészségügyi információs vonal: 24 órás orvosi call center, ahol szakorvosok válaszolják meg a biztosítottak kérdéseit.
 • Második orvosi szakvélemény: súlyos betegség esetén rövid időn belül nemzetközileg elismert specialistáktól kaphat második orvosi véleményt (orvosi papírjai alapján) anélkül, hogy el kellene hagynia otthonát.
 • Szűrővizsgálatok: évente egy alkalommal igénybe vehető kivizsgálás, többek között belgyógyászati vizsgálatokra, nyugalmi EKG-ra és laboratóriumi vizsgálatokra is. Országszerte több helyszínen, illetve bizonyos feltételek mellett akár a munkáltató telephelyén is elvégezhető egy jól felszerelt szűrőkamion igénybevételével.
 • Kórházi csomag: betegség vagy baleset miatti műtét, kórházi tartózkodás (csak tervezhető műtétek, pl. szalagszakadás, idegsérülés, bypass, veseátültetés, csípőprotézis) esetén nyújt térítést.
 • Hope Plusz: napjaink legrémisztőbb és leggyakoribb betegségei közé tartoznak a rosszindulatú daganatos megbetegedések, melyeket sokszor a teljesen egészséges életmódot folytató emberek sem tudnak elkerülni. Hope Plusz kiegészítő biztosításunk két módon is szolgáltat a betegség jelentette anyagi terhek mérséklése érdekében: ellensúlyozza a kieső jövedelem hatását és fedezetet nyújt a felmerülő költségekre. Nagy összegű segítség azonnal a betegség diagnosztizálásakor, és a kezelés ideje alatt 18 hónapon át folyamatos, havi járadékszolgáltatás.

Dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmlprivatmedpro+vallalatyes
/static/assets/xml/label-document.xmlU25411/4yes

Ügyintézés

/static/assets/xml/label-support.xml

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUnionKompaktVállalkozóiVagyonVállalkozóiGépjármű

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3noegészség