Union Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupUnion Biztosító Zrt. | Vienna Insurance GroupAkadálymentes nézetMenü
ERSTE Euro Smart egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Biztosan lesz pénzed céljaidhozSaját befektetésselERSTE Euro Smart egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

/meg-tobbbiztosításélet&nyugdíjerste

A célok ne csak álmok maradjanak

Bármi is legyen a célod, pénzre lesz szükséged hozzá. Akár egy nagyobb lakás, a gyermek továbbtanulása, saját vállalkozás beindítása, vagy a nyugdíjas évek kényelme, csakis saját magad tehetsz azért, hogy a jövőd úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd.

Kötelezettségek nélkül

Az ERSTE Euro Smart olyan megtakarítási lehetőség, melyet legalább 500 ezer forint befizetéssel indíthatsz, és később nem szükséges rendszeresen kiegészítened. Csak akkor és csak annyival, ahogyan szeretnéd. Ha pedig elérkezett az idő, a megtakarított pénzt bármely célod megvalósítására felhasználhatod.

Forintban és euróban is

A pénzt eszközalapjainkba fektetjük, amelyek közül a kockázatvállalási hajlandóságodnak és hozamra vonatkozó elvárásaidnak megfelelően választhatsz induláskor és a megtakarítási időszakban is. 20 különböző, aktívan kezelt befektetési eszközalapunk közül forint és euró alapú eszközalapokat is választhatsz.

Folyamatosan figyelünk, és lépünk, ha kell

Ingyenes árfolyamfigyelő szolgáltatásunk célja, hogy a nagyobb árfolyamesések ne legyenek komoly negatív hatással befektetésére. Mindezt automatikusan, anélkül, hogy folyamatosan figyelned kellene a piaci eseményeket. A szolgáltatás ráadásul a piaci trend kedvező változása esetén automatikusan vissza is váltja befektetésed az eredetileg választott eszközalapba.

Kövesd otthonról, kényelmesen

Ingyenes ügyfélportálunkon keresztül folyamatosan nyomon követheted a megtakarítás alakulását és, ha kell, bármikor módosíthatod a portfóliót. Az egyes eszközalapok közötti átváltás szintén ingyenes.

Balesetbiztosítási védelemmel

Az ERSTE Euro Smart életbiztosítás az egyszeri díj 15%-ával megegyező, de legalább 300 ezer forintos közlekedési baleseti halálra szóló biztosítási védelmet is tartalmaz.

Jó kezekben

A jónál is jobb hely megtakarításának: az UNION Biztosító tulajdonosa 100%-ban a bécsi és a prágai tőzsdén is jegyzett, 190 éves múlttal rendelkező osztrák VIENNA INSURANCE GROUP AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG). A tőkeerős VIG Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb biztosítótársasága, mely a Standard&Poor’s (S&P) nemzetközi hitelminősítő intézet értékelése alapján a kimagasló pénzügyi biztonságot jelző, legmagasabb fokozatú A+ minősítési besorolással bír.

EszközalapokNézd meg, a választható eszközalapokat!

Hogyan lehet Biztosításod?Életbiztosításunkat az ERSTE Bank fiókjaiban köthetik meg az ERSTE Bank ügyfelei.

ERSTE Bank

Fontos részletek

Ki kötheti meg a biztosítást?

Az ERSTE Euro Smart egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítást mind természetes személy, mind jogi személy megkötheti.  Biztosított csak az a természetes személy lehet, akinek a biztosítási szerződés létrejöttekor 18 és 90 év közötti életkorú. 

Milyen időszakra köthető meg a biztosítás?

Biztosítását, ha szükségessé válik, akár egy hónap után is részben vagy egészben visszavásárolhatja, vagy annak lejáratakor hozzáférhet.

Mikor és hogyan használhatod fel befektetett pénzed?

Ha szükséges válik, egy hónap után is visszavásárolhatod a biztosítást. Lejáratkor természetesen a megtakarított összeghez szabadon hozzáférhetsz.

Milyen esetekben fizet biztosítás?

  • Halál
    esetén kifizetésre kerül a szerződés és az esetleges alszerződés(ek) aktuális kötvényértéke
  • Közlekedési balesetből eredő halál
    esetén kifizetésre kerül a fenti haláleseti szolgáltatási összeg, továbbá az egyszeri díjként befizetett összeg 15%-a, de legalább 300 ezer forint, legfeljebb 50 millió forint
  • Lejárat
    esetén kifizetésre kerül a szerződés és az esetleges alszerződés(ek) aktuális kötvényértéke.

Hol intézhetem a biztosítással kapcsolatos ügyeimet?

A biztosításkötést követően a szerződéses dokumentumokat és a minden további dokumentumot biztosítónk küldi meg. Ügyet ügyfeleink az ERSTE Bank fiókjaiban vagy biztosítónk ügyfélszolgálati elérhetőségein is intézhetnek.

A befektetési egységekhez kötött (Unit-linked típusú) életbiztosítások jellemzői

  • A Magyar Biztosítók Szövetségének Unit-linked tájékoztatója itt érhető el.

DOKUMENTUMOK

Általános dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmleurosmart+feltételekyes
/static/assets/xml/label-document.xmle58yes

Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok

/static/assets/xml/label-document.xmleurosmart+kidyes

Befektetési politika

/static/assets/xml/label-document.xmleurosmart+befpolyes

BiztosításainkNézd meg, miben tudunk még segíteni!

/static/assets/xml/label-page.xml3noUNION24KözlekedésErsteAlkonyatErsteBankKártya

blogEz is érdekelni fog

/static/assets/xml/label-blog.xml3nopénz